Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Valla öyle ya bi hareketi yanlış yap veya zorla 1 hafta acısını çekiyorsun sonra :P Geçen sene omuzumu yırttım ısınmadan çalışınca sonra 6 ay melul melul koşabildim o kadar. Hatta koşarken bile acıyordu. Sütten ağzı yanan ayranı üfleyerek içer misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 benim göyüslerin sag ve sol koşelerinde boşluk oldu resmen çukur gibi parmak giriyor bunun sebebi nedir ve nasıl doldurabilirim spor hocası goyus gamzesi o bak bendede var herkesde olmaz falan dedi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Halk arasinda gogus vajinasi dedigimiz olay o. Ic yan gogus tendonlarinin fazla squat yuzunden kendini kegel kasi zannetmesinden oluyo malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 iç değil dış bendekiler koltuk altıma dopru yukarıda.fazla squat yapmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 dün arkadaş fly hareketlerini kes düzelir 40 güne dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Iste ic yan kaslar gerilince dis tarafta bosluk oluyo. Onun gecirme yontemi var ama; gunde yarim saat falan oraya parmakla masaj yap, tercihen bepanten veya bebe yagiyla falan parmagini sok cikar, alisir eski haline doner bi haftaya falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 parmak sok çıkar mı auhasudhaa troll mu lan bu aushau zaten vajinadan girdim parmak dan çıktın huylanmaya başladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Yok be abi, ciddi bisi konusuyoruz burda, Boyle parmakla masaj yapinca hafif kizaracak zaten. Ondan sonra hafif hafif kasilmalar olacak goguste boyle sanki elektrik veriyolarmis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 son mesajlar dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Esh niyeti boztu prostat ameliyatına kadar sokacak seni göğüs kası için:D Bu arada benim de sol göğüsta aynı problem var. Sağ taraf homojen şekilde kasılırken sol tarafta çukur oluyor. Muhtemelen nizami yapmadığım içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Abi durun bozmayin iki ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 next step; esh, abi ben bu konuda uzmanım ben yapayım istersen masajı diye gelicek afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Delikli adam: Parmak ufak geldi sanırım Esh: Dur, tam oraya uyacak bişi var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 do you even drill afasdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 abi merak ettim o deliği ya foto falan var mı pics or didint happen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Esh said: Yok be abi, ciddi bisi konusuyoruz burda, Boyle parmakla masaj yapinca hafif kizaracak zaten. Ondan sonra hafif hafif kasilmalar olacak goguste boyle sanki elektrik veriyolarmis gibi. o elektirik olayı tam benim 2 göyüs arasında oluyor karın çalışırken hocaya sorduğumda kücük spazmlar geçiriyorsun bu senin oraya aşırı güç uyguladığını gosterır dediydi. 1 haftadır olmuyor. deniycem parmak olayını bakalım.. butun gun eller memelerde gezicez anlaşılan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Esh sonunda maskesini çıkardı, kaslı erkeklerin memintolarını arzulayan bi huntermış meğersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Sdf erkek vucudu guzel degil abi, ne kadar kas yaparsan yap estetik degil. Kadin vucudu inanilmaz cekiyo beni, hani "yeme de yaninda yat" derler ya , surekli yatarim yani sikinti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Gay değilimli post atma gereği hissettirdiniz adama. Tbrks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Sdf , escinsel olamayacak kadar seviyorum kadin vucudunu sorry. Ama kadin olsam escinsel olabilirdim bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 direk bisex olurdum kadın olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 13 yaşında 240lbs, utandım. http://www.youtube.com/watch?v=FV2stv8Iplk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 EEE arkasında MHP var. Yeter a.k bırakıyorum yogayı 3 aydır ağırlık yapmıyorum iyice doğamdan koptum squata deadlifte bench press e geri dönüyorum barfiks yapamıyorum ama bu sefer onuda yapacam. İyi bir kış geçirdim ama olsun yazında ara vermicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Haftada iki defa aynı kas grubunu çalışmış olan var mı? Geri dönüşü nasıl oldu sizde? Power/hypertrophy gibi bir program uygulamayı düşünüyorum. Programın mantığı şöyle pazartesi-salı : upper-lower body 5x5 (setxtekrar) güç çalışılıyor. Bir gün dinlenme, perş-cuma-cumartesi : sırt-bacak-göğüs genel olarak 10-12 tekrar ve drop,super set. Benzer bir program PHAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 o kız ne saçma duruyor lan öyle amuda kalkacakmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar