Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
JestersTear said:

abi senden hoşlandıysa, ben de sana karşı boş değilim diye gir, hallen biraz. Key garanti.

mesajın sonuna yasmin yazması bana cinsiyeti kanıtlamaya yetmiyor. neyse biraz da twitch te auth u rahatsız ediyim saat başı 1 tane key salıyor en azından.
Mesaj tarihi:
yasmin doğum kontrol hapı ismi yalnız.

darknet4 said:

mesajın sonuna yasmin yazması bana cinsiyeti kanıtlamaya yetmiyor. neyse biraz da twitch te auth u rahatsız ediyim saat başı 1 tane key salıyor en azından.
Mesaj tarihi:
kermit said:

olm bişi sorcam
bu death falan savaştığımız adamlar bugünki
artık bana şehirde falanda saldıracakmı ?
lakeshireda kırmızı gözüküyodu adamlar asdkad

safe zone abi oralar, 2 pvp zone'u var biri bizim şehrin olduğu diğeri yandaki zone

lakeshire ve kings market safe zone

death için KOS'uz ama orası net

hatta herkese KOS'uz lol
Mesaj tarihi:
edelim abi 5000 silver gerekiyor, 1 saat farmda çıkarırız

bir de kira veriyoruz sanırım günde 2000 falan bir plot için

oyuncu sayısı düşmedikten sonra yapılabilir ama düşer gibime geliyor, yer açılır yani
Mesaj tarihi:
madcow said:

of cok sıkıldım ya. neden su oyunun keyi gelmedi herifler resmen 2. wave icin keklediler bizi. =(

Pmden kanuniden aldığım accountu atıyorum.

18 aralıkta wipe gelicekmiş ondan sonra bakarız bir çaresine senle o zamana kadar bana yetti oyunu görmek şimdilik.

yeni karakter aç.. /gquit yaz sonra burdan birilerine seni davet etmesi için ulaş.
Mesaj tarihi:
ultima online ın ultima online olduğu zamanlarda 50.1 swordsmanship ile minoc dolaylarında pickaxe ile kuş keserdik biz kardeş.

çok özlüyorum lan o günleri.
Mesaj tarihi:
kendi kendine konuşma, ultimada delucia regcisinin kapısına guardlı bölgeye gate acardım dana gibi iceri girerlerdi gate den guardlı alana girene guard yazardım lootlardım.

sonra herkez benden görüp yapmaya başlamıştı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...