Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Incursion

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya aslında birlik olunur, ben herkesi toplarım kendi bannerımın altında ama benimle uçabilecek max 5-6 pilot var eve aleminde türkçe konuşabilen.

onlardan biride ingiliz asıllı anası yarı türk olan bi arakadaş yani yanlış anlaşılmasın
Mesaj tarihi:
Benim anlamadığım nokta şurası birleşmek zorunda mıyız? O iş kaç kez denendi ilk başları hep başarılı ancak sonları kötü oldu. Zaten rekabet ortamı daha keyifli gideyim meteyi patlayım sonra o beni patlatsın en azından arada laf atacak konu çıkar. Herkes birlik olunca anca kirli çamaşırlar konuşuluyor sen bunu demistin sen şöyle yapmıştın koca karı gibi 30+ yaşındaki adamlar dır dır yapıyor :)

Mühim olanı hedefler farklı olsada ana fikirde birleşebilmek o da ancak Eve evrenindeki bütün Türklerin iyi olması olabilir. Zaten tabiatın kendinde bir bölünme kanunu mevcut biz niye birleşelim ki?

Edit: Ayrıca bu kadar sayı ile birleşmeden bir cacık olmaz benim şahsi fikrim bu yönde çünkü toplasan max 150 kişi anca vardır TR oyuncu olarak bu da ancak low sec vs gibi yerlerde takılmak için yeterli. Hea ruslar gibi olursun 5k o zaman 0.0da sözün geçer topraklara çökmeye başlayabilirsin.
Bu sebepten herkes neyden keyif alıyorsa onu yapsın.
  • Yeni Oluştur...