Patice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Aklım başımda olmadığından elektirik faturasını ödemeyi unutmuşum, adamlar gelip mühürlemişler. Dün karanlıkta oturduk. Sabah 9 gibi yatırdım geçen ayı ve hatta bu ayı da. Gün içerisinde gelip açıyor mu adamlar? arıyorum 186 her zamanki gibi cevap vermiyyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 mühürlemişler dediğin gelip sigortayı indiriyorlar diye biliyorum, in aşağı kutudan kendin aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Nası yani? :| adam baya mühür koymuş, not bırakmış gitmiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 öyle değil o, mühürün altında kablo filan var takılması gereken. arayıp ulaşsan da 5'e kadar gelir arkadaşlar derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 gün içinde gelip açarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 acilir bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 186 cevap vermiyor. En son 1990 yıllarında aramıştım kesintiyi sormak için, o yıllardan bu zamana pek değişen bişey yokmuş demek ki. Araya haftasonu giriyor inşallah gelir açarlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 mühürü kır , aç sigortayı gerçi kablo falan da var zor iş , açarlar gün içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ben arkadaşın öğrenci evinde gayet sigortayı kaldırdım açıldı. Mühür var evet sigortanın üzerinde de, ödedikten sonra sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Bu gecen hafta geldi başıma.Aynen faturayı odemeyi unutmusum.Sabah erkenden ödedim.Ne zaman açılır dedim, akşam 5e kadar açılır dediler.Bekledim 1-2 saat açılmadı.Aşşaa indim mühürü tırnak makasıyla kestim sigortayı kaldırdım elektriğim geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 2-3 kere geldi basima, bir kere bile acmaya gelmediler. Hep muhuru kirip kendim actim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ogrenciyken biz de oyle yapiyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ilk seferse sigortayı kaldırıyorlar kronik olmuşsa direk kabloyu çıkarıp mühürlüyorlar ama ödedikten sonra da biladeeaa sen neden bu kabloyu geri soktun diyenine rastlamadım daha elemanın gelmesini beklemeye gerek yok rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar