fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Güzel çirkin makine oldu çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 S-H said: nasıl kimi alıcaz :D o paraya yeni takım kurulur. Abi o da bi dert. O kadar para var, ahmeti mi alayim mehmeti mi diye dusunmekten transfer sezonu kapanir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 70M TL gelirse üzerini kredi çekip direk TFF'yi alalım, bıktım lan bu fenerasyondan ben. açalım tam gaz yabancı sınırını ohhh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Orada 25 milyon pound olayını İngilizcesi kuvvetli birisi tercüme etse. Ben sanki gs o fiyattan ağzını açacak gibi anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 kayserideki engini alıp çolakla baytarı göndermek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Engin gibi adama yazık oldu. Bari beşiktaşa verelimde parlasın. yaş geliyor 30 a adamın Adam 400 bin Euro alıyormuş. 1 milyon tl ile değil. http://www.google.com.tr/#gs_rn=14&gs_ri=psy-ab&cp=7&gs_id=q&xhr=t&q=engin+baytar&es_nrs=true&pf=p&output=search&sclient=psy-ab&oq=engin+b&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.47008514,d.ZWU&fp=d4cd1dde84e3941c&biw=1242&bih=565 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 walla benden çok alıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 fenn said: Orada 25 milyon pound olayını İngilizcesi kuvvetli birisi tercüme etse. Ben sanki gs o fiyattan ağzını açacak gibi anladım aynen öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 25m pounda satılırsa, türk futbol tarihinde devrim olur da.. hangi klüp gelip de 3.dünya ülkesi bir ligden futbolcuya o kadar para bayılır merak ediyorum, haberde klüp falan yazıyor mu dikkat etmedim ? ardanin bile 10m euro ettigi yerde burak için abartı o rakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 kendini cl'de ıspatlamış, 3 senedir eşşek yüküyle gol atmış adama verilir o para. arda gittiğinde referansı euro 2008 di sadece, başka da bir numarası yoktu uefa-fifa organizasyonlarında. ha 25m bana da abuk geliyor, 28 yaşında ve patlama riski olan bir adam burak ama torrese 50m verenler burağa 25m verirler çok rahat, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Riera için "Belki yararlı da oldu ama bir sol beke 3 milyon euro, gol kralına 2.3 milyon euro veremezsiniz" yorumunu yapan sarı-kırmızılı idareciler, gerekirse Riera'dan bonservis almadan yolları ayırmaya çalışacak. Milliyetin haberine göre riera yolcu olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 bi mememene feda demez mi acaba riera alıcı bulur ya 2-3 milyon bonservisle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Chelsea Buraka bu parayi gomerse cok pisman olur, 2. Torres 2. Carrol olur orada. Burakin olayi fiziksel gucu, onca takimdan kovulup TSde gol atmaya baslamasinin sebebi de, orda gezcek tozcak yer olmadigindan calismaya fiziksel gelisime ozel agirlik vermesi, mucadelelerde ayakta kalmasi. Oysa Ingilterede herkes fiziksel yonden ust duzey, Burak orada alelade bir oyuncu olur kalir, Tuncay Sanli misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 şalke defansı çok ezdi mesela http://www.dailymotion.com/video/xy5kwf_burak-yylmaz-yn-schalke-04-golu_news Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Fransız basınına açıklama yapan yıldız savunmacı, Galatasaray'ın Aralık ayından bu yana transferi için çalıştığını belirterek özellikle Drogba'nın kendisini aramasından çok memnun olduğunu vurguladı. Chedjou yeni takımıyla ilgili şunları söyledi: "Beni transfer etmek için Aralık ayından bu yana çalıştılar. Sakatlandığımda dahi benimle görüşmeye devam ettiler. Türkiye'den Didier Drogba'nın araması beni çok mutlu etti." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Aziz görmesin G.Saray, Nani ve Gervinho'yu listeye aldı G.Saray sağ kanat için 2 dünya yıldızını listesine aldı http://www.siyahgazete.com/g.saray,-nani-ve-gervinhoyu-listeye-aldi-9186h.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 25m Pound teklif gelirse satılsın Burak Yılmaz. Bana kalırsa 15-20M arası da iyi teklif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Beylerrrrrrrrr F.Bahçe'den G.Saray'a ikinci çalım mı? Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray'a Alper Potuk'tan sonra ikinci darbeyi vurmaya hazırlanıyor. Sezonun bitmesiyle birlikte transfer çalışmalarına hızlı başlayan Fenerbahçe, ezeli rakibine ikinci bir şok daha yaşatmaya hazırlanıyor. Galatasaray'ın elinden Alper Potuk'u alan Fenerbahçe, gözünü şimdi de bonservisi Fransa'nın Toulouse takımında olan Umut Bulut'a dikti. sporx Düzeltme: haberin en önemli kısmını koymamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 unal basgana ozenip aziz de mi istifa edicekmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 > Teknik, popescu's legacy defans oyuncusu ... check. > Son 2-3 sezondur istikrarlı oynamış, ilk 11 çıkmış ... check. > 30 yaş altı, emekliliğe gelmeyen ... check > Zenci ... check. Cidden iyi transfer aslında Chedjou. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Arada 500 bin Euro da sıkıntı varmış falan diyor chedjou da sporx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 500binlik sikinti varsa Aziz 1,5m fazla basip hemen almali, gerekirse bizde Sowlan Yoboylan telefon actiririz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Umut Bulut'u alırsa kendi parasını sokağa atmaktan başka bi iş yapmış olmaz. Bizi üzmez, umut yerine adam koyulur. Zaten forvet hattı dolu. Fenere yaramaz, sow var, webo desen umuttan kötü değil. Para zebilliği olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Umutun genc Semihten bi farki yokki, sacmasapan bir transfer olur. Weboyu yedek dusunup yildiz bir yabanci forvet alinsa yeter iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ahahahah http://oi42.tinypic.com/b8455i.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar