pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 şimdi ortamı sakinleştiriyorum beyler http://djfatmacivelek.com/icerik/uploads/2012/07/fatma-civelek_311781-350x235.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Tarumar said: kuddusinin mezuniyet balosu: sex drugs and ataturk. terbiyesizlik yapma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 @kuddusi ilginç olan tek şey kimsenin ilgilenmediği konuları devamlı insanların gözüne sokup durman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 KuddusiMavra said: Dworgian said: abi şu yazdığının saçmalığının farkındasın dimi? yok değilsen üşenmeyip açıklayacağım da. arkadaş. bence son derece ilginç bir haber. afiş,içerik,haberin kendisi...bunu bile tartışıyorsunuz,ben buna inanamıyorum yahu. hayır, sizi ilgilendirmeyebilir,saygı duyarım ama benim 1.paylaşım hakkıma 2.burada bu paylaşımı okuyup benim gibi düşünen adamlara karışma hakkını kendinizde nasıl görüyorsunuz? bu paylaşıma özel de değil, hep aynı şey. lan sıkıntınız ne olm,bir söyleyin belki yardımım dokunur? abi senin her zımbırtıyı ilginç bulup paylaşma hakkın varsa, bunu public ortamda yaptığın için de bizim bununla ilgili konuşma hakkımız var. bunu bir sindirirsen rahat edeceksin aslında. hani mesela bir grup insanla oturdun, "abi abi bak bididididi olmuş" dedin. bir kısım "oha ne o ya anlatsana" derken bir kısım "çok da tın" diyebilir, bir kısım da "yahu sana ne milletin derdinden" diyebilir. bunu kabulleneceksin işte malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/30389208.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 nasıl ki atatürkçüler alkollü balo kutlarken din simsarları bunlar laik gibi kafa seviyorsa aynı şekilde bu atatürkçülerin muhafazakar takılanları basit ve ezik görmesi adamı deli etmeye yeter. kuddusi'nin borusu hiç bir yerde ötmüyor ama yıllarca kuddusi kafası ülkeyi yönetti sonra akp tokatlamaya başlayınca forumlara düştüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 @tarumar tabi ki senin gibi benim yazdıklarıma ayar olan, kıl olan adamlar var ama yazdıklarımı okuyan,ilgi ile takip eden adamlar da var. ilginç olan senin gibi enteresan kişiliklerin kendi adınıza değil de bir topluluğun adına konuşmak-yazmak zorunda hissetmeniz kendinizi. kendi adına konuşsana,neden her fırsatta kendi düşünceni genelliyorsun? tekrar ediyorum; cemaat balosu haberi bence son günlerde patide konu dışında paylaşılan en ilginç haber. tabii ki bana göre. bak, BANA GÖRE diyorum, senin gibi BİZE GÖRE ya da HERKESE GÖRE demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Sawer said: KuddusiMavra said: :) olm tarumar. açtığım başka bir konu başlığına önceden hazırladığın cevabı yanlışlıkla buraya mı yolladın? şu alıntıladığım yazıda ne yobazlık var,ne Atatürkçülük? iyi misin patidaşım? Abi iyi hoşsunda tam bir troll feeder'sin +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Dworgian said: KuddusiMavra said: Dworgian said: abi şu yazdığının saçmalığının farkındasın dimi? yok değilsen üşenmeyip açıklayacağım da. arkadaş. bence son derece ilginç bir haber. afiş,içerik,haberin kendisi...bunu bile tartışıyorsunuz,ben buna inanamıyorum yahu. hayır, sizi ilgilendirmeyebilir,saygı duyarım ama benim 1.paylaşım hakkıma 2.burada bu paylaşımı okuyup benim gibi düşünen adamlara karışma hakkını kendinizde nasıl görüyorsunuz? bu paylaşıma özel de değil, hep aynı şey. lan sıkıntınız ne olm,bir söyleyin belki yardımım dokunur? abi senin her zımbırtıyı ilginç bulup paylaşma hakkın varsa, bunu public ortamda yaptığın için de bizim bununla ilgili konuşma hakkımız var. bunu bir sindirirsen rahat edeceksin aslında. hani mesela bir grup insanla oturdun, "abi abi bak bididididi olmuş" dedin. bir kısım "oha ne o ya anlatsana" derken bir kısım "çok da tın" diyebilir, bir kısım da "yahu sana ne milletin derdinden" diyebilir. bunu kabulleneceksin işte malesef. elbette ki benim yazma hakkım olduğu gibi senin de eleştirme hakkın var. hepsi o. so what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Dworgian said: Lectre said: Tarumar said: adamlar ister ayran içer ister sprite içer. ister araya perde çeker ister elektrikli tel çeker. başkalarının hayat tarzı seni internette foruma gelip tartışmaya açacak kadar rahatsız ediyor. sonra o adamlarda böyle saçma sebepler yüzünden mağduruz ayağına yatıp gücü elde topluyor. hani ben bunun öğrencilerin bir ortak kararı olduğunu düşünmüyorum? kömüre oy veren cahiller gibi konuşmazsak belki bir yere varabiliriz :) oraya o öğrencileri zorla mı almışlar diye düşünmeden edemedim. bu kapanan kızlar zorla mı kapanmış demeye benziyor birazda. psikolojik baskı diye bir şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Bu arada patideki trollere bundan lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 o kadar işte. senin benim eleştirme hakkıma "ne ölüyör" demen saçma yani. paylaştığın haberler de "bana göre" saçma. takıldığın noktalar saçma. tarumarın dediği gibi, dinci kesimin içkili eğlenceye takılması ve bunu yuhalamasıyla aynı kafa senin onların eğlencesini yuhalaman fln vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 So what dediğin 1sen bir konu açıyorsun 2başkası konu sırf internette bit kirliliği diyor 3sen adama saldırışa geçiyorsun. Sen o adama sence haklısın bence hatalısın demiyorsun ki. Araştıramayacağım ama genellikle kişisel saldırıların mevcut kuddusi buralarda , herkese isimleriyle ilgili şakalar espriler. Sonra neden kıl oluyor bazı insanlar sana. Siyasi görüşümün bir olduğu ama şu kadar tiksindiğim bir insan daha yok. Başbakanı senden çok seviyorum ve bunun tek sebebi şu yazdığın 2. cevaplar. Aç istediğin başlığı , birisi bu ne biçim başlık derse direk herife saldırma o da onun hakkı bunu anlamayıp dalıyorsun herife dümdüz sonra gelip 'so what' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 arkadaş...ben anlıyorum seni de,senin gibi adamları da her biriniz sıra ile "abi,bu ne biçim paylaşım,bize ne"deyince komik olmuyor mu? ya da şunu düşünmek çok mu zor?"ulan beni harbiden ilgilendirmiyor bu adamıun yazdıkları,paylaştıkları ama bir sürü adamda girip okuyor,yazıyor hatta ilgilerini belli ediyor"? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Lectre said: bu kapanan kızlar zorla mı kapanmış demeye benziyor birazda. psikolojik baskı diye bir şey var. o konuda haklısın. ama işte onun yanında bu durumu "cidden" isteyenler de var. hani adam o okulda okumak zorundaysa ama bu tarz eğleneceyi istemiyorsa maksimum o baloya katılmayabilir mesela. ama cidden bunu isteyen bir grup da var. dini inancı gereği bunu böyle isteyen insana da "hayır illa alkollü ve karışık eğleneceksin" demek kötü değil mi bir yerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 KuddusiMavra said: ya da şunu düşünmek çok mu zor? "ulan beni harbiden ilgilendirmiyor bu adamın yazdıkları,paylaştıkları ama bir sürü adamda girip okuyor,yazıyor hatta ilgilerini belli ediyor"? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Hayır demiyoruz açıkcası bulunduğum forumda bu kadar fazla güncel başlıkları kirletmen benim hayatımın kücük bir parçası bile olsa bir kısmını kirletiyor , şu kadar saattir dayanıp şimdi yazma sebebim de bu. Paticikte ki kaliteli eğlence ve zaman geçirme süremizi kirletiyorsun ve bundan duyduğumuz rahatsızlığı belirtiyoruz. Şimdi paylaştığım haber mi kirletiyor diye saçma saçma cevaplarla gelme evet burası paticik öyle siyasi mesajlı paylaşımlarını git başka forumda yap burada sırf konu dışı siyaset kaynıyor senin yüzünden. Temelinde oyun temasıyla çıkmış bir siteye sırf inatla bu kadar tiksinen bu kadar çok iğrenen varken banlanıp banlanıp tekrar tekrar inatla gelip uğraşman senin acizliğini gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Ya senin "içkili eğleniyörler tüüü yazıık" diyen dinci kesimden farkın ne şu açtığın başlıkta. Nesi ilginç abi bu haberin. İlk defa mı bir yerde haremlik selamlık (gerçi o da yarım) gördün? İlk defa mı bir yerde içki sunulmayan eğlence oldu? Nesi ilginç yahu bu haberin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Kuddusi dalga gectigin insanlardan cok cok daha fazla YOBAZ, GERICI ve BASKICISIN ve boyle bir dusunceyi militanca savunuyorsun! Umarim birgun gozundeki perde aralanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bu arada, benim adam yerine koymadığım ve bu nedenle normal şartlarda yazdıklarına cevap bile vermediğim bazı pati üyeleri var. bana karşı yapılan en büyük eleştiriye cevabım olacak. herkesin beni eleştirmeme hakkına saygı duyuyorum. ve beni eleştiren kimseye de bir saldırım sözkonusu değil. üslubum da genel olarak yumuşaktır. ancak: 1.bana hakaret edilmemesi 2.yazı yazma hakkıma saldırılmaması 3.sırf beni sinirlendirmek için abuk subuk troller yapılmaması(ki bu konuda kendimi bayağı geliştirdiğimi düşünüyorum,son zamanlarda çok sallamıyorum bu tahrikleri) bilen biliyor. hiçbir şekilde aynı fikri paylaşmadığım halde forum ortamında iyi anlaştığım çok arkadaş var. netice olarak, forumda paylaşımlarımı yapmaya devam edeceğim. içinizde beğenmeyen ve eleştirenler olacak. beğenip paylaşımlarıma kendi görüşleri ile katkıda bulunanlar olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AlpUlagay Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 yazmayayım yazmayayım dedim dayanamadım. bilader senin yüzünü davul derisiylemi gerdiler bu nasıl bir yüzsüzlüktür? hem insanlar ne yiyor, ne içiyor, nasıl eğleniyor dalga geçip aşağılıyorsun sonra insanlarda gayet doğal bir biçimde başkalarının eğlencesine karışmamız normal değildir dediğinde o zaman ne işiniz var bu konuda diyorsun? bu kadar arsızlık haddini aşıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 benim sorum ciddiydi. sana sorduğum soruyu bir dikkate alıp, şu başlığın nesi "en ilginç" bir söylersen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 koşa koşa gidip yeni nik alıp gelip buraya mesaj yazdığına göre benim yüzüm değil ama senin yüzün ile ilgili bir sorunun olduğu belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Orgy mi yapacaklarmis da sasirdiniz lan, cemmat stayla balo iste ilginc bisey degil ki. Sadee orda degil bu arada devlet okullarinda da var. Uludag ingilizce ogretmenligi bolumunde cok ogrencileri var orda da yapilacakmis mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 artık o kadar fuzuli başlıklar beklemeye alışmışım ki bu bana acayip bile gelemedi. farkında olmadan kanıksamışım çetintaş'ın gerekli gereksiz her gün ideolojik propaganda başlığı açmasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar