bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 BeIlow said: Guild yok benim guildle konuşuyorum işte olursa 132 kişilik bir guild var zaten. Yabancı bir guild var zaten türk guild arıyordum. ne oldu abi bunun devamı geldi mi? başka guildle başvuru yaptın mı yoksa patiden bir şeyler çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 mankenmi bekliyodun coder adamlar, sende yani. parayı ver hızlı geliş biraz tad kaçırabilir dediğin gibi. claim olayını shadowbane gibi yapmişlar, belli yerler var gidip taşına clikliyip alıyosun bölgeyi ister oyun parası ister gercek parayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 oyun baya sarıyo ya, kuralım bi guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 mecbur kurulcak zaten başka türlü yapacakların sınırlı olur, yada bi guilde gircen. su an en kalabalık Death guild sanırım rahat rahat dolaşıyolar. adamı mob öldurdu cesedini almak için 15-20 dk yürüdü. http://www.twitch.tv/authlod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 twitch bende izlenmiyor. download açtım saniyede 10 mb indiyor ama twitch frame by frame. anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 sorun yok bende kaymak gibi izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ya bunun wikisi falan yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ahah adamın yanından osmancan geçti raven guildinden, kim bu osman ya her oyunda görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 somon yahu ÜNLÜ OLDUN SOMON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 hadi iyisin canlı yayında gözüktün heh. biz izleyelim sen oyna ohh, millette sans var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 adamın nick ne stalklayayım sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 şu an Lakeshireda craft kasıyor gidersen görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Burdan bilgi sizdirin pvp zone a gectigi anda gangbang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 somon'da tam gankleyecek durumda ya sadsdasd dreagloth reis neden paticik olarak bir guild başvurusu yapılmadı alphaya? yetkili kişi olarak sizi gösterdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 adam sehirden uzaklaştı karşısına kim cıktı yine bakın. şöyle saldırıp lootlasaydı iyi olacakdı :P http://i.imgur.com/IA5NjLj.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Yapalim basvuru nerden yapiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 hype yaratmaya bile değmeyecek gibi gözüküyor a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 senin tarzın diil zati, sen git terraria starbound oyna :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 2-3 haftalık bir hype olabilir, craft/build open pvp falan vakit geçirtir toplu oynarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ee ne zaman başlıyoruz oynamaya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 key buldunuz da mı başlıyorsunuz, oyun alpha'da support bas key al gibi bir şey olsa neyse de guild kurup başvursan bile bir yanıt/key geleceğinin garantisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 başvuru yapılmıcak mı vay ak olarak? anlamını da söyleyin ama adamlara asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 imamizer said: oyunun grafiklerini sevdim . gına geldi uzakdoğu işi şeylerden. team fortres 2 gibi, wildstar gibi tarzı var. bi şans vericem. nası yalan konuşmuşum. güncelde görünce bu neydi lan diye geldim baktım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Uzun bir mail yazip attim ama otomatik cevap geldi kayit oldugunuz icin tsk bir sonraki alpha test de mail alabilirsiniz diye, sanmiyorum bir insanin cevaplayacagini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 şayze yalan olur o zaman en azından bu phase diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar