serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Abi önce zeytinyağını kızdırığ biraz pişirip sonra tereyağı eklemek de gzl oluyor. Özellikle löp ette tabi.
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 bu arada bu tefalin değişik bir fritözü varya böyle bir kaşık yağla yapan, onda baya iyi oluyor. yağ filan da olmadığından. ama çok uzun sürüyor pişmesi o fritözde.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 valla daha bugun mangal yaptim, kuzulari dizdim enfes oldu. :) hafta ici mangalda patlican kebap yapicam bi ingiliz bi japon arkadas gelicek.
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 beyaz atleti de giy ama kırık faraş ile.
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Olmaz abi o. Kavuruyosan kizartiyosan cok uzun sure pisirilmez et. Icinin sulu kalmasi lazim ki kupkuru lastik gibi olmasin. Uzun sure pisirecegin et anca yemege ozel etlerdir, onlari da cok dusuk sicaklikta gunlerce pisiriyosun resmen.
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 DynamicK said: valla daha bugun mangal yaptim, kuzulari dizdim enfes oldu. :) hafta ici mangalda patlican kebap yapicam bi ingiliz bi japon arkadas gelicek. madem gavur misafire artistik yapacaksın, kuzuların yanına bir beğendi patlat, dağılsın adamlar
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 serjuhan said: Abi önce zeytinyağını kızdırığ biraz pişirip sonra tereyağı eklemek de gzl oluyor. Özellikle löp ette tabi. eti hazirlarken kekik, kara biber, azcik tuz, kirmizi pul biber, zeytinyagi ve azcik da limon ile yedirip buz dolabinda tercihen 1 gun, zaman yoksa 2-3 saat tutup sonrasinda mangal yapmak gibisi yok. mangal yoksa yine aynisini yapip tavaya hafif tereyagi koyarak da olur. hafif citirlik verir super tat katar.
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 di said: Olmaz abi o. Kavuruyosan kizartiyosan cok uzun sure pisirilmez et. Icinin sulu kalmasi lazim ki kupkuru lastik gibi olmasin. Uzun sure pisirecegin et anca yemege ozel etlerdir, onlari da cok dusuk sicaklikta gunlerce pisiriyosun resmen. abi fritöz garip, ondan uzun sürüyor. içi yumuşaktı yoksa. o fritözde mesela patetes kızartması da değişik oluyor normal olmuyor. ama bu et iyi olmuştu. diğer türlü haklısın. kurur direk, hele kuşbaşı.
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Kızartılır ama sert olur, yarım bardak falan bira dök yağ kızınca.
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Sezonu actim gel demiyo da boyuna anlatiyo hain adam. Basina gelecek var.
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 tava için öneri; önce yüksek ateşte kızgın tavada çevirin, dışı pişsin etin, suyunu kaybetmesin. sonra kısık ateşte pişirin biraz daha aynısını az yağlı etle düdüklüde yapın, muhteşem olsun
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 di said: Sezonu actim gel demiyo da boyuna anlatiyo hain adam. Basina gelecek var. eheu gelin yapayim size de ya, zaten asosyallestik. az uzakta oldugumuz icin de pek ziyarete gelmiyor kimse. :D
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Nefr said: DynamicK said: valla daha bugun mangal yaptim, kuzulari dizdim enfes oldu. :) hafta ici mangalda patlican kebap yapicam bi ingiliz bi japon arkadas gelicek. madem gavur misafire artistik yapacaksın, kuzuların yanına bir beğendi patlat, dağılsın adamlar misafire patlican kebap yapicam ya o yuzden begendi de fazla kacar. onun yerine kozlenmis sogan, kirmizi biber, domates uclusunu lavasa yedirip koftesini de dagiticaksin icine boyle. yaninda da
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 bir kac sene sonra patideki herkesi aldiriyorum zaten dogu londra'da bir sokagi kapatip adini Paticik Gardens, Paticik Avenue vb olarak degistiricez.
ugurz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ben üşengeçlikten fritöz diyorum siz destan yazmışsınız. uğraşmak istesem ohooo alasını yaparım tavada. da işte üşengeçlik.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Fritoz nasil bi usengeclik abi? Pizza soyle madem, sen sag biz selamet.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 aldin yabanci hatunu, simdi otur yemek yap, hem kel hem kilibik.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Yalniz canim arnavut cigeri cekti fena halde. Boyle soganli moganli. Bi de yogurtlu kuru acibiber kizartmasindan olcak, gerci o edirne cigeri mezesi ama olsun.
ugurz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Esh said: Fritoz nasil bi usengeclik abi? Pizza soyle madem, sen sag biz selamet. tavada yapmak daha çok zaman alıyor. fritöz var işte yağı mağı da hazır her şey. ısıt 180 dereceye eti koy 10 dk sonra hazır. başında beklemeye karıştırmaya gerek de yok. tavada yaparsan yok su koy yok tuz koy karıştır başında bekle. daha çok zaman alıyor hemen de pişmiyor. pizza konusuna gelirsek. dominos'tan istedim 45 dk'da geldi kurye ile tartıştım, geri gönderdim pizzayı. sonrasında carrefour da kampanya vardı 8 superfresh pizza 12 lira. denk geldi aldım. içim dışım pizza oldu. başka sorun var mı ? açıklamalar yeterli mi ?
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Hayır abi olmaz.Git dışarıdan hazır tavuk al onu ye.Eti fritözde mahvetme.Olmaz zaten çok yağ çeker berbat olur.
ugurz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 dışardan hazır tavuk közde olsun çevirme olsun bişeye benzemiyor çok kuru oluyor yenmiyor.
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Fritözde yapacağın etten daha iyi olur.
janis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Etin dışı kurumuş gibi yanar. İçi çig kalır. Keçi bokuna benzer.
Öne çıkan mesajlar