sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 o duruşa vuruş kaç kuruş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Oha be 13 yaşında kız ayıp oluyor üstteki yorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 powerlifting bench press duruşu o ayrıca o nasıl yorum terbiyesiz orklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 o nasıl bi duruş ya ilk kez gördum hahahah. neden öyle duruluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 duruşa vuruş la kıza değil hemen falan filan yapıyonuz vohuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Yazin hic calisamiyorum ya. Az bucuk kasım var onu da kaybedicem. Calisan insan icin cok zor yazin fitness. En azindan bana oyle geliyor. Havalar sicak , Eve gelince acayip bir usengeclik oluyor. O sicak,yorgunluktan sonra miyisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 yazın boş insan için daha güzel ya. bol bol ter atmalı hem daha çabuk yağ yakılır. tamam kışın vücut daha fazla kalori harcamaya calısıyor ama kalori her zaman yağ yakmak deel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 lel ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Protein falan yiyorum kas yapıyor tarzı bir yazi mı anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 hamburger sağlıklı içinde et var olm yanlışsam düzeltin lan havalara bak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Bende hiç çalışamıyorum yazın. Üst vücut çalışmayı öğrenmem gerek bugüne kadar izole hareketlerden hep uzak durdum ama üstüm için çalışmam gerekicek sanırım. Jager okuyorsan major liftlere ek olarak sırt ve kol için ne çalışayım 104 kiloyum kolum ve kanadım güçsüz barfiks çekemiyorum barfiks çeksem birazda kol kısmım forearmlarım güçlense tamam onun dışında zaten squatı deadlifti bench i biliyorum. Ama bench de de kiloma çıkamadım hala. yapamıyom mu acaba anlamadım a.k gerçi progressive overload yapamıyorum kıştan beri o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 abi ben sırt için şu programı kullanıyorum http://www.youtube.com/watch?v=K_m2ECqiE9o ön kolda barbell curl, incline presste yatarak dumbell curl, hammer arka kolda rope push down, dar bench, dumbell kickback, dips bütün kol hareketleri 4x10-12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 barfixi geliştirmenin yoluda barfix baska bisi değil bu arada :D 1 tanede olsa dinlene dinlene yapıcaksın her türlü gelişicek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 İmkanın varsa yüz . Keşke benim olsa her gün yarım saat nonstop yüzerim :/ ,işten geldikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Saol jager ama sanırım o sırt programı ile alakam olamaz çünkü o baya üst seviye. Ben en iyisi makinede yapmaya çalışayım güçlendikçe normal denerim barfiks için. bu arada her sabah 10-15 dk koşup sonra direk denize girip yüzüyorum. Antalyada yaşamanın avantajları işte :) Ama akşam antrenman bana uygun değil hiç sabah da pek uygun olmuyor antrenmandan sonra ağır yemek yiyemiyorum sabahları en güzeli öğlen sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 normal deadlift ile romanian arasında ne fark var ? bizim abilerin bazıları götü çıkartmadan yapıyor, benim izlediklerim bel çukuru yapıyorlar illaki yukarıdaki adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bel çukuru yapmayıp kıçı dışarı vermedin mi snap city ye tek gidişlik bilet alıyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 snap city ne diye baktım anlamadım :D benim ingilizce bitti gidiyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 bu arada ben romanian deadlift yapmıyorum, normal yapıyorum vidyolarını izleyerek daha rahat anlarsınız aradaki farkı ama romanian da dizler bükülmüyo biraz daha sakat normal deadlifte göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 snap city=ters hareket yapıp sakatlanma gibi bu durumda omurganı zedeleme belini kırma anlamında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 kardeş gir youtube a mark rippetoe deadlift de en doğru şekilde anlatıyor. ha ama yine bir bilen göstersin ve düşük kilo ile başla. bu arada jager bu mesela sırt günü zırt günü bimmne günü bir kas grubu için 10 hareket koymalar bunlar genelde steroid kullanan adamların çalışma sistemleri değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 valla soris öyle diyolar hep ama ben 4 e böldüm programı öyle yapıyorum benim her gün nerdeyse barfix ve dips te var gerçi programımda haftada yada 9 günde 2 kere çalıştırsan her kas grubunu yeter bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 2011'de aldığım jack3d bitmemiş, son kullanma tarihi 2014. bir şey olmaz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 hep içmeyeceğim diyorum, hep kandırılıyorum. of no gainzzz this week =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Laorx said: 2011'de aldığım jack3d bitmemiş, son kullanma tarihi 2014. bir şey olmaz herhalde. acmadi isen yapistir. bende iki kutu bulmustum kardesimde biri hic acilmamis sorun yasamadim digeri acilmisti topak topak olmustu genede kullandim bir sey olmadi.. senin bunyeyi bilemem ama.. bi kullan bulanti vs yaparsa cope. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar