pontipati Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 kira tamamlanmadı galiba. @kermit oç yıkıyo çadırları burdan birininkini daha yıktı gg gelmez o itemler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 iyi kirayı unutursak başımıza gelcekleride ögrenmiş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 claim yer değil abi lakeshiredan bahsediyorum guild ile alakasi olmayan yer yani kafana göre yer varsa gidip ev kurabiliyosun pvp zone olan yerde degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 kermit, neutral bölgeydi orası biri claim etmiştir, claim ettikten sonra bütün mülk hakkı o guildde. bizde aldığımız topraklarda bizden önce olanların çadırlarını/binalarını yıktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 İmarı olan yere kaçak inşa yapmışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 kermit said: YA BENİM GECEKONDUMU NEDEN YIGIYORSUĞUZ KÖYDEN GETİRDİĞİM ÇÖKELEGLERİM VARDI HEP İÇİNTE Geçmiş olsun dostum. Köprü ya da saat kulesi satmaya çalışan olursa alma bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 bingildak said: kermit, neutral bölgeydi orası biri claim etmiştir, claim ettikten sonra bütün mülk hakkı o guildde. bizde aldığımız topraklarda bizden önce olanların çadırlarını/binalarını yıktık. vay ibneler, hayir gelmez tabi oraya kurdugun cadirdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 e sorduğumda daha önce birine niye bana burda claim olmuyo hede hödö demişti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 her söylenene inanma öyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 key isteyen var mı ya? ben zaman bulamıyorum isteyene atayım keyi.Mehanix vermişti banada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Xenocide said: benattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 bu keyler bi işe yaramıcak de mi salı dan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 key var mı key ben pls ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 çarşamba gecesi kapanıyor, bir sonraki phase'e keyler geçerli olacak diye bir şey olmadı. tekrar davet etmeleri olası ama garanti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 etsinler yav 3.büyük guildiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 bende acc si olan herkez devam eder işte. ne ugraşcaklar yeni key yollamaya filan tekrar, hazırda adam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 valla benim çadır gittikten sonra soğudum bıraktım oyunu dahada oynamam t3 set yaptım geziyodum ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 aynen benimde itemlar gidince pek neşem kalmadı oynamam betaya kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 abi http://forum.albiononline.com/index.php/Thread/591-Base-destroyed-with-buildings-on-it/?postID=2328#post2328 hahahahhahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 guilde para çıkartmak için dungeon a gidiyorum bu arada isteyen varsa tag along Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 lan ben de t3 hammer neye yarıyo diodum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 abi alfa testte aglayan ilk defa görüyorum. olm oyunun buglarını bulmaya çalışıyoruz temelde. ankaranın bugları gibi bişi deil ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 abi çok iyi ama bu adamlar böyle böbürleniyor şöyle iyiyiz böyle iyiyiz falan, sabaha bir kalkıyorlar günlerdir kasıp yaptıkları binalardan bütün storage'larından geriye hiçbir şey kalmamış. bende diyorum oyun neden bu kadar boş adasdasd. bırakmıştır alayı bir sonra ki phase'e kadar. bende 2 tane t1 set yapıp dungeon'a gittim. bir tanesi dungeon'a gidene kadar patladı, diğeri girişteki ilk 3 packte patladı asdads. SANKİ biraz fazla düşük durabilityleri var! t3 hammer bu arada maplerde ortadaki kaleler var var, onları caplemek için kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar