Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Lagrange mekaniğini anladım, üzerine hipersonik akışı anladım, üzerine gittim ısı-akışkancı oldum ama bu topikten hiçbir şey anlamadım lan.
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 offf çalışkan ahmet saldırısı gelmiş.
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Haber sıkıntısı yaşayan dallama çakma gastecinin uydurmasıdır akü.
loop Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Niye uydurma olsun ki ? bebek uzaylı doğmamış !
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Elebril said: Senelerdir paticiki takip ederim ancak ilk kez bu kadar terbiyesizlesilebilen bir konu goruyorum, acaba sayfalardir fotograflarini paylastiginiz Gozde ve Kamil ciftini taniyaniniz mi var da defalarca fotograflarini paylasip altina "zenciye veren" v.b bircok agir ithamda bulunuluyor, bahsettiginiz ciftin olay ile alakasinin olabilmelere icin ilk once sanirim ciftin cocuk beklemeleri gerekmekte, eger ailenin bile bilmedigi bir hamilelikten haberdar degilseniz sacma sapan mesaj yazanlar hala editleyebiliyorlarsa mesajlarini degistirsinler, geri kalanlar icin de modlar lutfen mesajlari silsin. Ben isimlerini bile bilmiyodum, ogrenmis oldum eyvallah. O degil de ismi paticik olan bi forumda tasak gecilen bir magazin konusu neden boyle bir ayara maruz kaldi ki (: Adi ustunde magazin. Parasi olmayan insanlar , parasi olan insanlarin hareketleriyle tasak gecebilsin diye yaratilmis bir kavram. Hulya avsarin kalcasindaki selulit, ortalama turk kadinina "oh" cektirir. Kendini bu insanlarla kiyaslayip rahatlarlar. Bukonu gercekse de adim gibi eminim ki en yakin arkadaslari tarafindan sizdirilmistir medyaya. Gereksiz atarr yaparken iki kere dusunun bence.
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 said: Çok sarhoştu. Her şey birkaç dakika içinde olup bitti. AUIOSDFH
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 2 saat sevistikdiyecek hali yok ya sdf zenci canina susamadi. Ama cocuk vahabiye benzeyecegine melez olmus , gayet tatli bi secim bence.
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Xaenin said: Bu niye kilitli ya, devam edin. Bende onu diyordum :)
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Benimn 6 nesil üst dedem zenci, şimdi benden az da olsa zenci çocuk ihtimali var, karım aldatsa anlamayacam yani :/
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 dna dan çıkar hacı o, bilim çok ilerledi.
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 AYFÖR NÖRDÖ ?! - bekarlığa veda partisi, pompa
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 dna da kesin olmayabilir. lab'da karışırsa nolcak ?
Öne çıkan mesajlar