jonq Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ne şanstır ki elimde 3 adet Magicka Life Element kartı var. 2 sini başka kartlarla değiştirmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 jonq said: Ne şanstır ki elimde 3 adet Magicka Life Element kartı var. 2 sini başka kartlarla değiştirmek istiyorum. engi ister msn ftl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 l4d2 boomer ve charger veriyorum ck 2 kartı istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 duel var mı sende ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 var hacı bana khan horde battle bide voyage lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 1 sunset 2 tanede teh duel varmış :/ canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 magicka, isaac, l4d2 kartı isteyen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 badge yaptım bugün ilk. mystery card diye bişi geldi bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ilk kartlarımı aldım binding isaac dan 2 tane kart düştü d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ben baya bi kart sattım da zamanında girmedik gruba çok para kaldırmadım, 15 dolar falan anca çıktı işte zorlaya zorlaya. foil de düşmedi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ben l4d2leri sattım ck2 aldım onla badge yaptım şimdi smiley background ve mystery card geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 l4d2den kaç tane kart düştü de ck2 alacak parayı biriktirdin ayıptır sorması? 4 veya 5 tane düşüyor zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 4 tane CK2 kartı düştü. 4 tane L4D2 karıt düştü. bunların 4ünü sattım ama CK2ler biraz daha pahalıya gidiyor o yüzden 1 FTL ve Isaac kartı da sattım. 0.30'dan sattım 0.50'den aldım CK2leri. background resmiyle çok hoşo ldu lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ya bende ck2 diyince oyunu kendisi sanıyorum yaa. ben de tf2 eksik kalanları alıp bi baktım yalandan. background ve kupon düştü. borderlands rare background'u 2 dolara alıp 3'e sattım, bunu da es geçmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 lan olm ck2 almadım ck2 kartları aldım sdfsd edit: heh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bu kartlar biriktirmek için değil satmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bu ne ya gelen kartlar hep .25 cent falan peh neyse elimde 2 tane fazla binding isaac kart var takas isteyen var mı? VII the chariot var fazladan 2 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 betada yendi kaymağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 takaslık tf2 scout ve tf2 sniper kartı takaslayacak varsa pm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 3 tane borderlans 2 kartı sattım 1.5 dallırs mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bunları böle böle satıyoruz da ilerde badge'lere çılgın şeyler vermesinler sonra, yanmayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 satışa koydugum kartı nereden göerecem sonra? tf2 engineer kartı düştü, fiyat belirtmiyor markette, dünyada ilk bana mı düştü hımına? Koydugum kartı iptal edip yeni fiyatla koymak istiyorum yok mu oluru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Market'e gir oradan listesi var zaten çekebiliyosun geri herhangi bir handikapı da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Silphatos said: benim foil kartı şu kız almış, IRL tipi nasıl bi şey acaba merak ediyorum. her oyun için foil badge yapmış, level 34 olmuş. rahat 1000 dolar harcamıştır yasık ya http://steamcommunity.com/id/CrystalTheory lvl 86'da, 134 badge. http://americandigest.org/sidelines/medals.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 foil kart ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar