elma Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Berkay topicimden nasiplenme abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 elma said: official dil de nasıl ingilizceyse amk, ben ingilizce konuşunca mükemmel anlıyolar, onlar konuşunca ben 5 kere tekrar ettirmek zorunda kalıyorum şu aynen öyle. 2 yıldır singapurlularla çalışıyorum, anlayamıyorum adamları hala. bir de telefonda falan iyice eziyet oluyor, yüzyüze yine biraz mimik falan kolaylaştırıyor.. yine de zamanla 5ten 2ye kadar inersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 BonePART said: hacılar bende singapur ve bangkoka gidiyorum balayında hangisi daha ucuzdur elektronik açısından bilen varsa paylaşsında sizinde yararınıza direk bavul ticaretine gircez sipariş alırız Abi balayına gidilecek en kötü iki ülkeye gidiyorsun bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 deadwoll said: BonePART said: hacılar bende singapur ve bangkoka gidiyorum balayında hangisi daha ucuzdur elektronik açısından bilen varsa paylaşsında sizinde yararınıza direk bavul ticaretine gircez sipariş alırız Abi balayına gidilecek en kötü iki ülkeye gidiyorsun bak. abi singapur ve bangkok son 2 nokta arada kosamuiye gidicez deniz güneş felan mal gibi 2 hafta denizde yatmak yerine 3 er gün başta ve sonda gidicem bankokla singapura hem alışvveriş hem kültür turizmi felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ladyboylara dikkat edin onun dışında elektroniği singapurdan alırsınız ama ne alcağınıza iyi karar vermiş olun, ürünü de tanıyın. başka bişey kakalamasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 xaty said: ladyboylara dikkat edin onun dışında elektroniği singapurdan alırsınız ama ne alcağınıza iyi karar vermiş olun, ürünü de tanıyın. başka bişey kakalamasınlar xaty eylül sonu dönmeye yakın surface pro alma niyetindeyim. SimLim, Mustafa's, Chinatown gibi yerlerden mi alayım yoksa bi Malezya trip patlatayım mı? Bu haftasonu Mersing ve Tioman Islands yapıcaz çok heycanlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 surface pro alma veya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Bana heliport getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Lady bay da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 2 ay olmuş gideli adam hala ne tırı vırı yapıyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 nordlydian said: 2 ay olmuş gideli adam hala ne tırı vırı yapıyonuz? yok ya 3 gündür burdayım. eylül sonunda döncem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 la olm o zaman neden 2 ay önceden konu açıp meşgul ediyon patiyi gittiğinde açsana.. alla alla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ps4'e kadar dura bi bari direk alır 2-3 tane gelirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 singapurda ne bilem saturn media markt best buy felan war mı fiyat kontrol edebileceğimiz site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 BonePART said: singapurda ne bilem saturn media markt best buy felan war mı fiyat kontrol edebileceğimiz site abi büyük süpermarketlerde gördüğüm kadarıyla o tarz western elektronik chainleri yok. Bestprice, pricepanda gibi yerlerden bakabilirsin. En güzeli burda gelip pazarlık edip almak bir sürü elektronik çarşısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 abi valla kendime bişi alıcak olsam oturur singaurca esnaf agzıda yaparımda millete alıcam o sebebpe su su kadar bu bu kadar demek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 BonePART said: singapurda ne bilem saturn media markt best buy felan war mı fiyat kontrol edebileceğimiz site bilindik isimler değil ama dediğin tarzda yerler var (belki biliniyodur da ben duymamıştım önceden) ayrıca markaların kendi mağazaları da var (samsung, sony vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Jedi said: ulkeyi yaz yanina varunagezgin yaz ara bozuk bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar