Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara next level nasil giderim?

kzpmaza

Öne çıkan mesajlar

Hocam sorunun benim yaşadığım soruna paralel olduğundan cevabı net biliyorum: Hayır. İki vesait kullanman şart, Esat yakınlarından geçtikten sonra Eskişehir yoluna doğru giden sadece "Bağcılar - ODTÜ" mü ne bir otobüs var, o da hem sadece sabah saat 7 de, hem de sadece ODTÜ kapısında duruyor.

Esat'ta oturmaya devam etmekte kararlıysan, "Seyranbağları - Ulus, Ulus - Balgat, Ulus - Gölbaşı" filan dolmuş yapabilirsin, ya da 317/8 Seyranbağları - Kızılay, Kızılay - (Eskişehir Yolu üzerindeki herhangi yer) otobüslerini kullanabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Eryaman, Batıkent, Sincan vb.

ama Ankara sınırları içinde oturucam diyorsan,

Balgat'ın Ziyabey Caddesi'ne yakın tarafları (kira düzeyi garantisi yok pek ama, ararsan bulursun), Yüzüncüyıl vb. olabilir belki.

Öte yandan, ben 3 yıl Eryaman'da oturdum, tavsiye ederim aslında. Şehre uzaktır, arkadaşların bir yere gittiğinde katılman sıkıntılıdır filan ama, çevre düzenlemesi olsun Superonline Fiber Internet olsun, candır.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

hoşdereden odtü dolmuşları geçiyor diye hatırlıyorum, çetin emeç bulvarı üzerinden.

tek vasıta olmasada oradan bi aktarma ile kızılaya gitmeden daha kestirme gidebilirsin.

hoşdereye paralel sokaktan geçiyor odtü dolmuşu ve yüzüncü yıldan giriyor odtüye eskişehir yolundan değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...