Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 golff fiyatta biraz daha indirim yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 yenge senden iyi kazanıyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 BabacumMostors said: yenge senden iyi kazanıyor galiba ahahah 3 aydır maaş alamıyor çulsusuz anlayacağın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Selam, Değerini bilene... kapı kapı dolaştırmam... ayağıma gelirsiniz... Esnaflık ölmüş :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 abi araba çok temiz duruyor para olsa alırdım hayırlı satışlar bu vesileyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 BUNU ALACAĞIMA SIFIR FIAT 500 ALIRIM ÜSTÜ AÇIK KAMPANYASI VAR 43BIN LİRAYA GELİYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 boshline :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 galericilere niye satmıyon abi para paradır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Galeriler ölü sevici çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Selam, +1 Galericiye vereceğime fiyat kırar kullanıcıya satarım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 paramecium said: Selam, +1 Galericiye vereceğime fiyat kırar kullanıcıya satarım :) Saygılar. hahah galerici 38.000 veriyor sen olsan verirmisin ? aracımda darbe kaza değişen yada boya yok bizzat aldığım meguiars ürünleri ile iç temizliğini ben yapıyorum e her pazar yıkatıyorum Daha ne olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 BabacumMostors said: abi araba çok temiz duruyor para olsa alırdım hayırlı satışlar bu vesileyle eyvallah teşekkür ederim bu arada fiat 500 alacak arkadaş ; Tabiikide gidip alabilirsin neticede senin paran kıymetli benimde arabam değil mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Selam, O kadar yıkamaya boya kesin aşınmıştır, en az 5bin tele fiyatı inmen gerek :P Ben de galericiye gıcığım; bana bir kere 'abi senin aracı sattım, getir de müşteri bir görsün' diyen galerici bile denk geldi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 nasıl yani? senin haberin olmadan aracı satılığa çıkartıp, satmış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Selam, Aynen :) 'Müşterisi hazır' diyor adam telefonda , düşün yani. '1-2bin TL in de sakal atalım biz de' diye de komisyon belirliyor :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 bide müşteri arabayı görmeden nası almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Selam, İşte müşteri geliyor, sen aracı getir de görsün diyor yüzsüz :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 bu arada araç için haala kimse aramadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Eylül ekime kadar satılmazsa 38'e ver abi diye ararım ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emmioglu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konağı çevirip giderken zorlanmayalım hocam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Valla araç çok temiz bu pazar altunizade beyaz papyon da olacam gelip görebilirsiniz hem tanışırızda :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 kaplanla takas yaparsan düşünüyorum almayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar