Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zipzip said:

o zaman eriyene kadar koşup,sonra mı kaslanıyoruz?

abi hayır.

sen sağlam ağırlığını gir, iyi çalış, yağ yakacak şekilde beslenmeni ayarla.

boş yere koşarak falan zaman kaybetmeyin bantlarda.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

zipzip said:

abi hayır.

daha uzun zaman alıyor. hem süper bir beslenme, hem ağırlık, hem cardio en iyisi. ama buna da enerji kalmıyotr.
Mesaj tarihi:
şeker, yağ, ekmek her şeyi kestim ama günlük protein ihtiyacımı karşılayamadığımı düşünüyorum.sabahları yulaf yiyorum yoğurtla yanına 4 yumurta, öğlen ev yemeği yiyorum tavuk ağırlıklı, akşam da yine tavuk yanında da pilav ya da makarna tarzı şeyler.böyle devam edeyim mi, yetmez mi, ekstra bişeylere gerek var mı?
Mesaj tarihi:
bu benim 1.5 ay önceki halim. cut'a giricem bende, çok ters zamana geldi. foto instagram filterlı var özür dilerim sdf.

evde çalışıyorum bu arada. bıraktım artık salon falan.

http://n1309.hizliresim.com/1f/9/shbnq.png
Mesaj tarihi:
barbu said:

moriarty said:

zipzip said:

abi hayır.

daha uzun zaman alıyor. hem süper bir beslenme, hem ağırlık, hem cardio en iyisi. ama buna da enerji kalmıyotr.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Yüzerken koşma/bisiklet/eliptik gibi götü çıkmıyor insanın. O göt çıkacak, olay orda bitiyor. Yorgunluktan nefes alamayacak hale geleceksin ki göbüş erisin.

Senko anlat abilerine nasıl eriyor göbüş.

=(
Mesaj tarihi:
zipzip said:

şeker, yağ, ekmek her şeyi kestim ama günlük protein ihtiyacımı karşılayamadığımı düşünüyorum.sabahları yulaf yiyorum yoğurtla yanına 4 yumurta, öğlen ev yemeği yiyorum tavuk ağırlıklı, akşam da yine tavuk yanında da pilav ya da makarna tarzı şeyler.böyle devam edeyim mi, yetmez mi, ekstra bişeylere gerek var mı?

amaç yağ yakmaksa yeterli bence hemen hemen 1-1.5 gr protein kilo başına, bazıları 2 diyor ama competitor değilsen çoook saçma.

enerjin ne durumda? eğer ayakların gitmiyorsa arttırabilirsin, en iyi senin vucudun bilir yeterli mi değil mi
Mesaj tarihi:
tiLi said:

zipzip hedef şu vücut mu?

hayır abi asghasd.göbeği eritmek şu an tek derdim cidden.yoksa eve ağırlık istasyonu aldım.onla zaten çalışıyorum elimden geldiğince.
Mesaj tarihi:
o da büyük dert.zaten pişmanım aldığıma.boy uzun geldiği için göğüs yapamıyorum.tutma yerleri aşağıda kalıyor.aklımdan gçemiyo değil, ya kaldırıcam ya da satıcam.onda tek çalışabildiğim kol, sırt, arka kol bi de
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...