Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok mühim sorun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hafta içi hergün 6 kutu efes extra içiyorum
Genellikle Çarşamba Cuma C.tesi Pazar En az yarım şişe Absolut vodka içiyorum...

acaba siroz ne zaman olurum ya da illa ki olcam die bişi var mı?

ayrıca günde 40'a yakın (2 paket) sıgara içiyorum
ne zaman akciğer kanseri olutum?
yada illa olcam diye bişi var mı?

bu kadar keş olup hiç biş olmama şansı nedir?

citti bi sorudur dalga geçmeyin zaten bu saatten 5 kutu efes extra bittti bugün rahat 9 extra içerim :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Mesaj tarihi:
uffff amma çok hastalık değilde 3-4 seneye harbiden ölürsün sen belki sonra doktorlar bişi yapar.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
dur şerefim sakin ol yaws :D

ne bu efkar görende sevdiği kız motor olmuş sanır :D

merak etme şeref ölmezsin ama yatağa mahkum yaşaman muhtemel...azalt be koçum yazık sana gençliğine..ne diyim başka..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
ölünce anlarsın bayya üzülürsün...

edit:yani ölmeden biaz öncelerde

[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...

[Bu mesaj YSidiousY tarafından 29 Kasım 2004 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sorunun o kadar mühimse bi check up'tan geç, bi sorun yoksa ve gerçekten yaptığın şeyden zevk alıyosan sana uzun vadede güzel bir ölüm dilemekten başka yapacak bişi kalmıyor :) (şu anda sorun olmaması ilerde de olmayacak anlamına gelmez demek, ayrıca bu soru 'Tanrım, ölüm saatimi özel mesajla gönderir misin?' gibi bişi...)
tabi hiç sigara içmesen ve alkolü de nadiren içsen daha sağlıklı olurdu[signature][hline]How to overcome destructive criticism?
Just love a little more, that's all.
Mesaj tarihi:
Boşanda semerini iç hayvan! :P

Ben görürüm seni 5 sene sonra 5 basamağı çıkarken 3. basamakta tıkanınca...[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Mesaj tarihi:
ben bu yazını okuyarak, halinden memnun olduğun kanısına vardım. halinden memnun olan birisinin de neden böyle bir topic açacağını anlamıyorum (muyum acaba?..)

konuya cevap vereyim;

siroz olabilirsinde, olmayabilirsinde. kanser olabilirsinde, olmayabilirsinde. erken ölebilirsinde, ölmeyebilirsinde.[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Mesaj tarihi:
3 vakte kadar Allahın rahmetine kavuşacaksın :-P
şaka bir yana kendine baksana yoksa yaşamın %30 daha kısa olacak[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue

[Bu mesaj Vicious tarafından 29 Kasım 2004 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ahahahaha şu kötü huylarını yaz da herkes öğrensin ahaha.Abicim içmesine içeceksinde böle abarmayacan.Gidişat kötü.Bırakmalısın bu zamazingoları...

(dediklerinden kimsenin şüphesi olması şahidim ahh absoulut çekti canım :) )[signature][hline]ICQ
MSN
Mesaj tarihi:
Anlıyosun sen anlıyosun (:
Bu kadar içip sonunda olacakları bilmek ayrı zevk almak ayrı.
Sheref abijim az iç be abim be yazık o yakışıklılığına valla daa bizi reinalara lailalara götürüceeedin neettin..
(*yalaka mode on*):-)[signature][hline]msn/mail|mail|icq

Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..

[Bu mesaj Maedhros tarafından 29 Kasım 2004 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aslında düzenli olmasa da exersiz yapıyorum günde 3 litre suyu içmeden içkiye sarılmıyorum yani ölmeden her gün sarhoş olmak istiyorum..
:D
daha yapacak çok işim var
çoluk çocuk katiyen yapmıcam tabi ama yine de 3 karı boşamadan rahat ölemem ben (gerçi katolik biri olarak nası boşcam bilmiyorum ama)
takılacaz kafamıza göre..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Mesaj tarihi:
bir sey olacak diyemeyiz zira senden beter adamlarin 80 yasina kadar yasadigini biliyoruz olay tamamen genetik .

tabii bunun gibi zayif bir ihtimalle yola cikip tam anlamiyla surune surune olmekte var .

o sekilde 80 yasina kadar yasan gordugumuz gibi oksure oksure boynunda ki kilcal damarlari patlatanlari da gorduk .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
  • Yeni Oluştur...