feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 zula mı la orası yok değil sanırım ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 ortamı kesen masa :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 oo haber verilmediğine göre spontane buluşulmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Yarın yani bugün bulusulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 evet biraz ani oldu ya bu aksam kite a gidicez emre ile ama cok degisik giysilerle gelen olursa eglenir bayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 yeni plan ! bestekarda olcaz emre ile fark etmemeniz olasi degil hadi grsz ptm bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 düğünde olacağım panpa. makul bir saatte merkeze dönebilirsem (düğün eymirin ted kolejinin falan da ilerisinde bi yerde) ararım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 MİNİBAR'A GİDELİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Allahım heryerden çıkıyor bu da ya... Emre hangi emre bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 benden nefret edenlere bir şişe bira ısmarlayarak yaklaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Emre333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Usenmeseydim Tunalıda sahaf raidi yapacaktım da geç oldu. Ben de oralarda olabilirim. Haberleşiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 ulan ne geceydi beeee doktor hakkaten dugunden geldi ama direk damatlik fln giymis gran wc geldi yanımıza segmenlere de oyle gittik ahahahahah can bu arada cakmagim sende escinselligin luzumu yok kacıranlar ve bir daha izlemek isteyenler icin bu aksam segmenlerde olucam iki bira kapıp gelin ikinci konteynerin oralarda olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 E hadi kış bastırmadan ayarlayın bişiiler. Tekrar Ankaralı oldum emenike, rakı harici teklifler kabulüm değildir. Zate canım sıkkın, size bulaşayım bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 pascalnouman said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 dur bi "bıyığını" alıp gelsin önce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 yaz beni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Cumartesi buluşalım işte benim ilaç bitmiş olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 bu aksam ve yarın aksam rakıya cagirdilar pazara da icmem artik haftaya da dugune gidicem haftasonunda sehirdisindayim siz ayarlayin bisiler yani bu ara doluyum biraz marti yi oneririm ya da behzat/fahri biraz ciks takilalim derseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 hafta sonu yaparsanız bişeyler gelirim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Tarih belirleyin behzat akalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Ben ayarlayacağım da haftasonları ankarada değilim bu aralar ama o iş bende ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 gene dutluk olmus buralar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 pascalla bir araya geldik, yine kulaklar çınlıyor. bi buluşma yapmasak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Yapalim yaz doktor 29 marttan itibaren. Disim kirik ama o gun icmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar