sheref Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 hafta içi hergün 6 kutu efes extra içiyorum Genellikle Çarşamba Cuma C.tesi Pazar En az yarım şişe Absolut vodka içiyorum... acaba siroz ne zaman olurum ya da illa ki olcam die bişi var mı? ayrıca günde 40'a yakın (2 paket) sıgara içiyorum ne zaman akciğer kanseri olutum? yada illa olcam diye bişi var mı? bu kadar keş olup hiç biş olmama şansı nedir? citti bi sorudur dalga geçmeyin zaten bu saatten 5 kutu efes extra bittti bugün rahat 9 extra içerim :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Valla sonun pek hayırlı gözükmüyor... tez elden azaltmaya çalış[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Şimdi bi doktora gitsen seni yoğun bakıma alırlar be.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 oha! yazık ediyosunuz yahu kendinize. ne gerek var?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 uffff amma çok hastalık değilde 3-4 seneye harbiden ölürsün sen belki sonra doktorlar bişi yapar.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
sheref Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 seviyorum yaw içmeden ne anlamı var hayaatın :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 dur şerefim sakin ol yaws :D ne bu efkar görende sevdiği kız motor olmuş sanır :D merak etme şeref ölmezsin ama yatağa mahkum yaşaman muhtemel...azalt be koçum yazık sana gençliğine..ne diyim başka..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ölünce anlarsın bayya üzülürsün... edit:yani ölmeden biaz öncelerde [signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... [Bu mesaj YSidiousY tarafından 29 Kasım 2004 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Hakkaten tam yoğun bakımlıkmışssın :D Şimdiden geçmiş olsun acil şifalar diliyorum..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 abi hakkaten bokunu cikarmisin eheh. sende artik aksamdan kalma olaylari da olmuyodur, bunye ayarliodur kendini eheh.[signature][hline]templars of steel
sheref Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ölümden korkan kim ama dünyada heryeri görmeden ölürsem üzülürüm valla :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 sorunun o kadar mühimse bi check up'tan geç, bi sorun yoksa ve gerçekten yaptığın şeyden zevk alıyosan sana uzun vadede güzel bir ölüm dilemekten başka yapacak bişi kalmıyor :) (şu anda sorun olmaması ilerde de olmayacak anlamına gelmez demek, ayrıca bu soru 'Tanrım, ölüm saatimi özel mesajla gönderir misin?' gibi bişi...) tabi hiç sigara içmesen ve alkolü de nadiren içsen daha sağlıklı olurdu[signature][hline]How to overcome destructive criticism? Just love a little more, that's all.
wraog Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Boşanda semerini iç hayvan! :P Ben görürüm seni 5 sene sonra 5 basamağı çıkarken 3. basamakta tıkanınca...[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ben bu yazını okuyarak, halinden memnun olduğun kanısına vardım. halinden memnun olan birisinin de neden böyle bir topic açacağını anlamıyorum (muyum acaba?..) konuya cevap vereyim; siroz olabilirsinde, olmayabilirsinde. kanser olabilirsinde, olmayabilirsinde. erken ölebilirsinde, ölmeyebilirsinde.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
sheref Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 zaten tıkanıyorum 5 kat çıktığımda ölüyorum ama işte seviyoum napan atın ölümü arpadan oslun :d[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 3 vakte kadar Allahın rahmetine kavuşacaksın :-P şaka bir yana kendine baksana yoksa yaşamın %30 daha kısa olacak[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue [Bu mesaj Vicious tarafından 29 Kasım 2004 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Ahahahaha şu kötü huylarını yaz da herkes öğrensin ahaha.Abicim içmesine içeceksinde böle abarmayacan.Gidişat kötü.Bırakmalısın bu zamazingoları... (dediklerinden kimsenin şüphesi olması şahidim ahh absoulut çekti canım :) )[signature][hline]ICQ E-mail MSN
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Anlıyosun sen anlıyosun (: Bu kadar içip sonunda olacakları bilmek ayrı zevk almak ayrı. Sheref abijim az iç be abim be yazık o yakışıklılığına valla daa bizi reinalara lailalara götürüceeedin neettin.. (*yalaka mode on*):-)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. [Bu mesaj Maedhros tarafından 29 Kasım 2004 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
sheref Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 aslında düzenli olmasa da exersiz yapıyorum günde 3 litre suyu içmeden içkiye sarılmıyorum yani ölmeden her gün sarhoş olmak istiyorum.. :D daha yapacak çok işim var çoluk çocuk katiyen yapmıcam tabi ama yine de 3 karı boşamadan rahat ölemem ben (gerçi katolik biri olarak nası boşcam bilmiyorum ama) takılacaz kafamıza göre..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 sayko sheref iş başında...[signature][hline]ICQ E-mail MSN
sheref Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Maedhros, 29 Kasım 2004 20:09 tarihinde demiş ki: bizi reinalara lailalara götürüceeedin neettin.. (*yalaka mode on*):-) rahat ol canım sizi reinaya götürmeden ölmem :d[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Sigaraya bağlı boğaz tümörü (bkz: http://www.kalfaoglu.com/sigara/tumor-neck.jpg) Sigaraya bağlı kanayan dil Sağlıklı Akciğer Kanserli Akciğer[signature][hline]i love this game!tractor pulling[Bu mesaj Fistan tarafından 29 Kasım 2004 20:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 OHa fistan naptın be abi öeh:D[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
huun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bir sey olacak diyemeyiz zira senden beter adamlarin 80 yasina kadar yasadigini biliyoruz olay tamamen genetik . tabii bunun gibi zayif bir ihtimalle yola cikip tam anlamiyla surune surune olmekte var . o sekilde 80 yasina kadar yasan gordugumuz gibi oksure oksure boynunda ki kilcal damarlari patlatanlari da gorduk .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
TooRan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ooh oooh ooh...hayatını yasıyosun lem:)
Öne çıkan mesajlar