masa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Gayretepe metro durağına çok yakın bir yerde oturuyorum. Metroya metrobüse çok yakın. Haziranın ilk haftası evden çıkmam lazım. Ev arkadaşı bulursam gene buralardan biryere çıkıcam. -Şuan oturduğum binanın 3. katında 2 artı 1 var, 1500tl. Bina daha 2 yıllık, kombili. Diğer bir seçenek gene bu civarda 3 artı 1 ev var gene o da 1500tl Ev arkadaşı arıyorum, belki pati yardımcı olur. Sandalye ben bu arada banlandım ama:( Not: En küçük odayı ben alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 kız mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 masa iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Oce4n said: kız mısın ? cinsel geçmişi önemli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ulan tam benlik yer işime çok yakın benimde eve çıkasım var kuzenle kalıyorum da ev boka sardı adam köpek üzerine köpek alıyor =) o evin masrafı 1000 temiz olur hmmpss :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 evde masa sıkıntısı olmaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar