arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 abi şu oyunda en büyük dert navigation. labirent gibi paso koridor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ya şimdi tarafsız bi karede çadır kurarsak orayı claim ederlerse ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 guildmaster gelir cadirini yikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 OHOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 oooo update. hemde 10kb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 o değilde asıl beni ne korkutuyor... workshopları koyduk, o kadar emek verdik biri geldi bizim zone'u cap'ledi. ne oluyor o workshopları tamamen kayıp mı ediyoruz? bu arada capture olayın zınk diye olmuyormuş onu da gördün. her capture da 1 DP kaybediyormuşsun. default kaç dp var bilmiyorum hiçbir yerde bilgilendirici tooltip olmadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 okke geldim bende nasil guilde giriliniyor falan biri bi tutorial versin. Bu sirada amerikadaki elcini zolarak sacma sapan saatlerde online olcem hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 daha iyi o , saçma sapan saatlerde resource lar coşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 guild nasil girecem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ilk /gquit yaz sonra bingila mesaj at alsın seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 her update olduğunda tekrar mı indirip kurucaz oyunu ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ben suan eski clienti indiriyorum indirmiyeyim mi o zaman ? bir de yeni clientin download linki var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 dalga mı geçiyosuunuz ciddi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 oyunun launcherını görmemek gibi bi aptallık yapmışım çok utanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 topic basliklarindan olaylari takip ediyorum guncelde sdfs key dagitimi key kalmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 2. dalga keyleri rastgele mi gitmiş? Keyi ulaşmayan var mı benden başka? [email protected] için bekliyorum hâlâ da gelen giden bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 android client ile windows clientin aynı boyut olması da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 aynı değil android 144 win 110 küsür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ne o ya mb mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 gigabyte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 terabyte xdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 android client şifremi kabul etmiyor ne alaka ya, browserden girince oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 olayı özetliyorum yeni başlayanlar için: kings market başladığınız yer. lakeshire - pvp free gather/pve alanı. blackwood - bizim 2 bölgenin olduğu yer (1 yerleşim 1 craft) yeni başlayan ve başka yerde çadır dikmemiş olanlar blackwood en yeni köy yazar lakeshire tarafında kalana gidecekler darksmouth - eski oyuncuların yerleşim bölgesi pvp hem darksmouth hem blackwood'da olacak. pve aynı şekilde. craft bölgesine giderken 2. imaja bakın direkt geçiş yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 applev0dka said: ben suan eski clienti indiriyorum indirmiyeyim mi o zaman ? bir de yeni clientin download linki var mi ?bana da plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 203 indirin en iyisi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar