Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HAHAHAHAHAHAHAH

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
moriarty said:

cenk koray hiç tövbekar oldunuz mu dediğinde, emin olun ki hep tövbe ettim ama bazılarının yüzüne bakınca dayanamayıp tövbemi bozuyordum dedi. bu sefer güneş tecelli suratlarında ne var osman bey diye sordu. alınlarındaki yazıyı görüyorum, adeta gel beni kazıkla yazıyor, bende dayanamayıp tövbemi bozuyordum dedi. cenk koray ise alınlarında ne yazıyor deyince sülün osman, enayi yazıyor dedi. güneş tecelli biz neden göremiyoruz deyince rahmetli sülün osman ohumasını bilecen kardeşim, ayan beyan yazıyor dedi.

8/10.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Üstteki mesajdan dolayı yatak iadesi çok sakat abi.

Ben istemem yani elalemin gelmişinin üzerinde uyumak.

Yatak 3-5 gün sonra iade oldu ve 2-3 saat uykudan sonra bel ağrısını tetiklediği için dedik ki alıştığımız yatağı bozmayalım dedik ve adamdan rica ettik geldi baktı aldı ve gitti.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

cenk koray hiç tövbekar oldunuz mu dediğinde, emin olun ki hep tövbe ettim ama bazılarının yüzüne bakınca dayanamayıp tövbemi bozuyordum dedi. bu sefer güneş tecelli suratlarında ne var osman bey diye sordu. alınlarındaki yazıyı görüyorum, adeta gel beni kazıkla yazıyor, bende dayanamayıp tövbemi bozuyordum dedi. cenk koray ise alınlarında ne yazıyor deyince sülün osman, enayi yazıyor dedi. güneş tecelli biz neden göremiyoruz deyince rahmetli sülün osman ohumasını bilecen kardeşim, ayan beyan yazıyor dedi.

AHAHAHHAHAHAH BAŞLIK BİTMİŞ
Mesaj tarihi:
Masakari said:

Hmmm foruma, bekar bayandan, az kullanılmış üzerinde çıplak uyunmuş, yatak satsam iyi para kırarım.

ayfon bi 100 tane sipariş verecektir eminim. Hemen gir bu işe
Mesaj tarihi:
nasil insanlar var ya
adam 3 taksiti olan 180 tl yi vermis eheuehe
telefonu acmiyormus falan
yatagi gitmis geri vermis
elimde belge yok diyor
720 liralik yatak 12 taksite bolunmus
biraz kullanilmis begenilmemis eheuehuehe
foruma geliniyo hukuki problem deniliyo eheueheu
burdan bi tr gercegi anladim sadece her eve adsl gitmis
Mesaj tarihi:
aldığın gün geri verseydin, kaç hafta yatmak gerekir anlamadan önce?

işbirden bir tane taş yatak almıştım, 2 gün sonra alın bunu burdan dedim.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

top comment
Mesaj tarihi:
Çok sakat iş yapmışsın eşinden isteseydin parayı gözünü korkutsaydın mahkemeye vericem diye şikayetvar a konu aç eğer büyük bir kurumsa benim anlamadığım kaç kere gittin de eşi çıktı adam hiç mi dükkanda olmuyor pılını pırtını toplayıp kaçmış mı yoksa 1000 lirayı kapıp
  • Yeni Oluştur...