Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 abı onun yerıne bostancı sahilden ev tutsun, ya da maltepe sahilden. hem sosyal hayatı olur hem denızı gorur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Suark said: ataşehirde oturma bu arada boktan bi yer ora. ulaşım "0" falan. bak metro ve oraya düz ayak oturalabilecek yerler Sahrayıcedit Kozyatağı Küçükbakklköy içerenköy bostancı küçükyalı hatta göztepe oraya yakın oturulmıcak yerler yeni sahra maltepe ünalan not: bakkalköyde oturuorm diğerlerindede ev bakıorm bu aralar. sen sor ben söyleyim yani. karfurda çalışıosan ama içerenköy+ bakkalköy düzayak resmen. Suark doğru söylemiş. Ben de karfurun karşı taraflarında çalışıyorum, haftanın 2 günü Suark'a gidiyorum 'yürüyerek' (bakkalköyde oturuyo şuan) evi de yukarda saydığı yerlerden bakıyoruz. İş çıkışı Yeni Sahra ya da Kozyatağı metro da yürüme mesafesinde. Bostancı köprüsüne doğru inebilirsin hem güzel hem uygun hem ben oraya da yürüyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ornek mah. metro durağına yakın dolu 1+1 bulursun 650 cıvarı bısı olur tavuk kumesı daıreler cıkıor orada arsalar ufak olduğu ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Suark said: goldbären said: he 1+1 için 800 falan veririm yeter ki güzel olsun boşuna 3 oda almak istemiyorum çekip çevirmesi zor olmasın. bulursun o paraya, sahrayı cedit ve kozyatağında bakkalköyde daha rahat bulursun içerenköy de bakkalköyde aynı yer zaten bostancıya gittikçe artar. Kafanı hiiç sıkma, biraz dolaş sitelere gir o paraya raahaaat 1+1 bulursun hocam. gidip şimdi 1+1 e 900 verip piyasayı bulandırma hehe. suark küçük hesapların adamı çıktın sen de sdfsd, talep artmasın diye kendi gitmeyeceğin semtlere yönlendiriyosun beni sana inat 2k vericem 1+0 garsoniyer daireye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 yok yahu guzel hepsı dedıklerım ornek mahallesından falan uzak dur hacı zaten bakkalkoyde otururom ben su anda. Ya tutacagın evin bi anlamı olsun, eğer illa yürücem diosan en anlamlı 4 yer sahrayıcedit içerenköy kozyatağı ve bakkalköy ha yok metroya binerim diosan göztepe veya bostancı. göztepe güzel yer bide ucuza ev bulursun bostancıdan o paraya bulabilirsin haa arabam var kısa mesafe bana koymaz diosan ( ordaki trafikte lol, ben gösteririm sana kaçıcaan yerleri qanksqa ) kesinlikle bostancı veya cadde tarafları, erenköy suadiye falan. niye? abi sahile yakın çünkü, işten gelir 1 tek atar şortu çeker aşşa inersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 talebi tekrar toplayayım 1+ ufak olcak 2+ site olsun. merkezi ısıtma istiyorum kombiyle falan uğraşamam 3+ araba var sorun değil duraksız yerde oturmak 4+ işyeri karfur / hal karşısında hemen. karşısında derken yanında. ilk binalardan. 5+suark ne veriyorsa iki katını veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 eston çamlı evler abi EVİNDEN ÇIKMADAN İŞE GİDERSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 yani buradan anayolalra hiç çıkmadan köprü altı / üstü caddelerle gelebilmem lazım 3-5kmyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 neyse şimdi 4. günden patiye girdiğimi görmesinler akşam bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 karfurda kasaci mi oldun lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Orda lojistikçiler falan var. Lojistikçi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 gittigidiyorda orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 gittigidiyor muuuuuuuuuuuuuuuuuu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 bardakta mısır satıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 bol parmesan koyun. ucuza kaçıyorsunuz kızıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Kartala kadar Metro var ve metroyla 15 dakka senin Karfor duragina, Maltepe-Kartal E5 civarindan kirala iste. Soganliktan tut hatta butun apartmani kiralarsin senin ordaki parayla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 ya metroya yakın olursa iyi de site olsun, kombi olmasın park yeri olsun diyorum. gelip soğanlı kokulu semtler söylüyosunuz abi sdfs. tasarruf istesem kadıköyde bile 500e daire var ama istesen testere 8 çekersin öyle yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 hahahaha testere 8, bardkta mısır... gerçekten harika postlar. 1 etti pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paran fazla geliyor galiba sismanim, biz sen cabuk birikim yap diye alternatifler sunoyoz burda hey gidi!!., Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Central Hospital'ın karşısında 1.kat site içerisinde 2 balkonlu 2+1 ama ufak bi ev bulduk, gittik baktık ama bize baya ufak. 950 dediler ama 900 diyebilirsin sen ona. Hatta bulup linkleyeyim istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 bi akiyim iyi olue @ ramzan abi dünya malı dünyada kalır. konfora harcamak lazım. birikim düşük maaşla olmuyo. nasıl tasarruf ederim değil nasıl daha çok kazanırım demek lazım....,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 şöyle kahvemi içerken listelediğiniz ilanlara bakayım dedim bir tane yok forumculuk ölmüş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 asansörsüz binaya taşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Suark said: abı onun yerıne bostancı sahilden ev tutsun, ya da maltepe sahilden. hem sosyal hayatı olur hem denızı gorur Bostanci sahildeyim. 900e bizim apartmanin kalorifer dairesini kiraliyolar istersen. Kedin kopegin oluyo bedavadan hem. 900e cadde yakini ev diye bi olgu yok abi. Acikcasi 800 e 1+1 de pek kolay degil kanimca. Zira yeni evler ve rezidanslarda 1+1 var , onlar da pahali zaten. Ama atiyorum 1000 e ciktin mi , milyon tane var, olay binlik bakip 800e pazarlik. Istanbulun genel olarak kira thresoldu 750 olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 e direk sahil olmasına gerek yok yahu geçen bi ilan vardı ev eski biraz ama 2+1 1. kat 850 ye tren yolunun orda yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar