Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Ben Bostancıda 3+1 daireye 800 lira kira veriyorum bostancı metrosunun hemen yanı, e5 e 2-3 dk fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Bak bu mantikli mesela? Bostanci koprusunun hemen altinda durak var. oralarda bulursan iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 önerilerinizi değerlendirmeye alıyorum kazanan talihliye karfurdan bir adet karls jr menü alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 goldbären said: yani buradan anayolalra hiç çıkmadan köprü altı / üstü caddelerle gelebilmem lazım 3-5kmyi. Merdivenkoy'de E5 ile Minibus caddesi arasinda Goztepe benzinciye yakin oturuyodum ve bir ara is yerim Nida Kule idi. Arabayla 10 dk suruyodu evden rahatti baya. Hatta gittigim yol da suydu; http://goo.gl/maps/TqfbC Baya baya yesillik arasinda olan 2+1 eve 750 lira veriyodum, simdi olsa olsa 900-1000 olmustur tas catlasa. Diyecegim o ki guzel yerler bizim eski oralar. Oralara da bak mutlaka. Ha bi de Gulluoglu'nun yanindan gecicen her gun o yoldan gidersen. Tatli tatli gelip gidersin ise. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Patice said: Central Hospital'ın karşısında 1.kat site içerisinde 2 balkonlu 2+1 ama ufak bi ev bulduk, gittik baktık ama bize baya ufak. 950 dediler ama 900 diyebilirsin sen ona. Hatta bulup linkleyeyim istersenbi arkadas orada 775 e mi ne kaliyor. oyle diyim sana :) yalniz evler biraz basik. metroya yuruyerek 6 dk. e5'teki duraga yuruyecem desen yine 5 dk. minibus yolu 10 dk, bagdat caddesi 15-20 dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 @ di, merak ettim akşam incelicem bi @ fizban, hepsi yürüme mesafesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 bakın bakın bulursun hocam sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 orada ev ilani bulamadim ama; 1. http://goo.gl/a5q8X 2. http://goo.gl/pg6YM 3. http://goo.gl/2VyMb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 hehe komsu olcaz ıns gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 sen çok sabit fikirli bi adamsın suark ben de öyleyim komşu olursak camdan yeşil lazer tutarım, kusura bakma sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 kiraladın mı suark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 yok abi ağustos ayında bizimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Yani düğün agustosta biz temmuzun başında tutmuş oluruz inşallah. Ayık olun 2+1 ilanları biriktirin burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 taşındıysanız geleyim ikea'dan ev hediyesi alıp ziyarete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ataşehire gideceksen kozyatağının üstü ataşehrin yakınında kayışdağı var üst kısımları olmazda kozyatağına yakın kısımlarından ucuz ve kaliteli daire bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 buraların toplu ulaşım durumları nasıl? yani sorum şu şekilde: a- kadıköyden kalkan minibüs otobüsler nereye kadar gidiyor, şu bayar caddesinin sonuna kadar giden minibüsler var mı? b- taksimden sabaha kadar dolmuşlar var galiba bu kadıköy civarlarından giden, bu dolmuşlar bu bölgelerin yakınından geçiyor mu? bu bölgeden kastım erenköy-kozyatağı-bayar caddesi diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Kadıköyden kalkanlar ya e5ten ya da minibüs caddesinden geçiyor, 5-10dk yürüyorsun. Bayarın sonu dediğin yer bostancı köprünün oralarsa metro var zaten. Metro baya rahat olmuş bu arada. Taksim keza minibüs caddesinden geçen sarı dolmuşlar var sabaha kadar, yine bi 5-10dk yürüyüş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 oralara metro var zaten kadıkoyden metro + yürüme en temizi minibus caddeside tam olarak bılmesemde oralarda gecıor hacı, gece taksımden bındıgın bostancı mınıbuslerı mınıbus caddesınden bostancıya kadar gıdıyor. minibus + 10tl lik taksi yaparsın max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ulan ne pahalanmış evler ev yok ortalıkta 3 ay once 800 e olan evler 1200 e vurmus =/ nese bostancı bkm nın orda tuttuk bıtane hade gecmıs olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Orasi dere yatagi, deprem bolgesi. Niye tuttunuz? BKM degil BGM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 lan ben de bkm ne diyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 la aynı işte hacı lokasyon on numero evde coguzel ev bırakmamıs açlar ya hay ben kentsel donusumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 dere yatağıymıymış orası? hmm ya yeni bina yokki anasını satyım yani varda ya 1800 felan ya da uzak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Bostanci gosteri merkezinin karsisindaki burger king dere yatagi degil bildigin dereydi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar