elma Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Staj için 3 aylığına Singapura gidiyorum. Nereleri göreyim gezeyim, neler yiyeyim içeyim, ne yapayım? Singapurda ya da yakınlarda pati varsa ufak bir buluşma da ayarlayabiliriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 singapur çok güzel ya normaldir tabi kişi başı gelir 40k falan olunca. sentosa adasına gidebilirsin deniz, kumsal falan arıyosan. hani zaten yüzölçümü küçük bir ülke öyle çok fazla birşey yok. ben uzakdoğu yemeklerine alışkın değilim ondan sırf fastfood takılmıştım. kahvaltılar da eksik kaldı benim için yani insan bi peynir zeytin yumurta falan bekliyo ama belki otelle alakalıdır meyveli yoğurt + cerealdan başka birşey yemedim. gezicek yer olarak orkide bahçeleri var oraya gidebilirsin. orchard road'da boylu boyunca alışveriş merkezi var 25 30 tane falan sanırım caddede karşılıklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Kesinleşti, haftaya uçuyorum 3 ay Nanyang Tecnological University'de çalışıcam. Kampüs malezya sınırına arabayla 5 dk ymış Vietnam, Laos, Malezya gezmek istiyorum. Var mı şuraya git şunu ye şunu gör şunu yap dedikleriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 river safari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 gece avalon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 ulkeyi yaz yanina varunagezgin yaz ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 tecrübelilere sorayım. en ucuz bileti nerden nasıl alırım? Ne kadar aktarma olduğu, kaç saat sürdüğü önemli değil? En uygun singapur airlines buldum direkt flight gidiş geliş 1900tl. Temmuz ilk hafta gidip eylül sonunda döncem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 singapurda 3 ay hapse girilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 emin olmadan kimseyle sevişme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Ben 1 bucuk gun de bitirdim singapuru,allah kolaylik versin o sicakta(nemin icinde) 3 ay zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Şu anda Singapur şu şekilde. http://www.breakingnews.ie/media/images/s/singaporeSmogJun13_large.jpg O sis değil; duman, is. Hava kirlilği rekor düzeyde. Forumdan xaty geçen hafta oradaydı, 100 metre ötesini göremiyosun, gün ortasında güneş yokmuş gibiydi diyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Hava kirliliği değil bu, yakında bir yerlerde büyük yangın var, dumanı Singapur'a çökmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 hava kirliligi iste, psi 400 ustundeydi cuma gunu. bi cok insan ise gitmedi, herkes maskeli dolasiyodu. cuma gunu tukurunce kan geliyodu agzimdan, simdi turkiyedeyim de kendime gelemedim hala.. kava kirliliginin sebebi endonezyadaki yanginlarmis singapurda 3ay yapcak bisi yok, 2haftada bitiyor zaten mesai disinda kalan zamanlarda gezsen.. malezyaya, taylanda, vietnama falan gidersin.. singapurda denize girmeyi pek tavsiye etmem, kirlice bi deniz bilet icin emirates veya qatar en uygundu ben baktigimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 xaty, deniz için sentosa island diyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 kesin şunu şunu ye, şurda şunu yap dediğinz şeyler var mı genuine singapor u tecrübe etmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Ne yiyecen iste uzakdogulu hatun ye, ama dikkat et sapli sultani bol oralarin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 "Tatar Ramazan" said: Ne yiyecen iste uzakdogulu hatun ye, ama dikkat et sapli sultani bol oralarin sdf =). Başım bağlı valla yenge almanyadan singapura gelcek uslu duruyo muyum görmek istiyomuş =) Bu yakınlardaki endonezya, malezya, vietnam gibi yerlere vize istiyor mu yoksa çatkapı gidebiliyor muyum? Singapur için sadece pasaport yetiyor, bir de 3 aylık çalışma iznim olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Komşu ülkeler için vize durumunu pek bilmiyorum da kolayca bulabilirsin internetten. Sentosa Singapur'un ana adasına göre biraz daha temizce deniz olarak ama Tayland'da falan denize girmek çok daha keyifli olabilir. Singapur'da her çeşit yemeği kaliteli bir şekilde bulabilirsin. O açıdan problem çekmezsin. Mekan aramak için timeoutsingapore veya hungrygowhere fena değiller Viski ve jazz seviyorsan B28 diye ufak bir yer var, tavsiye ederim. Eğlencelik canlı müzik ve yemek için Timbre@The Station güzel. Gezmek için çok yer yok, Little India, Chinatown, Arabstreet, Gardens By The Bay, Sentosa falan. Çok bir şey yok malesef. İki tane kumarhanesi var, genelde yabancılar oynuyor çünkü Singapurlulara giriş 100$. Biri Marina by Sands'te, diğeri Sentosa'da. Gelateria Italia diye bir dondurma zinciri var, güzel dondurmaları. Pek Türk restoranına gitmedim ama 7-8 tane var sanırım sağda solda. Eğer canın çekerse o kadar zamanda uğrarsın birine. Deniz ürünleri seviyorsan bolca yiyebileceğin güzel yerler var. No Signboard Seafood diye bir restoran var, bunların bir yeri Clarke Quay'de, oradaki tüm restoranlar gibi oldukça pahalı fiyatları, aynı yemeği yapan ama daha salaş bir dükkanları da Geylang'de. Uygun fiyatlı, kaliteli deniz ürünleri yemek için oraya gidebilirsin. Chilli Crab'leri meşhur baya. Marina By Sands'in üstüne çıkabilirsin, hem park var istersen, hem de Ku De Ta'da bir şeyler yiyebilirsin. Veya orada havuza falan da girebilirsin. Bolca alışveriş merkezi var ülkede. Örn. Orchard'da bir bulvar boyunca sağlı sollu dizilmiş AVM'ler var, hatta birbirlerine falan bağlı bir kısmı. Ama fiyat olarak Türkiye'ye göre avantajlı çok bir şey yok. Meyve-sebze Türkiye'den pahalı (Singapur'da üretilmiyor hiç biri, dışarıdan geliyor), tekstil Türkiye ile kafa kafaya. Elektronik fiyatları çok uygun ama alırken dikkat etmek lazım, Çin'den gelen taklit mallar çok fazla. Uygun fiyatlı elektronik için Sim Lim Square veya Funan'a gidebilirsin; SimLim daha uygundur ama doğubank kafası biraz. 24 saat yemek bulabilirsin ama genelde gece belli saatten sonra açık olan yerler biraz daha merkezden uzak ve çin/hint mutfağı tadında yerler, ben gece aç kalırsam mcdonalds tercih ediyorum onlardansa Biraz dağınık yazdım da aklıma geldikçe serpiştirdim, olursa sorcakların bildiğim kadarıyla yazmaya çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 xaty çok teşekkürler. Peki bundan nerde yerim? Nerenin giga pudding i meşhurdur? http://www.youtube.com/watch?v=9sEI1AUFJKw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 work permitim geldi sonunda. elma kaçar, beni bekleyin anacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 şu an orda olan ya da önümüzdeki 3 ayda gelecek olan var mı? Mini pati zirvesi yapalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 bu nasıl nem, bu nasıl sıcak arkadaş. Havalanında uçaktan iniş anımı şöyle anlatayım. Su ısınsın diye duşta suyu açarsınız sonra duşa girince bi buhar perdesini aralayıp girersiniz ya tamamen öyle bi his. olduğum yerde pötür pötür terliyorum yaaa. official dil de nasıl ingilizceyse amk, ben ingilizce konuşunca mükemmel anlıyolar, onlar konuşunca ben 5 kere tekrar ettirmek zorunda kalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ahaha 3 aya isyanla başlamak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ahah singlish anlamak zor, kolay gelsin :) bu arada singapurdan sikilirsan cevre ulkelere haftasonu tatil yapmak icin gidebilirsin, ucak biletleri ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 hacılar bende singapur ve bangkoka gidiyorum balayında hangisi daha ucuzdur elektronik açısından bilen varsa paylaşsında sizinde yararınıza direk bavul ticaretine gircez sipariş alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar