bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ıjsoıadjas 30 dk bakım var dedi, bug fix fln geliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 anneni durduramazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Abi yeni bir harita daha ekleseler ne güzel olur :D hemen çökeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 beyler t2 ler gıcır gıcır aksam a hazırladım oku kafalarına kafalarına atıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Yok ben yazdım akşama hazır olun show var diye dev e, hadi bakalım hehe dedi Bu arada, feedback lerinizi bana ingilizce olarak(uğraştırmayın beni) atarsanız direk adamlara ulaştırıcam, kendileri de istedi kalabalık ve çok elit olduğumuz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 call to arms çekiyorum arkadaşlar: işi gücü olmayan mesai yapmayanlar lütfen dungeon yapsın bakın akşam yeni oyuncular gelecek adamlara yer yok çadır dikecek. herifler pvp'e falan gelemeyecek. kardeşlerimize kol kanat gerelim. yeniköy'de de birden fazla çadır dikenlerin çükü kalkmasın bir daha inşallah. log-in olmamış player'ın hakkını yiyorsunuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 t1 yetiyorsa geleyim dungeona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 dreagloth said: Yok ben yazdım akşama hazır olun show var diye dev e, hadi bakalım hehe dedi Bu arada, feedback lerinizi bana ingilizce olarak(uğraştırmayın beni) atarsanız direk adamlara ulaştırıcam, kendileri de istedi kalabalık ve çok elit olduğumuz için. abi ben foruma yazıyodum sana yollayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 2 kişi ve üstü giderseniz t 1 yeter dungeon a fazla fazla, yedeğini götürün ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 2cadırdan fazla diken yamyamlari bende farkettim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Çalışın arkadaşım ben tier4 leri toplayıp geleceğe hazırlanıyorum. İnsanlar deli gibi tier4 ararken bizim bankalar evler tier4 dolup tasacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 T2 set le hazırım ben akşamki taaruza.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 2 değil abi, herkes bir tane dikecek ulan koca koca adamlarsınız ayıp ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ben 1 saate girerim tekrar atalım bi dungeon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 özendirmeyin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 2 dk da ısındım oyuna pata küte ağaç kaya ne varsa daldım server dayanmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bahsettiğiniz şeyleri hiç anlamıyorum lan ama akşam gelicem. bakarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 mesai bitiyor 1 saat içinde ANNEN'deyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Abi benim gibi yapın ev konusunu, her bolgede farklı yerlere gomun evi benim 6 tane evim filan var. Hepsi full dolu yetmiyor storage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 demek senin yüzünden insanlar ev kuramıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 invalit client hatası aldım 2 dk da client eskittim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kuyruklara kaynak yapan tipler, hastam var diyip öne geçen tiplerden farkınız yok fazla yer alanlar. biraz daha üstlerine gidin silerler kendileri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Client eskmiş slşdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 o değilde rusları invite ettiler phase'e, eğer 20 den fazla ise sayıları işimiz var demektir asdasd KESEREK RUS BİTMEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 rus larin gelmesine sevindim, kaliteli düşman heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar