Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

90-95K ya oto

synthesizer

Öne çıkan mesajlar

cok alakasiz konuyla ama aci bir gercek var ki o da evlenmek insanin icindeki genclik atesini, ruhunu olduruyor hizla, 3-4 sene icinde tuketiyor butun yasam enerjisini. tabi ki herkesin dogasinda ciftini bulup onunla yasamak, ileriki nesillere katki saglamak, varolusunu bir sekilde adini tasitarak surdurtme istegi vardir, ama ben sahsen evlilige cok ters bakiyorum ve sanmiyorum ki evleneyim ileride dahi. zaten su an 30uma yeni girdim yani 30 demeye basladim ve hala birak evliligi 4-5 aydan uzun iliskim olmadi, bana cok ters geliyor, ama evlenene de neden evlendin denilmez, kisisel tercih. ben hala 40 45 yaslarimda, umarim insallah saclarim kalirsa beyazlasmis sacli aksam barlarda takilan amca olucam herhalde =)

araba konusuna gelirsek tabi ki istedigin sana en cok hitab eden arabayi alacaksin bu bmw 3.16 ise 3.16dir 1.18 ise 1.18dir. kimse kimsenin zevkine birsey diyemez. zaten ureticiler de butun bu farkli modelleri farkli zevklere hitap edebilmek icin cikartiyorlar. sadece 3 serisi ve 1 serisi benim tercih edecegim modeller olmazdi. tercih edeceklerimi de yazdim zaten onceki mesajlarda. artik gerisi senin takdirin =)

keske tabi ki hepimiz porshceler, ferrariler kullanabilsek ama oyle bir durumu da cogumuzun yok zaten, malesef.

hayirlisi olsun, biran once karar ver ama cok bekleyince insan birsey begenememeye basliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Spor Cabrio araba = seks, dikkat cekme, maskulenlik

Evli adam bunu aldigi zaman kadinin bilincalti calismaya basliyo, "bu adamin benim disimda egilimleri var" diyo.

Bunu size hic dile getirmese de z raporuna yazacaktir. Iliski biterken gun sonu aldiginizda karsiniza cikar, sasirmayin (:
Sosyal ağlarda paylaş

Alacağın araç mercedes cabrio olsun e cabriolar e serisiyle %99 aynı parçayı kullandığı için 1 disk 100 lira fren balatası çifti 100 lira ,50 bin şanzıman bakımı 500 lira ,periyodik bakımı 300 lira sanayii de ,2 sene kullandım 1 kuruş masraf etmeden aldığım fiyata sattım
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Abi 50 liraya cabrio spor istiyosan s2000 alacaksin , baska da araca bakma lutfen

Sisirilmis fiyatli s2000 dolu etrafta, 2000 modeli 40 a falan alirsin.

oha zaten s2000 hayallerimin arabasıda

yenisi gelmediğidinden öle saçma sapan fiyatlar var, bide ne bilim drift yapıo bunlar paso
alınca elimde kalmasın araba :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...