nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 greenlit steam greenlight'dan onayı aldı ve eylül gibi çıkacak. ortaçağ temalı turn-based strateji, rpg öğeleri çok fazla gayet hoş bir oynanışı var. ben 15 dolara desura'dan alphasını almıştım. steame gelince steam key olarak da vericeklermiş. herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 disciples gibi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 evet disciples'ı anımsattı hayli, fena görünmüyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 iyi gibi sanki ama böyle paylayabilirmiş gibi de.. bi şans veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 oynayan var mı bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Oynayacağım ama daha değil. Henüz ses efektlerinin bile eklenmediği yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 http://store.steampowered.com/app/246760/?snr=1_4_4__100_2 Yaklaşık bir haftadır takip ediyorum oyunu.Oyun betada şuan.10 ekimde early access açıldı.Adam akıllı bir incelemesini bulamadım.Youtube da 3-5 dakikalık videoları var genelde. Oyun yapısı Disciples ve HoMaM tarzında. Grafikleri gayet iyi gözüküyor ,Heroesdaki o berbat pony tarzı grafiklerden çok disciples serisine daha çok benziyor.Main map'deki kamera açısı izometric,Heroes serisindeki gibi. Oyun başlangıcında 3 hero seçiliyor.Map da ilerleme olayı Mount&Blade tarzı,hatta map ın görünüşü de M&B deki mapa benziyor baya.Quest al - ver şeklinde ilerliyor oyun.Rakip faction yok gördüğüm kadarıyla , kale ele geçirme olayı da yok.Ordudaki her üniteyi farklı zırh ve silah ile donatabiliyorsunuz. Oyunu deneyen birisi varsa review ını bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharp Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Ben oyunu steam den aldım ama baya şey eksik veya çalışmıyor aslında. Ama konu ve oyun akışı olarak beni baya bağlar gibi duruyor. Oyundan keyif almak için tamamlanmasını beklemek gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 yapsınlarda oynim be bayadır böyle bişey oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Benim de gozume carpti. Dragonsuz az fantazili rpg demisler de bakmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=F7hdzu62TxE Burada 2 saatlik bir gameplay var. 3-4 part yapmış adam diğer partları aratırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Sam said: evet disciples'ı anımsattı hayli, fena görünmüyor ama. bana da onu anımsattı. en az onun kadar patato duruyor sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Bu blashemy'i ancak inquisitor temizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 disciples kötü değildi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Disciples artwork çok güzeldi. Çizimler muhteşemdi (ilk 2 seriden bahsediyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sharp Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Oyun baya komplike aslında mesala gece gündüz döngüsü var. Oyunda ki her bina ve birimle etkileşim içindesiniz. Tavernalardan alacağınız görevleriniz oluyor. Kale ele geçebilirsiniz ama ben kaleye saldırdığımda kale kuşatması görmedim turn based strategy de galip gelirseniz saldırdığınız mekanı kale vs. ele geçirip asker bırakabiliyorsunuz. Oynaması keyifli ama çok eksiği ve hataları var beklemek lazım. Aklıma gelenler bunlardı. Oynadığım kampanyadan bir kaç resim paylaşayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Disciples 2 en iyi turnbased olabilir. edit: Evet, heroes 3'ten çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar