Mal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 abi yemin ediyorum fena oldum. oyyhş nası girilir şunun arasına
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Finklorpeyniri said: izmirde paslasana düzgün adamım ben baya. bilim adamıyım seksiyim ve yakışıklıyım. boksörüm lan pipimle döverim. gitmeden vurayım bikaç tane daha. ege üni bitti. moruk sen bornovada mısın ?
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 konak. asansörün önünde oturuyom
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ooo kaynak apartmanını bilir misin ?
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Dario Moreno sokağın orada değil misin ?
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 aynen deniz ve mehtap geçenlerde seni sordular hatta. çok güzel karılar
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 11-14 yaş oralarda geçti. hacı şakirde okudum. önce pegasus veterinerde başlayıp alpagut veteriner kliniğinde çok şey öğrendim bunlardan birisi de gitar çalmaktı. arka balkolda asansörün üstünde kalan blocklara gitar çalardım. Kızlar bozuk paralar atarlardı. sonra üst mahalledeki herifler beni seri olarak dövmeye başlamışlardı. dövmek dediğimde konuşurken kafa atıp hep kaçıyorlardı. mehtap ve denizde bir gün o kavgalara karışmışlardı ama kendime geldiğimde yanımda yoktular..
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Noyzura said: dövmek dediğimde konuşurken kafa atıp hep kaçıyorlardı... Abi bu ne ahahah
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 muhatap alıp dinliyordum böyle tak kafayı koyup kaçıyorlardı işte. muhabbet de "sen bizim mahallenin kızlarına sarkıyormuşşun" .
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Hayır konuşurken kafa vurup kaçmak fiilini kafamda canlandırıyorum da cidden komik oluyor, olay senin açından komik olmasa da
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 neyseki hiç crit yemedim ya kafadan. ne kafalar geldi benden uzunundan , yerden zıplayarak kafa atanından .
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mal said: kolunu kanepenin arasına sokma bi içgüdü galiba bende yapıyodum. kanepe olsada soksam. Abi bunu ben de çok yapıyorum ya. Hatta geçen işyerinin sık gitmediğim bi şubesine gittim bi iş için, PS3 oynanan bi oda vardı orda takıldık az, dayanamadım soktum tabi eli. Bi çektim ki üstü tamamen saç ama hepsi farklı boyutta, hatta yeni traş edilmiş gibi sanki. Mal gibi gittim defalarca soktum bi de elimi, her seferinde yıkadım falan. Hiç berber koltuğu gibi bi tipi yoktu ama berber koltuğu gibiydi resmen. Ömür boyu fobi olcak heralde artık bende.
Fakkoo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 çok zayıf lan. bacakları aynı kalınlıkta resmen baldırlarla şaka gibi verse tabiki hayır dememde cok abartılcak bişey yokmuş karıda
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Kojiroh said: Mal said: kolunu kanepenin arasına sokma bi içgüdü galiba bende yapıyodum. kanepe olsada soksam. Abi bunu ben de çok yapıyorum ya. Hatta geçen işyerinin sık gitmediğim bi şubesine gittim bi iş için, PS3 oynanan bi oda vardı orda takıldık az, dayanamadım soktum tabi eli. Bi çektim ki üstü tamamen saç ama hepsi farklı boyutta, hatta yeni traş edilmiş gibi sanki. Mal gibi gittim defalarca soktum bi de elimi, her seferinde yıkadım falan. Hiç berber koltuğu gibi bi tipi yoktu ama berber koltuğu gibiydi resmen. Ömür boyu fobi olcak heralde artık bende.abi saç değil yalnız onlar..
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 http://s14.postimg.org/am8vcd2mn/1350295509500.gif
Öne çıkan mesajlar