Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla öyle ya bi hareketi yanlış yap veya zorla 1 hafta acısını çekiyorsun sonra :P
Geçen sene omuzumu yırttım ısınmadan çalışınca sonra 6 ay melul melul koşabildim o kadar. Hatta koşarken bile acıyordu. Sütten ağzı yanan ayranı üfleyerek içer misali.
Mesaj tarihi:
benim göyüslerin sag ve sol koşelerinde boşluk oldu resmen çukur gibi parmak giriyor bunun sebebi nedir ve nasıl doldurabilirim spor hocası goyus gamzesi o bak bendede var herkesde olmaz falan dedi :S
Mesaj tarihi:
Iste ic yan kaslar gerilince dis tarafta bosluk oluyo. Onun gecirme yontemi var ama; gunde yarim saat falan oraya parmakla masaj yap, tercihen bepanten veya bebe yagiyla falan parmagini sok cikar, alisir eski haline doner bi haftaya falan
Mesaj tarihi:
Yok be abi, ciddi bisi konusuyoruz burda,

Boyle parmakla masaj yapinca hafif kizaracak zaten. Ondan sonra hafif hafif kasilmalar olacak goguste boyle sanki elektrik veriyolarmis gibi.
Mesaj tarihi:
Esh niyeti boztu prostat ameliyatına kadar sokacak seni göğüs kası için:D

Bu arada benim de sol göğüsta aynı problem var. Sağ taraf homojen şekilde kasılırken sol tarafta çukur oluyor.

Muhtemelen nizami yapmadığım içindir.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Yok be abi, ciddi bisi konusuyoruz burda,

Boyle parmakla masaj yapinca hafif kizaracak zaten. Ondan sonra hafif hafif kasilmalar olacak goguste boyle sanki elektrik veriyolarmis gibi.

o elektirik olayı tam benim 2 göyüs arasında oluyor karın çalışırken hocaya sorduğumda kücük spazmlar geçiriyorsun bu senin oraya aşırı güç uyguladığını gosterır dediydi. 1 haftadır olmuyor. deniycem parmak olayını bakalım.. butun gun eller memelerde gezicez anlaşılan :D
Mesaj tarihi:
Sdf erkek vucudu guzel degil abi, ne kadar kas yaparsan yap estetik degil. Kadin vucudu inanilmaz cekiyo beni, hani "yeme de yaninda yat" derler ya , surekli yatarim yani sikinti yok.
Mesaj tarihi:
EEE arkasında MHP var.

Yeter a.k bırakıyorum yogayı 3 aydır ağırlık yapmıyorum iyice doğamdan koptum squata deadlifte bench press e geri dönüyorum barfiks yapamıyorum ama bu sefer onuda yapacam. İyi bir kış geçirdim ama olsun yazında ara vermicem.
Mesaj tarihi:
Haftada iki defa aynı kas grubunu çalışmış olan var mı? Geri dönüşü nasıl oldu sizde?
Power/hypertrophy gibi bir program uygulamayı düşünüyorum. Programın mantığı şöyle pazartesi-salı : upper-lower body
5x5 (setxtekrar) güç çalışılıyor. Bir gün dinlenme, perş-cuma-cumartesi : sırt-bacak-göğüs genel olarak 10-12 tekrar ve drop,super set. Benzer bir program PHAT
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...