Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legends of Eisenwald


nordlydian

Öne çıkan mesajlar

  • 4 ay sonra ...


http://store.steampowered.com/app/246760/?snr=1_4_4__100_2

Yaklaşık bir haftadır takip ediyorum oyunu.Oyun betada şuan.10 ekimde early access açıldı.Adam akıllı bir incelemesini bulamadım.Youtube da 3-5 dakikalık videoları var genelde.

Oyun yapısı Disciples ve HoMaM tarzında.
Grafikleri gayet iyi gözüküyor ,Heroesdaki o berbat pony tarzı grafiklerden çok disciples serisine daha çok benziyor.Main map'deki kamera açısı izometric,Heroes serisindeki gibi.

Oyun başlangıcında 3 hero seçiliyor.Map da ilerleme olayı Mount&Blade tarzı,hatta map ın görünüşü de M&B deki mapa benziyor baya.Quest al - ver şeklinde ilerliyor oyun.Rakip faction yok gördüğüm kadarıyla , kale ele geçirme olayı da yok.Ordudaki her üniteyi farklı zırh ve silah ile donatabiliyorsunuz.

Oyunu deneyen birisi varsa review ını bekliyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun baya komplike aslında mesala gece gündüz döngüsü var. Oyunda ki her bina ve birimle etkileşim içindesiniz. Tavernalardan alacağınız görevleriniz oluyor. Kale ele geçebilirsiniz ama ben kaleye saldırdığımda kale kuşatması görmedim turn based strategy de galip gelirseniz saldırdığınız mekanı kale vs. ele geçirip asker bırakabiliyorsunuz. Oynaması keyifli ama çok eksiği ve hataları var beklemek lazım. Aklıma gelenler bunlardı. Oynadığım kampanyadan bir kaç resim paylaşayım.







Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...