senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 bu saatte? testo partisi mi var salonda
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Soris said: tebrikler kardeşim duan kabul olmuş şimdi yağ yakımlarına ağırlık da eklemelisin ve bize de haber vermelisin. Bakalim simdiye kadar kendi kafama gore takilmistim dun program yazdilar hastalik gecsin basliyorum
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Soris said: tebrikler kardeşim duan kabul olmuş şimdi yağ yakımlarına ağırlık da eklemelisin ve bize de haber vermelisin. olm ağırlık zor ama ya insanın canını acıtıo benim sal mesela 20km koşiyim üşenmem. ama 3 set omuz çalışcan diyince ayaklarım geri geri gidio. çok iğrenç bişi lan o kas ağrısı kaldırırken ki
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ah abi bacagin yaninda omuz ne ki. gozlerden yas geliyor resmen
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 o acıya bayılıyorum ben. bacak hariç
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 omuz iyi calismiyorsun demekki :) abi her kas grubu calismayi iyi yaparsan aglatiyor. hatta soyle bir gozlemim oluyor uzundur, bacagi iyi calisirsan kusacak gibi oluyorsun, diger bolgelerde aglayacak gibi :D
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Kusacak gibi olmak iyi bisey degil abi. Kalp krizi gecirmeyin sonra.
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 daha önce yazmıştım galiba. birkaç sene önce GVT yapayım dedim. 10x10 squat. aralarda da 1 dakka mı dinleniyodum hatırlamıyorum. 9. seti bitirip kustum sdf gvt kötü fikir
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 senko said: olm ağırlık zor ama ya insanın canını acıtıo benim sal mesela 20km koşiyim üşenmem. ama 3 set omuz çalışcan diyince ayaklarım geri geri gidio. çok iğrenç bişi lan o kas ağrısı kaldırırken ki ahaha bu konuda iki tip insan var resmen. ağırlığa üşenmeyip koşmaya falan üşenenler, bi de ağırlığa üşenip koşmaya hevesli olanlar sdkjf
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Ben nerdeyse her bacak tan sonra kusuyorum. Tam heh bu sefer bulanmadi derken ayaga kalkiyorum hop geliyor sonra kosa kosa tuvalete. Diğer bölgelerde hiçbir sıkıntı olmuyor da bacak çalışmak berbat birsey. Bugun bacak günü daha calismadim korkuyorum sdfs
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 benim göğüste çok zorlayınca bulantı oluyor.
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 PrudenT said: senko said: olm ağırlık zor ama ya insanın canını acıtıo benim sal mesela 20km koşiyim üşenmem. ama 3 set omuz çalışcan diyince ayaklarım geri geri gidio. çok iğrenç bişi lan o kas ağrısı kaldırırken ki ahaha bu konuda iki tip insan var resmen. ağırlığa üşenmeyip koşmaya falan üşenenler, bi de ağırlığa üşenip koşmaya hevesli olanlar sdkjf çoğunluk böyle hatta. 1 saat koşuyorsun geri dönüş sadece yağ yakmak. 1 saat ağırlık kaldırıyorsun, hem yağ yakıyorsun hem fit oluyorsun :D
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 1 saat agirlik kaldiriyosun ve gobekli kasli kategorisinde daha igrenc bir vucudun oluyo. Sismanlar; cardioyu atlamayin lan .
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 gecmis vucut gelistirme basliklari mezarlarinda kan agladi su an.
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Esh said: 1 saat agirlik kaldiriyosun ve gobekli kasli kategorisinde daha igrenc bir vucudun oluyo. Sismanlar; cardioyu atlamayin lan . eh ağırlık daha fazla yardımcı oluyor yağ yakmaya. ama şişmanlar için ekstra destek gerekebilir tabii. sabonis said: çoğunluk böyle hatta. 1 saat koşuyorsun geri dönüş sadece yağ yakmak. 1 saat ağırlık kaldırıyorsun, hem yağ yakıyorsun hem fit oluyorsun :D ne bilim abi ben gayet zayıf çer çöp bi adamım ama ağırlığı hep daha çok sevmişimdir. p90da bile kardiyo günlerinde mızıkçılık yapıyordum hep sdfg
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Esh said: 1 saat agirlik kaldiriyosun ve gobekli kasli kategorisinde daha igrenc bir vucudun oluyo. Sismanlar; cardioyu atlamayin lan . aynı hayvanlıkta yersen olur. dikkatli yersen gayet de göbek erir. kaldı ki daha iyi gelişmek için zaten yemen lazım sağlam. 1 yıl hem ye hem spora git, sonra yemeği minimumda yiyip 6 ay daha git spora. taş gibi ol. temiz iş.
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Fly said: gecmis vucut gelistirme basliklari mezarlarinda kan agladi su an. ahahah
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 PrudenT said: senko said: olm ağırlık zor ama ya insanın canını acıtıo benim sal mesela 20km koşiyim üşenmem. ama 3 set omuz çalışcan diyince ayaklarım geri geri gidio. çok iğrenç bişi lan o kas ağrısı kaldırırken ki ahaha bu konuda iki tip insan var resmen. ağırlığa üşenmeyip koşmaya falan üşenenler, bi de ağırlığa üşenip koşmaya hevesli olanlar sdkjf ben birinci gruptanım koşmaya acayip üşeniyorum yapamadığımdan değil ama sevmiyorum abi nedense. Gerçi bu aralar ağırlığa da üşeniyorum. Bu arada squat dı deadlift ti bunları 5 tekrardan fazla yapmam abi ben yüksek tekrar ve düşük kilolarda merkezi sinir sistemini mahvediyor özellikle deadlift ayrıca sakatlanma riskide çok yüksek. odaklanma hareketleri bunlar.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 5 dakka interval bisiklet 5 set hack squat 5 set leg press 3 set eşek kalfı yaptım geldim. soru: 1 saat koşu bandında koşmak mı yoksa yukarıdaki hareketler mi daha çok yağ yakar, antrenmanı takip eden 3 gün içerisinde? @esh body ile kilo vermek daha kolay hatta daha kalıcı oluyor kendimde ve çevremde gözlemlediğim kadarıyla. edit : imla
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Abi ben de cevremde sisko kasli gormekten sikildim ya. Ben de tam tersi kassiz gobeksiz biri oldugumdan midir nedir? Kiskaniyorum bilinc altindan heralde.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Esh said: Bisiklet > kosu bence bence de öyle şu hızlı trenlere bisikletleri alsalar, üşenmem hergün polatlı - ankara yaparım mesela kardio abi benim sevdiğim olay versinler bisikleti mesela 100km giderim veya koş desinler çatlayıncaya kadar koşarım ama işte leg çalış shoulder çalış diyince işin rengi değişiyor. bide niyeyse yüzüm değişmesin triplerine giriyorum ağırlık kaldırırken, lan yüzümü mü kontrol edeyim yoksa zangır zangır titreyen kolları mı beyin fail veriyor.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Kas calisirken egodan arincan abi. Ben pembe kiz agirliklariyla biceps calisirken egom torpulemdi boyle metroseksuellestim iyice.
Öne çıkan mesajlar