paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Selam, Herkes 5"-10" arası dokunmatik ekran koymaya başladı konsola. Bana saçma ve kullanışsız geliyor. İlla ki Volvo veya Saab mı almak gerekecek : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 2008 de koymustum ben 200$ a malezyadan alip asdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Yaşlanıyorsun be abi .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Selam, Bai menüler içinde ileri/geri gitmek teknoloji demek değil ki! Ben düüüüüümmeeeeee istiyorum aracımda... tavana mandallı switch... 8-10 tane switch'i on konumuna almadan engine start butonu aktive olmasın istiyorum... analog gösterge istiyorum... şöyle gaza hafif hafif dokununca danseden devir ibresi olsun istiyorum... http://www.seriouswheels.com/pics-stuv/Spyker-C8-Spyder-Dashboard-1024x768.jpg http://www.seriouswheels.com/pics-2011/r-z-0-9/2011-Spyker-C8-Aileron-Dashboard-1280x960.jpg http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2009/12/spykerc8la023.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_lvsnz2BFTO1r1p6jco1_500.jpg http://www.drivingsports.com/site/wp-content/uploads/2009/12/0608_EC_09Z+Spyker_C8_Spyder+Interior_Dash.jpg http://lh6.googleusercontent.com/-LNmWeRjeSiQ/TlbRlpf9amI/AAAAAAABhaI/epe5joCB2VI/s800/Maserati%20Boomerang%20Concept.jpg http://25.media.tumblr.com/6a3f96eb4ff66b9305821c5a88b252c6/tumblr_mlqjfg0Ajy1roi5yvo1_1280.jpg Budur abi olay! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Abi sen uçak istiyorsun sanırım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Selam, User friendly design ve ergonomi istiyorum ben :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Yalnız o koyduklarının hiçbiri user friendly değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Selam, Ütopik direksiyon hariç her tasarımda düğmelerin tek bir görevi mevcut. Fiziksel olarak el yordamıyla da gayet güzel 'evet solda dördüncü düğme/mandal' diyerek ulaşabilirsin :) Dokunmatik dediğin anda olay tüm fonksiyon ve görsellerin bir alana sıkıştırılması anlamına geliyor. MMI gibi sistemlerin arayüzünü oturtana kadar yarıldılar; ve şimdi de dokunmatik çıktı ki bence yanlış. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ya az tuş en iisi dokunmatikte olmıcak 1-2 tuş olcak işte http://www.instablogsimages.com/1/2012/09/11/1347366064.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Selam, Koptum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Maserati boomerang çok kötüymüş be! Bir de suark'a honda bayii title'ı verilsin, adamın patinaj bölümünde honda kelimesi geçmeyen postu yok neredeyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 abi çok seviyorum ya napabilirim :O. hayallerimin arabasıydı şu s2000 ama üretmiolar işte. çok param olursa gidicem japonyaya, yapın ulan bana bitane parası neyse vericem dicem sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Aynı fikirdeyim abi. Ekran olayının suyu çıkmış durumda. Korkum Tesla Model S'teki gibi full size tabletin konsolun yerini alması tamamen. Ve işin kötüsü bir sürü insan beğenerek kullanıyor o ekranı, berbat ki ne berbat. BMW'lerdeki ekranlar sanırım boyut olarak ideal, ama o bile fazla yani. Mercedes A'daki ekran falan berbat mesela. Ekran olmasın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 yakışan arabaya yakışıyor, yakışmayanda çok kötü duruyor. bazı arabaların ekransız konsolu direk ekranlı halinden çok daha kötü. tabii mahmut ustanın sattığı televizyonlu çin mallarından değil orjinalinde gelen multimedya ekranlardan olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Selam, Bilgi aktarımı için ekranı koysunlar, ona sözüm yok ama beni ona dokunmak zorunda bırakmasınlar :) Güneşin konumuna göre de okunma sorunu olabiliyor ekranlarda. Şu dot'lu ekranlar en güzeli: En kötü fonksiyon tuşlarını eksik etmesinler: Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 gunumuzde ekranlar guneste bile sorunsuz okunuyorlar. dokunmatik ya da degil, sorun olmaz. bende ekran degil ama teybin dugmeleri dokunmatik. ama dokununca sadece hangi istasyona kayitli oldugunu goruyorsun, secmek icin illa bastirman lazim. eee, ne anladim oyle dokunmatikten ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Selam, O hepten garip olmuş :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 paramecium said: Selam, Bilgi aktarımı için ekranı koysunlar, ona sözüm yok ama beni ona dokunmak zorunda bırakmasınlar :) Güneşin konumuna göre de okunma sorunu olabiliyor ekranlarda. Şu dot'lu ekranlar en güzeli: şunu görünce midem bulandı başım ağrıdı. nasıl sürüyorlar böyle tersten hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Selam, Cins adamlar :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Bende eski waterfall design i seviyorum da, uzerindeki yarisi islevsiz. Sag ustteki tuning knob tamamen ayda-2 ayda bir kullanilan bi knob, rakamlar arac telefonu disinda hic bir ise yaramiyor, bir de saat ayarlamak tabii. ekranlari butunden cikartip buyuk infotainment sistemlerine donusturmek yerine status ekranlariyla multimedia ekranlarini ayri tutup boyle sade tasarimlari biraz daha sadelestirseler iyiydi. Insanlarda buyuk ekran > kalabalik tus takimi = kalite gibi bir anlayis oldugu surece kaliteli ve kullanisli sistemler olmayacak galiba. qwerty klavyede F ve J yi bulduktan sonra nasil tum tuslarin yerini biliyorsak arabada da oyle olmali, kafami cevirmek zorunda birakilmam tamamen sacma bi anlayis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 dokunmatik ekranlar dikkati dağıtan ve 'bakmadan kullanılamayan' şeyler, yani ekrana bakmadan klimayı ayarlayamazsın ama klima tuşlarına bakmadan el yordamıyla müdahale edebilirsin. zaten araç içi sistemler son 10 yılda toptan UX faciası olduğu için hiç değinmeye gerek yok o konuya. Koca koca firmalar neden beceremiyorlar anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 KHaRoN said: Bende eski waterfall design i seviyorum da, uzerindeki yarisi islevsiz. Sag ustteki tuning knob tamamen ayda-2 ayda bir kullanilan bi knob, rakamlar arac telefonu disinda hic bir ise yaramiyor, bir de saat ayarlamak tabii. foto koymayi unutmusum asdfas http://napervillemagazine.com/wp-content/uploads/2013/03/NMAG1012_ForTheRoad_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 idrive son versiyonu dugme ve salter olayını baya azalttı aslında bmw icin. bir hayli de basarılı. ama onun da ilk versiyonları adamı fıtık ediyordu. ilk nesil idrive... of of of... iç bir şişe rakıyı sonra kes bilekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Idrive bunlarin babasi , baya baya iyi bir sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Selam, Abi düğme şart benim için; çok gelişmiş algılama ve dokunma hissiyatına sahip değilim ben ve git gide de yaşlanıyorum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar