imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 KuddusiMavra said: yavşak : bit yavrusu anlamına gelmektedir değerli sufi kardeşim ve şu forumdaki hiçbir arkadaşıma bu şekilde hitap etmediğim ortadadır. bir yanlış anlama olmasın rica ederim. yada sileyim alınıyorsun hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 yooo, neden siliyorsun? göreceğimi gördüm zaten. geri vites yaptığım hiçbir mesaj yok...yeri geldiğinde özür dilemeyi de bilirim ben...şimdi bana başka yerlerdeki yazılarımdan dolayı kızıp gelip burada hınç almaya çalışma değerli kardeşim...yavşak tabii ki bit yavrusu anlamına gelir ve tabii ki düzgün olmayan, adam olmayan, düşünce yapıları yamuk olan insanlar için kullanılır. yukarıdaki eksik tanımı tamamlayayım da geri vites algısı oluşmasın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ben herhangi bir yaş aralığına uygun düşecek davranışlar sergilemek konusunda forumda şu tarihe kadar hiçbir garanti vermedim. neye göre yakışmamış anlamadım o yüzden. herhangi bir genelleme ile birilerine yavşak diyen herkese aynı tepkiyi veririm. kaçırdığım yavşakçıları sergilersen onlara da tepki vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 KuddusiMavra said: şimdi bana başka yerlerdeki yazılarımdan dolayı kızıp gelip burada hınç almaya çalışma değerli kardeşim... vallahi yapmıyorum öyle birşey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Su yavsak bit yavrusu kıvirmasina da hastayim. Madem bir laf ediyorsunuz delikanlı gibi arkasında durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 KuddusiMavra said: sufi...zaman zaman yaşından beklenmeyecek şeyler yaptığını düşünüyorum. şu forumda kullanılan onlarca sıfat değil de benim söylediğim <> mı seni rahatsız etti? benimle aynı görüşte olmayabilirsin de bu tarz çok ucuz oluyor be arkadaşım. yavşak direkt birine söylersen açık ban sebebi zaten minimum bir ay forum genelden, yavşaktan daha ağır kullanılan 'onlarca' kelime görmüyorum forumda doğrusu. öyle bir kelime kullanılıyorsa da ya hükümet ya tayyip için kullanılıyordur ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ahmedinejad said: Su yavsak bit yavrusu kıvirmasina da hastayim. Madem bir laf ediyorsunuz delikanlı gibi arkasında durun. seni böyle bilmezdim ama genele uymak kolay tabi. bir kıvırtma yok,eksik bırakmışım anlaşılan tanımı,editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Sam said: KuddusiMavra said: sufi...zaman zaman yaşından beklenmeyecek şeyler yaptığını düşünüyorum. şu forumda kullanılan onlarca sıfat değil de benim söylediğim <> mı seni rahatsız etti? benimle aynı görüşte olmayabilirsin de bu tarz çok ucuz oluyor be arkadaşım. yavşak direkt birine söylersen açık ban sebebi zaten minimum bir ay forum genelden, yavşaktan daha ağır kullanılan 'onlarca' kelime görmüyorum forumda doğrusu. öyle bir kelime kullanılıyorsa da ya hükümet ya tayyip için kullanılıyordur ancak. sufi ortayı yaptı, sizde sıraya girdiniz :) helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 şirkete geldim diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 kalenin bir diğeri kornerde, öbür direği öbür kornerde. out şansı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ahhh o komitacılar yok mu... bit yavruları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Sufi said: kimlere yavşak demek kurallara aykırı değil şimdi?kotu egitim veren ogretmenlere serbest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 hayat kadını evladı, hayat kadını pazarlamacısı, eş pazarlamacısı filan bakalım daha nerelere varacağız heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Abi bunun sırayla ilgisi yok. Ağzının ayarı olsun az. Hayır sonra saçma sapan şeylere alınıp kaç yaşında adamım bana nasıl böyle şeyler söylenir bla bla diye delleniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 cicibeybe said: Forumdan olmasına gerek yok yavşak dediğin kişilerin Birilerinin öğretmenlerine edince ne farketti? Kabul edilebilir mi oldu yavşak demek Sn. Bit Yavrusu?iyice sacmalayin da forumda kara delik olussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ilgili kişiler ilgili mesajı öğretmenlerine iletirse dava açabilirler hakaretten muhtemelen, twitterda yada facebookta edilen hakaretten farkı yok, üstelik tek bir kişiye yönelmediği için daha kötü durum, o mesajın üstündeki herkesi kapsayabilir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 teşekkürler fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 çettoş gel cuma günü 7 de toplantı var hakikatle tanıştırayım seni. pilavda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ooo kamu davası http://2.bp.blogspot.com/-I1C4TQGTR30/UVXtFTGXP2I/AAAAAAAAKZQ/6JUbiByX4ck/s400/allymacnichol.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Norak said: ilgili kişiler ilgili mesajı öğretmenlerine iletirse dava açabilirler hakaretten muhtemelen, twitterda yada facebookta edilen hakaretten farkı yok, üstelik tek bir kişiye yönelmediği için daha kötü durum, o mesajın üstündeki herkesi kapsayabilir lol hic birsey olmaz tum polisler yavsak gelsin acsinlar hakaret davasi kafayi yediniz iyice forumda, adam gibi cevap veremiyorsaniz adama turlu taklalar atip yuklenme cabalarina girmeyeceksiniz cevap vermeyin yeter bi sunu ogrenemediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 yalnız benim din kültürü hocam tam bir yavşaktı.. adam yok kuranı yasakladılar,yok türkçe ezan koydular şöyleydi böyleydi diye milleti doldururdu.3-4 sene evvel karşılaştım amcam tekel bayisine ortak olmuş birde gevrek gevrek ticaret sevabtır gibi bişeyler geveledi.. hmm ozaman hocam rusyada tanıdıklarım var dedim anlamadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 fistan sen mi kahramansın yoksa polis "devletiyiz biz" söylemi mi kofti? yoksa aslında hiçbiri değil biz vakit mi geçiriyoruz;? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 neymis yavsak denmis kurallara aykiri, burda kimlere kimlere neler denildi yok ilgili kisiler ogretmenine gosterirse falan filan ya ikindi ikindi bi su icin kendinize gelin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 polis devleti olmamizla forumda polise yavsak demenin kahramanliginin alakasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 hıı tamam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar