Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kozyatağı civarı kiralık dayre.

goldbären

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

yani buradan anayolalra hiç çıkmadan köprü altı / üstü caddelerle gelebilmem lazım 3-5kmyi.

Merdivenkoy'de E5 ile Minibus caddesi arasinda Goztepe benzinciye yakin oturuyodum ve bir ara is yerim Nida Kule idi. Arabayla 10 dk suruyodu evden rahatti baya.

Hatta gittigim yol da suydu;

http://goo.gl/maps/TqfbC

Baya baya yesillik arasinda olan 2+1 eve 750 lira veriyodum, simdi olsa olsa 900-1000 olmustur tas catlasa. Diyecegim o ki guzel yerler bizim eski oralar. Oralara da bak mutlaka.

Ha bi de Gulluoglu'nun yanindan gecicen her gun o yoldan gidersen. Tatli tatli gelip gidersin ise. hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Patice said:

Central Hospital'ın karşısında 1.kat site içerisinde 2 balkonlu 2+1 ama ufak bi ev bulduk, gittik baktık ama bize baya ufak. 950 dediler ama 900 diyebilirsin sen ona. Hatta bulup linkleyeyim istersen
bi arkadas orada 775 e mi ne kaliyor. oyle diyim sana :) yalniz evler biraz basik. metroya yuruyerek 6 dk. e5'teki duraga yuruyecem desen yine 5 dk. minibus yolu 10 dk, bagdat caddesi 15-20 dk.
Sosyal ağlarda paylaş

buraların toplu ulaşım durumları nasıl?

yani sorum şu şekilde:

a- kadıköyden kalkan minibüs otobüsler nereye kadar gidiyor, şu bayar caddesinin sonuna kadar giden minibüsler var mı?

b- taksimden sabaha kadar dolmuşlar var galiba bu kadıköy civarlarından giden, bu dolmuşlar bu bölgelerin yakınından geçiyor mu?

bu bölgeden kastım erenköy-kozyatağı-bayar caddesi diyelim
Sosyal ağlarda paylaş

Kadıköyden kalkanlar ya e5ten ya da minibüs caddesinden geçiyor, 5-10dk yürüyorsun. Bayarın sonu dediğin yer bostancı köprünün oralarsa metro var zaten. Metro baya rahat olmuş bu arada.

Taksim keza minibüs caddesinden geçen sarı dolmuşlar var sabaha kadar, yine bi 5-10dk yürüyüş oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...