Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmirin spider abisi

Llama

Öne çıkan mesajlar

Adamın böyle bir misyonu olduğunu düşünmüyorum. O yönde bir şey de söylemiyor. Yani bir gün sonra unutulacak (çoğu kişi tarafından "ahah mala bak" tepkisini, söylenenin idrak edilmemesini ve herifin hedef kitlesinin Tamer Karadağlı Financial Running Man izlemediğini de hesaba katalım) bir şeyler söylemek için şuraya çıkmak bana saçma geldi.

Bu yarışmacıları zaten çok net handpick yapıyorlar böyle, adamın ne söylediğinden daha çok nerede söylediği akıllarda kaldığı için programın PR'ı yapılmış orada (sunucunun "he he, çohdoğru ivit" goygoyuyla birlikte) sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Anladığım kadarıyla;

Havuzda bir para var. Basılmadığı zaman boyunca havuzdaki para miktarı artıyor.
Kimse basmazsa para ikiye bölünüyor.
Biri önce basarsa paranın tamamını o alıyor.
Ama buradaki trick birinin hırsının (havuzdaki artmakta olan miktarı kabul eşiği) diğerinden az olması.

Mekanik buyken oraya çıkıp moneter sisteme lanet okumak komik yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben izliyordum rastladığımda bu yarışmayı.

Şimdi 13-15 soru soruyorlar toplamda ve 3 yanlış yaparlarsa ikiside babayı alıyor. Her 2-3 soruda bir bunları ailelerinin yanına gönderiyorlar ve dönüşte o ana kadar kazandıkları para ödülü yavaş yavaş okunuyor ve ortaya geldiklerinde ikiside basmazsa yarışma devam ediyor. Eğer birisi basarsa o an okunan miktarı basan kişi alıyor ve diğeri 0 TL alıyor. Ancak burda da bir nokta var. İki yarışmacının ailelerinin de birer kere korumaya alma hakları var ödülü. Eğer korumaya alırlarsa karşı taraf bassa dahi parayı alamıyor ve yarışma devam ediyor.

Örnekle anlatalım.

Misal adamlar 10. soruda ve yaklaşık 50.000 TL ödül birikmiş. Kenarlara gidip aileleri ile görüşüyorlar. İki taraf da korumaya almadı diye varsayalım. Kenardaki koltuklar ortaya doğru gelirken sürekli ödül arta arta okunuyor.

Mesela;
5. metrede 10.000
10.metrede 20.000
15.metrede 30.000
tam ortaya gelirken de tüm ödül olan 50.000'i okuyor. Kimse basmazsa yarışmaya devam ediyorlar. Biri basarsa alıp gidiyor parayı diğeri dımdızlak kalıyor.

Ha olurda en son soruya kadar hiç biri basmazsa ve son soruyu da bilirlerse en sondaki ödül miktarını yarı yarıya alıp gidiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu o.c yarismasi turk milletine cuk oturmamis mi? Konsept tamamen itlik uzerine kurulu lan , allahin adini alip karsi tarafi duduklemeler , yemin billah edip para artinca tanriyi satanlar. nasil izin verilir ki boyle bi yarismaya anlam veremiyorum. Gerci hakan sukurun falan nefes almasina izin verildigine gore bu yarisma da olabilir demisler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...