Suark Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 bgm nın arkasında halısahalar varya orda,200 metre gerisi gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Halı sahaların orası aslında. Dere nereye kadar uzanıyor o bölgede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 O halısahalar direk zaten dereyatağına yapıldı, halısaha diye izin alabildiler. Da sitelerin yapılması falan çok hataydı ya, iyi para yedi belediye oralara izin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 lan tutmasakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 :(( Çok üzüldüm ya şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Şaka lan şaka ahahahaha Hemen de inandınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Suark bak kıza dua et, üzüldüm =(((( yazmasa akşama kadar kekler o evden çıkarttırırdım ben seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Hali saha nerde orda hatirlayamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 lan olm yapmayın ya :/ yanı tutmadık daha evı azcık kapora verdık tadılat var cokta sevdik ama eski bina 20 25 yıllık falan kontrol edildi falan dıo kapıcı ama ınsan arada kalıo. bgm ye dondun içeri girdin lunaparkın ordan, 200 metre içerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Gösteri merkezinin arkasından giden yolda bi 200-300 metre ilerde olması lazım halı sahaların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Çok duygusalım bu ara ağlayabilirim her an. Kızdırmayın beni kek, börek, pasta yapcam daha size ben. :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 axedice said: Gösteri merkezinin arkasından giden yolda bi 200-300 metre ilerde olması lazım halı sahaların. e5'e çıkan tünel yolunda ev. BGM'nin devamındaki sokak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Bostanci kadikoy ilce siniri = camasirci deresi oyle diyim. Bakamadim hali sahalarin yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ulan bıde kadıkoy atasehır maltepe komple 1. derece deprem bolgesı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 fizban said: Bostanci gosteri merkezinin karsisindaki burger king dere yatagi degil bildigin dereydi mesela. Altindan buyuk kanallarla dere akiyo hala da, Bostanci Paragon bildiin peskes in daniskasi bi yer ya. Lunapark in hemen arkasinda dayimgiller oturuyo, sgk nin oldugu sitede. Orasi da deprem icin sakat raporlu bir yer yanlis hatirlamiyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 nerde oturacaz o zaman :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Simdi baktim. Kilic sporun hemen yani dere iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 25 yıldır ayaktaysa saglamdır dedı arkadas ya sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 olm ya ne guzel sevmıstım evı bakıorm sımdıde oturulnabilecek ev yok anadolu yakasında resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Abi sevdiysen kimse karisamaz ki. Git konus bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 fizban said: Simdi baktim. Kilic sporun hemen yani dere iste. Kılıç sporun ön tarafı apartman. :) arkası dere mi oranın yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 biri lütfen "dayre" i editleyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=IjLT65NNeKg e dere duruyo o zaman genede sıkıntı olur mu ya dasaa nerdessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 kilicspor'un hemen maltepe tarafi dere. gidip bakin bi aksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Maltepe tarafı diil, bostancı köprüsüne doğru olan tarafta.. Moraller sıfır. Ev 1100 TL bu arada. 8.kat. Hani niye bu kadar uygun diye dusunuyorum suan. Evin heryeri yenılendı. ( Parke, pimapen, mutfak, banyo, seramik vs. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar