FelanFilan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Erkek adam zengin ise istediği herşeyi yapar ancak kadın bence aynı olamaz yani illa birisine gene evlenmek için yanaşacak , zamparalık yapamaz veya içki içip istediği gibi eğlenemez vs. sonuç olarak para erkeğe yakışıyor
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 ne hallere düştük lan. cidden yani ne hallere düştük.
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 alalım bu arkadaşı dışarı.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 http://inciswf.com/oneoftheman2.swf
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 toplumdaki "kadın eğlenemez , evlenir ve doğurur" imajı ne zaman biticek lan. o kadar çok yapılıyo ki bu muhabbet son zamanlarda , genetik miras olarak nesilden nesile aktarılacak diye korkuyorum. böyle dna ya falan işlenicek böyle acaip acaip. benim zengin bayan arkadaşlarım var hiç de öyle evlenmek , koca bulmak gibi dertleri yok. her ne kadar erkekler gezer tozar mantığı olsa da sonuç olarak yalnız ölmemek için bi aile fasilitesine girme zorunluluğu var. kadınlar , duygusal oldukları için belki bu evlilik işlerine daha çok kafa yoruyolar ama benim içine dahil olduğm erkek toplumu da gayet evlilik düşünüyor. forum kızlarına selam olsun.
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 nickini tersten okuyanca yine diabolic olmuyor farkındasın değil mi. git onu düzelt gel. anagram denemişsin olmamış.
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 http://1.bp.blogspot.com/-rqo9i5YN8dg/T3z0mJ8LPCI/AAAAAAAAAzo/B1mADLIV9rI/s1600/orig-13520601.jpg
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 şu forumun züğürtleri de bitmedi gitti
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 İnsan adam akıllı tahsil almayınca böyle fikirlere sahip oluyor arkadaşlar siz de birazcık empati kurun.
kiri Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 insanlarin icindeki kotuluk onlarin zenginlikleri alakali degildir aldiklari ve anladiklari 8 erdem ile ilgilidir yoksa zengin olup bu 8 erdeme sahip olan kisilerde vardir yardimseverlik ustun gormemek o olmadan onun hakkinda konusmamak yardim edilip yardim ettigini hatirlatmamak yalan soylememek bir yasamin sonlanmasina neden olmamak konusmasina dikkat etmek kimsenin kalbini ve umudunu kirmamak bu inyou ya sahip herkes asil zengindir(-.-)
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Bu maddelerden biri eksik bende. Simdi fakirmiyim yoksa orta halli sayilirmiyim?
Öne çıkan mesajlar