FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 kullandığım modem şu: http://www.linksys.com/tr-eu/products/gateways/WAG120N yan odada bile babam netbooktan net bi şekilde nete bağlanamıyo wirelessla. sürekli kopmalar yaşıyo, bunun üstüne modeme reset attıktan sonra 10dk kadar beklemem gerekiyo nerdeyse bağlantının gelmesi için. modemin şu an bulunduğu odadan çıkarsam tablet falan arada da olsa kopmaya başlıyo netten. çözüm olarak bunu değiştirmeyi düşündüm fakat modem hakkında hiçbi bilgim yok. 200tl civarı bi şey verebilirim, min 2 ethernet portu lazım. ürün de önerebilirsiniz, şu özellik olsun da derseniz olur bakarım ben hemen. ttnet adsl kullanıyorum, tşk. edik: resetten sonra internete geç bağlanma sorununun modemden olup olmadığını öğrenmemin bi yolu var mı bu arada? ttnetten eve gelen ekip de, müşteri temsilcisi de MODEMDİR O MODEMDEN KESİN dedi sürekli. eski oturduğum evde böyle bi sorun yoktu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 300 liraliklardan al sorun yasamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Snr margin ve signal loss degerlerini gosteriyo mu modemin? Musteri temsilcisi o degerleri goruyo gerci, hattan olsa hizi dusurup oyle deniolar Onun disinda linksys in web ayarlari dogru mu? G. Dmt, ppoe ,8-35 vci falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 air-5453 5443 ikisi de aynı göründü mesela bana, gidip daha pahalı hmm diye pahalısını alayım mı yani şu an gidip bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Hemen alma bak, linksys gayet iyi bi marka. Ben sorunun modemden oldugunu sanmiyorum. Onun disinda su an airties 5343 kullaniyorum. 100 liralik bi modem. Gayet yetiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Esh said: Snr margin ve signal loss degerlerini gosteriyo mu modemin? Musteri temsilcisi o degerleri goruyo gerci, hattan olsa hizi dusurup oyle deniolar Onun disinda linksys in web ayarlari dogru mu? G. Dmt, ppoe ,8-35 vci falan? ayarlarda bi sorun yok, internetim 8mbite kadar fakat zaten 4mbit veriyolar. 1mbit verdikleri bi dönem de oldu, modemin bağlanma hızı aynıydı yine. bana verdikleri hızla alakası yok, her türlü 10dk civarı sürüyo. göztepede otururken hiçbi sıkıntım yoktu mesela, 8bit alıyodum çatır çatır çalışıyodu. kartala geçtiğimden beri bu sorunlarla uğraşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Hattin sikko o zaman haci, yeni modem de sorun cikarabilir yapacak bisi yok. Alican eline yepiayeni kabloyu, cekecen telefon panosuna kadar. O da olmazsa kablonet gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Sehrin gobeginde 4 mbit nedir zaten lol. Bi bokluk oldugu acik yani, sucu modeme atma hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 baktım şu an setup sekmesine de, dsl modulation kısmı multimode'muş seçili. g.dmt olması gereken yer o mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Multi olunca otomatik ayarliyo sanirim da gerek yok yap onu g.dmt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 oha 2 kere modem resetledim, çat çat bağlandı o ayarı değiştirince. almıyorum modem, teşekkür ettim baya gidip koltuk alayım madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Çözmüşsün ama abi modem budur : Asus N55U http://www.vatanbilgisayar.com/Modemler/asus-dsl-n55u-dsl-n55u-300mbps-dual-bant-3g-destekli-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=65729 Valla modemi değiştirip şunu alıcam ya. Sonunda TRde de satışa sunulmuş. İnanılmaz güzel özellikleri, arayüzü vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Ve Paticik bir sorunu da cozer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 serjuhan said: Çözmüşsün ama abi modem budur : Asus N55U http://www.vatanbilgisayar.com/Modemler/asus-dsl-n55u-dsl-n55u-300mbps-dual-bant-3g-destekli-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=65729 Valla modemi değiştirip şunu alıcam ya. Sonunda TRde de satışa sunulmuş. İnanılmaz güzel özellikleri, arayüzü vs. Bunun router ini kullaniyorum. Heralde simdiye kadar kullandigim en iyi router. Daha otesini gormedim duymadim. Rtn56 Tavsiye edilir, dandix modeminiZin uzerine ilac gibi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 D link in xtreme serileri vardi bi ara , torrente iyi dayaniyodu. Bu router ise x bin tane half open port destekliyo tamamen dl icin. Baya hardcore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konu benzerken, Uydunet destekli Çin malı olmayan modem nereden bulunur ya? Piyasada hiç göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Tavsiyem kablonetin verdigi modemi kullanman. Ben de dandiktir o modem diye gidip motorola sb6120 almistim. Meger telekom desteklemiyomus. Surekli yazilim atmak gerekiyo alete falan filan. Netmasteri al, yetmezse uzerine router koyup istedigini yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 senelerdir netmaster kullanıyorum bir falsosunu görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 hacıboy git türk telekom müdürlüğüne, eğer fiber/vdsl kapsama alanındaysan bedava modem veriyorlar. geçen bizim airties 5'in üstüne çıkmıyo kopuyo diye şikayet ettik, meğer kapsama alanındaymışız. gelin modem vercez dediler. gittik zte marka vdsl modem verdiler, şu an 15 alıyorum aynı bağlantıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 bahsi geçen hacıboy bensem, bi harita üzerinden BU BİNA KAÇ DESTEKLER gibi bi uygulamasını kontrol ettim telekomun. maks 5 verriz o binaya yazıyodu, hiç kurcalama gereği duymadım ben de zaten 4 olan bağlantıyı. peder sağolsun taşıncakmışız galiba bi de, modemi falan değiştirmediğim süper oldu. bugün ne denişik günmüş hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Oha bi ben miymisim dag basinda " 8 alicam ulan" diye inat edip sinirlariz zorlayan sdf. Snr margin degerim 6.5 lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 abi telekom sindirdi beni ya. 3 ya da 4 kere göztepedeki interneti kartala taşıtmak için başvuru yaptırdılar. YOK ÇIKMAMIŞ, YOK GELDİK YOKTUNUZ. YOK ADRES GÜNCEL DEĞİL gibi saçma sapan şeylerle. 1 ay boyunca(İKİ GÜN İÇİNDE İNTERNETİNİZ BAĞLANIR MAKSİMUM :)))) internetsiz kaldım günde 2-3 saatimi harcadım telekomla konuşmaya vs. pesettirdiler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Esh said: Oha bi ben miymisim dag basinda " 8 alicam ulan" diye inat edip sinirlariz zorlayan sdf. Snr margin degerim 6.5 lan ahahah Şu değerler nasıl: Downstream Gücü: 4.6 dBmV SNR: 35.4 dBmV Upstream Gücü: 43.2 dBmV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Hipernet fibernet degerleri onlar. 100 mbit bile cikar. Minimum 8 aliyosun di mi? Eger hat degeri 8 in altiysa hemen ara 4440375 i hat guncellemesi talep et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Snr degeri 6 nin altinda ise calismiyo dsl. Dun bi girdi gece yarisi 2.8 e indi 4-5 dakika felc oldu dota. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar