kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Merhaba arkadaslar... Su an calistigim sirket Cankaya-Hosdere de ancak eylul gibi su an yapilmakta olan Eskisehir yolu uzerindeki Bayindir hastanesinin yakinindaki Next Level`a tasinicaz.Ogrenmek istedigim Esattan Next Level`a tek aracla gidebiliyomuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 eskişehir yolu aracı geçiyor mu hiç oradan? armadanın karşısı direk next level hoş benimkide soru elbet biliyorsundur zaten bunları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 arabalı sevgili bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 nasil giderim diye sordum binayi tarif ettim resmen haha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Kızılay aktarmalı gidersin sanırım. Kızılay'dan Ümitköy / Etimesgut vs.. gibi o istikametteki arabalara bineceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Hocam sorunun benim yaşadığım soruna paralel olduğundan cevabı net biliyorum: Hayır. İki vesait kullanman şart, Esat yakınlarından geçtikten sonra Eskişehir yoluna doğru giden sadece "Bağcılar - ODTÜ" mü ne bir otobüs var, o da hem sadece sabah saat 7 de, hem de sadece ODTÜ kapısında duruyor. Esat'ta oturmaya devam etmekte kararlıysan, "Seyranbağları - Ulus, Ulus - Balgat, Ulus - Gölbaşı" filan dolmuş yapabilirsin, ya da 317/8 Seyranbağları - Kızılay, Kızılay - (Eskişehir Yolu üzerindeki herhangi yer) otobüslerini kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Peki Next Level`a tek vesait gidebilecigim semtler neler?(elbette kira duzeyleri dusuk olan semtleri soruyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Eryaman, Batıkent, Sincan vb. ama Ankara sınırları içinde oturucam diyorsan, Balgat'ın Ziyabey Caddesi'ne yakın tarafları (kira düzeyi garantisi yok pek ama, ararsan bulursun), Yüzüncüyıl vb. olabilir belki. Öte yandan, ben 3 yıl Eryaman'da oturdum, tavsiye ederim aslında. Şehre uzaktır, arkadaşların bir yere gittiğinde katılman sıkıntılıdır filan ama, çevre düzenlemesi olsun Superonline Fiber Internet olsun, candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 eryamanda oturup 40 dakkada tek araçla gideceğine esattan 30 dakkada 2 araçla gider zaten oraya ya. bahçelide falan oturursan veya sayıştayın oralarda oturursan dolmuşla 10 dakkada gidersin işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 30 dakika iki araç trafiğe kapalı alanda mümkün ama pratikte pek değil be hocam. ETA: Assuming he will have regular working hours Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 hoşderenin neresindesin bilmiyorum ama az ileri polis evinin dikmen vadisinin ötesine yürürsen ordan dolmuış geçiyor tek vasıta gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 hoşdereden odtü dolmuşları geçiyor diye hatırlıyorum, çetin emeç bulvarı üzerinden. tek vasıta olmasada oradan bi aktarma ile kızılaya gitmeden daha kestirme gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 metronuz yok mu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 http://cdn1.haberdar.com/haberler/3507058/ahmet-hakan-dan-baskana-metro-tesekkuru_haber_3507058.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 dolmuş ayrancıdan geçiyor hoşderenin altından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 imamizer said: hoşdereden odtü dolmuşları geçiyor diye hatırlıyorum, çetin emeç bulvarı üzerinden. tek vasıta olmasada oradan bi aktarma ile kızılaya gitmeden daha kestirme gidebilirsin. hoşdereye paralel sokaktan geçiyor odtü dolmuşu ve yüzüncü yıldan giriyor odtüye eskişehir yolundan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 EGO Mobil 161 112 304 427 113 408 115 135 188 114 317 318 135 115 318 388 160 Kızılaydan da Eskişehir yoluna bir sürü otobüs gider 121, 174 vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar