armra Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 var mı böyle bişe içinizde, ruhunuzda felan nasıl ifade ediyorsanız artık (bilince ulaşamamış impulslarınızı). mesela silinen mesajlar nereye gidiyor. aşar aşar aşar yokluk kavramı var mı ? 0 1 01 mantığıyla işleyen beyinlerimize bir kere vampir girince; vampir diye bir şey yoktur desek bile artık 1 oluyo devre açık ve veya fark etmez! var mı saçmalamak isteyen ? atın garbage soysuzu. burası elitlerin mekanı defol! lordum 500gp in var mı?[signature][hline]
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 aha benim kafadan bi eleman... mesela ben saçmalama adına Paticik Spor bölümünde elemanların bi teknik adam ya da sporcu ya da takım için ortaya attıkları tezlerin aksini cahilce laflarla alt etmeye kasıyorum....harbi insanı rahatlatıyo :D işte bunu seviyorum.... bi de uo cusundur sen kesin....başka bişey olamaz abi...5 yılımı vermişim uo ya saçmalak için çok vakit kaybettim NOT:bu cevabım bile bi saçmalık...[signature][hline]-Madem Türksün Göster Ürksün-
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: armra, 29 Kasım 2004 22:12 tarihinde demiş ki: atın garbage soysuzu. burası elitlerin mekanı defol! Bencede..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 msn'de saçmalıyorum ben bazen. epxmadcat bilir mesela. daha bugün saçmaladım çünkü adsl gelince.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 yine saçmaladın :D[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 saçmalanmaz taranır dicem garbage a gitmesi kesinleşecek...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ehe ben çok pis saçmalarım tanıyanlar bilir gerçi benim içimden de geliyor yapım saçma sapan bişi benim. Ben manyağım leyn :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Insangolu bu saçmalar..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Bone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 saçmalayanları saçmalamak lazım ama ben pompalı tüfekte saçma kullanılmasına karşıyım mesela quake 3te adamı öldürmek için uğraş dur, niye, çünkü o saçmalar çok saçmalıyor ve alakasız yere gidiyor. işte insan oğlu da bunun gibidir. saçmalar saçmalar ve alakasız şeyler yapar.[signature][hline]mono - life in mono
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Bonecrusher, 29 Kasım 2004 22:28 tarihinde demiş ki: saçmalayanları saçmalamak lazım ama ben pompalı tüfekte saçma kullanılmasına karşıyım mesela quake 3te adamı öldürmek için uğraş dur, niye, çünkü o saçmalar çok saçmalıyor ve alakasız yere gidiyor. işte insan oğlu da bunun gibidir. saçmalar saçmalar ve alakasız şeyler yapar. saçmamı saçmalıktan çıkar saçmalıkmı saçmadan...[signature][hline]-Madem Türksün Göster Ürksün-
sheref Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 saçmalayanlara bu daha da ileri gidenlere. bu giderr[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 oha logout olayını nerdeyse yiodum :D son anda şeettim[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 demek ki çok fazla saçmamalamak lazımmış :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
sheref Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 I love paticik ya :D içimden geldi :lol:[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
armra Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: armra, isa'dan sonraki iki bin dördüncü yılın 334. günü gün batımından çok çok sonra demiş ki: mesela silinen mesajlar nereye gidiyor ? her türlü çabanıza rağmen ulaşamzsınız. endişelenirsiniz aklınıza türlü kötü şeyler gelir ama bilemezsiniz işte oraya cennet diyoruz yavrum. gerçeğin çölünde bir deve kaçıyor kutup ayısından.[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar