NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 oha tartışma da mı yapıo hangi server da o :lol:[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 asadasdasdas cok gördümde sadasdgsdgdfjkgfdlhldfhklfdg falan abartı bence :P ------------------------[signature][hline]God Hates Us All.. İs For Me Love Hand3!..
tunca Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 abi yanniz hepsinin başka bi anlamı var mesela puhaha bi anda kopuş hehe karizmayım ben gülüşü euheuhe yavşak gülüşü zuhahaha bağıra bağıra gülme efekti sdfsdfds çok sıkıldım güliyim bari ahah aferin güzel espiri yaptın gülüşü gibi not:tamamını okumadım topigin yazılmıstır belki =p [signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 29 Kasım 2004 09:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 benim için bi gruplandırma olmamış nasıl olsa ben böyle gülerim : heüeüheüheüheüh[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Sypro, 28 Şubat 2003 21:04 tarihinde demiş ki: said: karpuz, 28 Şubat 2003 20:24 tarihinde demiş ki: Bu ne biçim bir gülüş şeklidir?[hline].... BiLdiim kadari iLe NBL da Kain De'Javu iLk kez kuLLanmaya ba$Ladi .. MiLLet ondan orendi :) Not:Abim oLur :)[hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir* Oha lan zannetmiom Frost'un çıkardığını. Bu arada sen kimdin spyro?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: arcane, 28 Şubat 2003 20:26 tarihinde demiş ki: galiba vücudun alt kısmında arkada kalan bölgeyle gülme biçimi o[hline]Night! So I play. Give me a sign this is day. Give me some guidance, so I pray. It's time to die. Is that what I want? Korn - B.B.K. :D[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ben hep ahahha diye gülerim. Ne zamanki güller açar, o zaman uhuhuh diye gülerim, eğerki aşkın dayanılmaz hafifliği kalbinin varolduğuyla ilşkisini ispatlarsa, bohoho diye gülerim. Bazen gün gelri devran döner zuhuhu diye gülerim. Ama değişmeyen bir şey vardır ki, oda değişimin ta kendisidir..[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: arcane, 28 Şubat 2003 20:26 tarihinde demiş ki: galiba vücudun alt kısmında arkada kalan bölgeyle gülme biçimi o[hline]Night! So I play. Give me a sign this is day. Give me some guidance, so I pray. It's time to die. Is that what I want? Korn - B.B.K. +1 katılıyorum[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Suark Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: nedanko, 29 Kasım 2004 11:18 tarihinde demiş ki: ben hep ahahha diye gülerim. Ne zamanki güller açar, o zaman uhuhuh diye gülerim, eğerki aşkın dayanılmaz hafifliği kalbinin varolduğuyla ilşkisini ispatlarsa, bohoho diye gülerim. Bazen gün gelri devran döner zuhuhu diye gülerim. Ama değişmeyen bir şey vardır ki, oda değişimin ta kendisidir.. (bkz: lol) said: Sypro, 28 Şubat 2003 21:04 tarihinde demiş ki: said: karpuz, 28 Şubat 2003 20:24 tarihinde demiş ki: Bu ne biçim bir gülüş şeklidir? BiLdiim kadari iLe NBL da Kain De'Javu iLk kez kuLLanmaya ba$Ladi .. MiLLet ondan orendi Not:Abim oLur ya iyide bu oyle ogrenilecek bişi deilki..ya da bi keşif..sallama bişi..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 çok gülünce öylesine klavyenin sol tarafında parmaklarını gezdirmek olayı[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 "asdasdafasdas" diye account alanları gördüm ben.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ultima'ya nadir bisidi zamaninda.. simdi butun net ogrenmis... oha :)[signature][hline]Dmx a.k.a Drunken Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz.. Zegna, 20 Kasım 2004 00:01 tarihinde demi$ ki: konserve acilinca, kasik atan cok olur.
ranges Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Sypro, 28 Şubat 2003 21:04 tarihinde demiş ki: said: karpuz, 28 Şubat 2003 20:24 tarihinde demiş ki: Bu ne biçim bir gülüş şeklidir?[hline].... BiLdiim kadari iLe NBL da Kain De'Javu iLk kez kuLLanmaya ba$Ladi .. MiLLet ondan orendi :) Not:Abim oLur :)[hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir* ehe lol u da benim amcaoglu buldu :P[signature][hline]
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Fistan, 29 Kasım 2004 15:35 tarihinde demiş ki: "asdasdafasdas" diye account alanları gördüm ben. onlar gülen adam işte $abanlar.[signature][hline]deviL|may|Cry
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 İtalyanlar hghghghhg diye gülüyolar :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bana sanki hayvan gibi gülürken yazı yazmayanları hatırlatıo :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
sheref Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: karpuz, 28 Şubat 2003 21:08 tarihinde demiş ki: yok NBL açılmadan önce SNN de kullanılıyodu osi de ilk ben böyle güldüm :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 en güzel gülüş biçimi ehueheueh'dur :) Ben böle char bile açtım ya ehheuehue ya ahahah yada hauahua şeklinde gülünüz,tercihe göre zuhzuh da verebilirzi :) Bunlar uo gülüşleridir arkadaşlar ama herkes kullanıo :p[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Favorim İHOİHİOHİHOH şeklinde olandır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 kah gidi kah kah[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Razu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Penthesilea, 29 Kasım 2004 11:13 tarihinde demiş ki: said: Sypro, 28 Şubat 2003 21:04 tarihinde demiş ki: said: karpuz, 28 Şubat 2003 20:24 tarihinde demiş ki: Bu ne biçim bir gülüş şeklidir?[hline].... BiLdiim kadari iLe NBL da Kain De'Javu iLk kez kuLLanmaya ba$Ladi .. MiLLet ondan orendi :) Not:Abim oLur :)[hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir* Oha lan zannetmiom Frost'un çıkardığını. Bu arada sen kimdin spyro? adam mesajı gecen yıl atmıs tarıhe baksana :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim
Razu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: EagleEye, 29 Kasım 2004 02:53 tarihinde demiş ki: valla pvp yaparken yazı yazan en kral adam dark tır pvp yaparken bişeyler tartışabiliyo adam o derece bende genelde tuzak varsa bir yandan adamla konusurum y bu karşıdaki adamı hırslandırır adam gel lan buraya sen benle dalga mi geçion der içinden sonra adam tuzağa çekilir bir güzel kesilir ve şehre gate açılır adam gider.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim
Öne çıkan mesajlar