madcow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 cıplak kosayım dedim blackwooda kadar 2 kez oldum yarın sabah gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 başlarda blackwood a gelmeyin bile bence, zira ölünce şehre gidiosunuz ve tekrar koşmak ölüm oyuna girer girmez /stuck yazın ve o gittiğiniz şehirde takılın biraz, craftlara fln alışana kadar daha iyi gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ciddi ciddi çok beğendim ben bu oyunu yalnız, bol craft, full loot, skill kasmak yok, ne olmak istiyorsan ona göre craft kasıosun, mount fln da eklerlerse ultima gibi başından kalkamayacağım bi oyun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 + olarak sehir kurma ve bölgen için savaşma, bu tarzı sevenler için fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Tabletime indirip actim bir de simdi, orasi da harika :-) bi tek oyundan cikmak icin bi carpi bisi eklemeyi unutmuslar sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 KEyi olan atsın yahu yada nerden bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 aynen pls key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 hype dönmüş ve kaçırmışız, tey tey key varsa atın bari bakalım biz de asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Yok kalmadi key, 3 gundur guncelin basindayiz, forumu kullanin az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 su 2. kere gelenler gonderiyorlar mi bari sana abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 2 si gönderdi biri sabah gönderecek sağolsunlar. 4. nün haberi yoktu çoktan göndermiş oldu, 5.Praetorian bunu görünce gönderecek umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Bana bir tane daha gelmiş, 6. da ben oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 oyunu bırakanlar/beğenmeyenler/oynamayacaklar lütfen şehire çadır kurup kurmadığını yazar mı? yeni oyunculara yer kalmadı arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ben gönderdim şimdi keyi muhtar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Varsa sabah keyi citir citir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 4 key oldu, başlıyorum sıradan dağıtmaya, sadece e mail leri not aldım ama, buraya yazarım sahibi ses ederse gönderirim, değilse sonrakine geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 oyukruk, bironur ve zkgelgecli, mail sahipleri bana öm atabilir mi mail lerini belirterek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Bu arada, 2. listeden key alanlar, kendilerine key gelirse tekrar bana göndersinler açıkta kalanlara da gödnerelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 arkadaşlar, çok sayıda t2 oduna ve az sayıda t2 taşa ihtiyacımız var. gather yaparım ben severim diyen arkadaşlar lütfen t2 odun toplasın (evin olduğu zone'da değil, bir önceki pvp olmayan zone'da -lakeshire-) gather sevmiyorum kardeş ben diyenlerden ricam lütfen 2-3 lü gruplar halinde elite farmlayın, baya bir silver'a ihtiyacımız var. üye sayımız 35'i geçtiği için aldığımız toprak yetmez oldu, istasyon ve çadır atacak yer yok. 2. bir bölgeyi claim edeceğiz. 5000 silver - claim için 6080 silver - 2 bölgenin günlük kirası için ihtiyacımız var rakamlar çok yüksek görünse de aslında çok basit. bir elite 400 falan düşürebiliyor, gittiğinizde 10 elite keser dönersiniz zaten. ben silver vermem arkadaş diyenler için, silver'ın başka bir kullanışı yok zaten. size ek bir şey sağlayacak şeyi alıkoymuyoruz. hadi tutsun herkes bir ucundan. akşama da pvp event planlıyoruz, bir de pve event. "knight of morgana" kesmeyi deneyecez, 20k hp si var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 key olsaydı iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 o knightların farklı levelleri var o zaman la benim gördüklerimde 11k hp vardi cok pis bakıyolardı bide hehe. banada fazladan bi key geldi de verdim mumbledan birine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bu akşam eve erken gelebilirsem düzgün oynayıp yardım edecem, 2 gecedir 11-12 de gelip 1 saat durup çıkıorum. dün zaten çadır koyma yeri aramakla geçti sonra yattım. da tier 2 pickaxe'i equip edemiyorum. bir achivement lazım unlock etmem için ama o destiny board mu ydu orası o akdar karışık ki zerre bişey anlamıyorum. Ne yapmam gerekiyor tier 2 pickaxe i equiplemek için söyler misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Bingildak böyle anlatıyor sonu hep hüsran sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 isden gel eve bingildagin altinda kole gibi calis. bu nedir!! silver topla ver, odun topla ver, das dopla ver, pamuk topla ver, elite kes ver. ver ver ver ver yeter! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 sandbox ve amelelik tadından yenmez. Günün bütün sinir ve stressini alır. Ciddiyim eve'de kazmak uoda balık tutmak gibi aktiviteler ne güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar