bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 oyunu bırakanlardan bizim şehirde çadırı olan var mı arkadaaşlar? lütfen söyleyin, oynayanlara yer açılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darknet4 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 JestersTear said: abi senden hoşlandıysa, ben de sana karşı boş değilim diye gir, hallen biraz. Key garanti. mesajın sonuna yasmin yazması bana cinsiyeti kanıtlamaya yetmiyor. neyse biraz da twitch te auth u rahatsız ediyim saat başı 1 tane key salıyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 olm bişi sorcam bu death falan savaştığımız adamlar bugünki artık bana şehirde falanda saldıracakmı ? lakeshireda kırmızı gözüküyodu adamlar asdkad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yasmin doğum kontrol hapı ismi yalnız. darknet4 said: mesajın sonuna yasmin yazması bana cinsiyeti kanıtlamaya yetmiyor. neyse biraz da twitch te auth u rahatsız ediyim saat başı 1 tane key salıyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 double msg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darknet4 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 işte bunlar hep sinema. key ararken kültür kastım. ne mutlu bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 kermit said: olm bişi sorcam bu death falan savaştığımız adamlar bugünki artık bana şehirde falanda saldıracakmı ? lakeshireda kırmızı gözüküyodu adamlar asdkad safe zone abi oralar, 2 pvp zone'u var biri bizim şehrin olduğu diğeri yandaki zone lakeshire ve kings market safe zone death için KOS'uz ama orası net hatta herkese KOS'uz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bu arada şehrimiz benim bi bokuma yaramıyo hep t2 yaptınız t3 lazım bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 arkadaşlar bizim şehrin yan köşedeki alanı alınmamış orayı da alsak mı bingildak ? ne dersin orayı da claim etsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 edelim abi 5000 silver gerekiyor, 1 saat farmda çıkarırız bir de kira veriyoruz sanırım günde 2000 falan bir plot için oyuncu sayısı düşmedikten sonra yapılabilir ama düşer gibime geliyor, yer açılır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yarın unutturmayında 80er tane t2 odun ve taş var yeni binalar için vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 şehir süper olmuş elinize sağlık gerçi benim de elime sağlık ben de sırtımda taş taşıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 of cok sıkıldım ya. neden su oyunun keyi gelmedi herifler resmen 2. wave icin keklediler bizi. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 madcow said: of cok sıkıldım ya. neden su oyunun keyi gelmedi herifler resmen 2. wave icin keklediler bizi. =( Pmden kanuniden aldığım accountu atıyorum. 18 aralıkta wipe gelicekmiş ondan sonra bakarız bir çaresine senle o zamana kadar bana yetti oyunu görmek şimdilik. yeni karakter aç.. /gquit yaz sonra burdan birilerine seni davet etmesi için ulaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ben de giricem lan. biriniz key mi ney lazımsa ondan göndersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 çırom bunların gövdesinde beyaz atlet izi var. sen yapamazsın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ultima online ın ultima online olduğu zamanlarda 50.1 swordsmanship ile minoc dolaylarında pickaxe ile kuş keserdik biz kardeş. çok özlüyorum lan o günleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 lord british in yanına gidip gidip yarım saat mal gibi iletişim kurmaya çalışırdım falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bardiche alıp guard ı gibi gezerdim etrafında falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kendi kendine konuşma, ultimada delucia regcisinin kapısına guardlı bölgeye gate acardım dana gibi iceri girerlerdi gate den guardlı alana girene guard yazardım lootlardım. sonra herkez benden görüp yapmaya başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 uo anılarına dönsün mü topic? bence dönsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 banka slotu artıyor mu ? yoksa 8 sınır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 of okudukca hype'a kapildim bende var mi key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Hype yok Hype yok, hepsi gercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 artmıyor bildigim kadarıyla catze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar