bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 adam survivalist sadsdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 key geldi, yollatan kişiye teşekkür ederim. key satılır asdgf bu ne olm flashdamı yapmışlar oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 2.parti keyler dağıtılmaya başlandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 2. Liste keylerde gelse cok super olacak. Hersey ANNEN icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darknet4 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 f5 kırıldı. yemin ediyorum kırıldı f5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 nasıl durumlar beğenmiş galiba herkes ? betaya kısmet artık biz de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bingildak said: beyler ilk objective: t2 odun ve t2 stone. başlayın abi bir ucundan, herkes chip in lesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 İkinci partiyi 18 de atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 olm key verin sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darknet4 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 adamsın başkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bingildak said: abi 5 dk'nızı ayırıp şu görsellere bakın "bölge neresi" "nasıl gidiyoruz" diye sormayın çünkü izah etmesi çok zor ve party/group sistemi olmadığı için gösteremiyorsun. ana şehirden nasıl geldiğiniz : http://s17.postimg.org/g49k96ae5/bolge.jpg 2. çıkıştan tıklayın açın, scale etmiyor spastik şey. zone'a girdikten sonra bölgeye nasıl gideceğiniz: http://s17.postimg.org/65olmp0yn/yol.jpg şu an unclaim, çadır kurun [img=http://s28.postimg.org/7er9916v1/station.jpg] benim kurulduğum yer burası, bu noktada (vadinin yukarısında kalıyor) basic craft vendoru var. t1 toollar, leather set, shield/sword yapabiliyorsunuz. burda toplayın, craft edin etraft her yer mob, farma başlayın direkt. diğer bir yandan da temeli atılmış istasyona herkes chip in yapsın. uplayalım bi şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bingildak said: BENCE BU OYUN "ANNEN" KALESİNİ HAK EDIYOR. Ben bide darkfall'daki gibi grimnax'ın gemi kullanmasını ve amaçsızca 6256352635 kişi sıkış tepiş bi yerlere gidelim istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 napıyoruz öm mi atıyoruz. ben de istiyorum lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 oyun 115 mb falan mı dediniz? ne kadar client? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 115 mb client evet, zaten alphada çok küçük bir kısmı var haritanın girince full harita gözüküyor ama çoğu alan bomboş çayır bayır, oralara daha bir sürü şey gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Başlık güncellendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 adam olucağa benziyr oyun ya bide harbiden gemi bulsak ya cıkalım gezelim boş boş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 dreagloth said: Başlık güncellendi bu adama baklava börek falan yollamak lazım, sağolasın tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 O kadar başlık güncelledik bir okuyun da öm atın allahsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 attık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 BANA DA DAGITIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Hala mail atmadan sadece key isteyenler var, ayri ayri om atamicam artik zaten ayfon biktirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ne bagırıyon düzelttik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yanlis oldu :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ekleyin ANNEN'e beni nick: Nahrendir. bu arada boardsword yapamıyorum matlar olmasına ragmen ne eksik acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar