applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ya al 10000000m doları, tüm halka dagit eşit olarak, ne sagı kalır ne solu, herkes kardeş olur öyle diyeyim sana.. malesef herşeyin temeli para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 adam komik buluyorum demiş zaten.nerenle okudun postu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Finklorpeyniri said: gerçek bir ot kafası yorumu yaptın ya. destekleyemiyorum gerçekten. bu kadar derin birşeyi 'bence yoktur lan' gibi bir yorum yakıştı mı insanların bölünmesini doğru bulmuyorum anlaşılır bir polyanacılık olabilir ama şu olmadı hiç tatlım ölümüne boş kafayım 2 gündür. Açarsam konuyu destekleyebileceğim elde tutulur tek şey venus project. Teknoloji ve sanat bazlı insanı değerlerin yükseldiği bir sistem olabilir. tabi o da illuminati oyunu bir distopyaya dönüşürse 1200 x 10 yapar Sephiroth gibi bozarım kendimi . edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 _Rave said: adam komik buluyorum demiş zaten.nerenle okudun postu ya biz anlaşıyoruz kendi aramızda. velev ki götümle okudum. ne yapıcan? yok şaka şaka problem yok şişş beyler şişş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 herneyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 şimdi bana götümü övdürmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 haksızlık rekorları kıran bir başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 abi şu tip postların yüzünden ben seni hiç ciddiye almıyorum ya. alamıyorum yani. uğraşıyorum bazen alamıyorum bide 2.07 adamı nasıl alayım. neremize alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Lectre said: yav said: Aklı daha iyi çalışan da sola yakın olur. Bilinen bişey bu idrak etmesi de zor değil. Kafası boş kaslı adam nanlar siyasetten felsefeden. Güzel bir yazı ben bu kadar sığ bir yazı görmedim, hele anarşizm tanımı beni benden aldı. Ben zaman kaybettim, siz etmeyin boşuna okumayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Finklorpeyniri said: abi şu tip postların yüzünden ben seni hiç ciddiye almıyorum ya. alamıyorum yani. uğraşıyorum bazen alamıyorum bide 2.07 adamı nasıl alayım. neremize alalım op yeterince saçma, üstüne çıkmak imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ışkılsın yııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Ne faşizm, ne komunizm, yaşasın erotizm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 kolum 42 santim, liberterim. ömr-ü hayatım boyunca da bu kadar aptal bir sınıflandırma görmedim. Esh said: O degil de ivan drago nun cift universite bitirip 6 dil konusuyor olmasi... dolph lundgren'in annesi dil ögretmeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 "umut sarıkaya" said: Benim babam solcu olduğunu söylüyor. Bizim komşu da sağcı olduğunu ama babamla yaşam tarzı aynı, bir farkı yok. Biri CHP’ye, biri ANAP’a oy veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar