Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ahaha abi cipsli cikolatalı kolalı diyet olur diyosan kabul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 E olmus iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Abi bu sinavdan once milletin calismadim calismadim off dun surda kopuyorduk cok fenaydi diyip sinavda top 3 cekmesi gibi bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 axedice said: Nekro said: yediklerin antrenman disiplinin falan nasil Haftada 3 gün antreman http://www.bodybuilding.com/fun/best_ectomorph_workout.htm , ağırlık olarak yapabileceğim en yüksek ağırlıklar. Genelde son setlerde iptal oluyorum ama gittiğim yere kadar zorluyorum kendimi. Ki antreman bittiğinde protein shake i sallayacak enerji kalmamış oluyor :P Başlarken de artık 10dk kardiyo, iki defa 1.5 dakikalık periodlarda hem hızı hem de zorluğunu (eliptik yapıyorum) arttırıyorum. Sabahları yulaf + whey+ süt, öğlen şirket yemeği, ara öğün şirkette kuruyemiş falan (yulaf ekmeğine fıstık ezmesi sürüp götürmeyi düşünüyorum ama ehue), akşamları da ızgara et/balık/tavuk + salata. Gece yatarken arada casein var unutmazsam. Soyle birsey var. Çok tipik olarak vucut class ina sahip olan insanlar var fakat genel olarak melez oluyoruz. Yani %100 ecto degilde biraz onun biraz onun ozelliklerini tasiyor olabilmen daha muhtemel. O yuzden kendini ecto yum ben diye sartlandirma bence. Ki eskiden kilolu oldugu falan yazmissin bu da dedigimi destekler nitelikte. Antrenman için soyle yap daha iyi olur diyemez kimse burdan da gelismeni takip et iste. duzenli olarak farkli hareketler ekle. Farkli tarzda calis belirli bir sure hangisi daha faydali senin icin ogrenirsin hem. Bu da bir seneyi alir kafadan. Tabi birde haftada 4 gun gidebilsen gym e daha guzel olurmus. Yemek konusunda ben soyle yapiyorum. Guzel bir tane saklama kabi aldim kendime ufak. Ogunu aksamdan hazirlayip sabah aliyorum yanima. İş yerinde de bir mikrodalga falan varsa isitip yersin mis gibi. Eğer öglen cikan yemekler çok berbatsa boyle bir alternatif olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 KHaRoN said: Abi bu sinavdan once milletin calismadim calismadim off dun surda kopuyorduk cok fenaydi diyip sinavda top 3 cekmesi gibi bisey. bak şimdi bu da sürekli her sınavda az çalıştığından dem vuran çocuk: 18 yaşımdan beri bırakmasaydım şimdiye zyzzi dövüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 axedice haftada 3 gidiyosan o shakerı sallıycak güç kalmaması doğru yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 diyet yapabilsem keşke bende. maks 2 ay sağlıklı beslenebiliyorum. sonra gelsin künefeler gelsi baklavalar. hani ara ara yapsam bunu neyse ama bi başladım mı spaıtmaya gece kalkıp sucuk yemeye falan başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 abi baklavasız spor mu olur nerden gelcek o enerji sdfg sen onları yerken spor yapmaya üseniyosun sıkıntı orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 bir sürü yağlı ve büyük adam var salonda. onlardan olasım yok ama cidden kullandığım ilaçlar iştah yapıyo lan. sixpack ten her an vazgeçip ayı olcam ben diyip yemeklere saldırabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 abi saldır six pek ne , gercek bi erkek gibi kocaman gögüs yap sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 cheazın şu resmi benim şuanki halime çok benziyor iyi mi şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 cheaz'ın resimlerini mi kaydediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ahuahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ahahashahdssdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ulan gizli sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 chazın bel çok ince hakkaten. ben 40 kiloya düşsem bel o kadar incelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 hayır önceki sayfada paylaşmış bende sağ tıklayıp bağlantı adresini kopyala dedim,iyi de dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 forumda vucudunu sergileyen uc bes iyi vucutludan biri iste. jag var birde o. gerimiz standart. vucut guzel ama daha cok gelisimi guzel cheazin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Genc yetenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 chaz benden sonra başladı. şişko resimlerini gönderiyordu sdfs. hakkaten baya azimli. inanmış yani. whey falan da kullanmıyor bildiğim kadarıyla. ben hala aynı yerde sayıyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 cheaz'in antrenmanı işsiz adam bile yapamaz ya (kendi de işsiz galiba ama sdasf) abi hergün 20x4 barfix + 40x4 şınav vs vs... dedi ben tamam dedim okey dur orada ^^ ve evet vitamin kullanmıyordu en son her gün bir tavuk veya hindi devirip yiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 üniversiteye hazırlanıyorum abi işsizim sdf o calısma seklini degistirdim artık farklı bisey deniyorum , low rep max set , toplamda daha cok calısıyor kaslar daha cok faydasını hissettim böyle calısınca dün mesela 10x 8 barfiks 10 x 15 dips di yaptıgım whey konusunda ihtiyacım yok bence fazlasıyla gelismeyi görüyorum yedigim yemeklerin yetmedigini hissedersem kullanırım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Melih coloğlu kim yahu ? öyle memem olsa camdan atlarım http://www.bodybuilding.com/fun/body-transformation-cover-model-transformation.html?mcid=faceweekly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1239718_561835400519743_1149154657_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 mk poz dersi vericem hepinize cheaz git adam gibi bi foto çekil ya kur kamerayı timera ayarla bu ne lan yazdırdınız bu saatte bana bu topiğe he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar