tiLi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ulan şuraya hala şu tarz common knowledge mesajı atıyo olmamız nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 o zaman eriyene kadar koşup,sonra mı kaslanıyoruz? bide sormak istediğim bişey var; yağ yakmayı hızlandırıcı bişeyler kullanmak gerekir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 zipzip said: o zaman eriyene kadar koşup,sonra mı kaslanıyoruz? abi hayır. sen sağlam ağırlığını gir, iyi çalış, yağ yakacak şekilde beslenmeni ayarla. boş yere koşarak falan zaman kaybetmeyin bantlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ama benim istediğim şu an için kaslanmak değil.o ikinci planda kalabilir.30 kilo göbek aldım, hamile gibi dolanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 sen biraz daha brad pitt istiyorsun sanırım???? http://resim.ekonorm.com/video/121002/isler_gucler_antreman_kocu_munir_bey.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 moriarty said: zipzip said: o zaman eriyene kadar koşup,sonra mı kaslanıyoruz? abi hayır. sen sağlam ağırlığını gir, iyi çalış, yağ yakacak şekilde beslenmeni ayarla. boş yere koşarak falan zaman kaybetmeyin bantlarda. daha uzun zaman alıyor. hem süper bir beslenme, hem ağırlık, hem cardio en iyisi. ama buna da enerji kalmıyotr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 o yüzden en iyisi değil işte. o enerjiyi 2x çalışarak harcarsanız, gider zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bu arada 68 kiloya indim ama göbek duruyor. 88cm göbek var ya :( spora başlayayım en iyisi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 şeker, yağ, ekmek her şeyi kestim ama günlük protein ihtiyacımı karşılayamadığımı düşünüyorum.sabahları yulaf yiyorum yoğurtla yanına 4 yumurta, öğlen ev yemeği yiyorum tavuk ağırlıklı, akşam da yine tavuk yanında da pilav ya da makarna tarzı şeyler.böyle devam edeyim mi, yetmez mi, ekstra bişeylere gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bu benim 1.5 ay önceki halim. cut'a giricem bende, çok ters zamana geldi. foto instagram filterlı var özür dilerim sdf. evde çalışıyorum bu arada. bıraktım artık salon falan. http://n1309.hizliresim.com/1f/9/shbnq.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 zipzip hedef şu vücut mu? http://ozpinoymotivation.com.au/wp-content/uploads/2013/04/1361149144152.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 barbu said: moriarty said: zipzip said: o zaman eriyene kadar koşup,sonra mı kaslanıyoruz? abi hayır. sen sağlam ağırlığını gir, iyi çalış, yağ yakacak şekilde beslenmeni ayarla. boş yere koşarak falan zaman kaybetmeyin bantlarda. daha uzun zaman alıyor. hem süper bir beslenme, hem ağırlık, hem cardio en iyisi. ama buna da enerji kalmıyotr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 axedice said: Yüzerken koşma/bisiklet/eliptik gibi götü çıkmıyor insanın. O göt çıkacak, olay orda bitiyor. Yorgunluktan nefes alamayacak hale geleceksin ki göbüş erisin. Senko anlat abilerine nasıl eriyor göbüş. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 zipzip said: şeker, yağ, ekmek her şeyi kestim ama günlük protein ihtiyacımı karşılayamadığımı düşünüyorum.sabahları yulaf yiyorum yoğurtla yanına 4 yumurta, öğlen ev yemeği yiyorum tavuk ağırlıklı, akşam da yine tavuk yanında da pilav ya da makarna tarzı şeyler.böyle devam edeyim mi, yetmez mi, ekstra bişeylere gerek var mı? amaç yağ yakmaksa yeterli bence hemen hemen 1-1.5 gr protein kilo başına, bazıları 2 diyor ama competitor değilsen çoook saçma. enerjin ne durumda? eğer ayakların gitmiyorsa arttırabilirsin, en iyi senin vucudun bilir yeterli mi değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 tili hayalimdeki vucudu koymussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 zipzipin yazdıgını killer görmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 tiLi said: zipzip hedef şu vücut mu? hayır abi asghasd.göbeği eritmek şu an tek derdim cidden.yoksa eve ağırlık istasyonu aldım.onla zaten çalışıyorum elimden geldiğince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 p90x yapsana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 onun derslerini indirdim de, inan onu yapcak yerim yok evde.ev çok küçük, mekik çekecek yer bulamıyorum evde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ağırlık istasyonunu sat? hem cebine parar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 abi kardiyoyu geçiniz ya hayatımda martial arts yüzme ve basket dısında 5dk dan fazla cardio yapmadım cardio yapcam diyosanız illa baska bi spor yapın bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 o da büyük dert.zaten pişmanım aldığıma.boy uzun geldiği için göğüs yapamıyorum.tutma yerleri aşağıda kalıyor.aklımdan gçemiyo değil, ya kaldırıcam ya da satıcam.onda tek çalışabildiğim kol, sırt, arka kol bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 evde zor çalışılan yegane yer sırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar