Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MCdonalds çiğ eti Hakkında


Xht

Öne çıkan mesajlar

http://i.imgur.com/srQ3rjG.jpg
http://i.imgur.com/KvvVk5l.jpg
http://i.imgur.com/Kz3l7xJ.jpg

Böyle bir hamburger geldi, hamburger duruyor, mcdonalds görevlisinede resim çektirdim çağırtıp, siparişi kaydettirdim. Bununla ilgili ne yapabilir, nasıl bir dava açabilirim, bişey elde edebilirmiyim?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çiğ et gelmiş neyin davasını açacaksın anlamadım ? Yani bozuk et geldi, böcekli et geldi vs olsa anlarım ama çiğ et gelmiş arada kaynamış. Siparişi verdiğin restoranı arayıp para iadesi isteyeceksin, şikayet edeceksin onlar da büyük ihtimalle özenle hazırlanmış yeni bir siparişi ücretsiz yollamayı teklif edecekler sana.

http://www.borev.net/AmbulanceChaser.jpg

bak burayı ara. kafama hamburger düştü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Xht said:

Mani,

Çiğ et gelmiş ve farkında olmadan yemişsin bunu, insan sağlığı ile oynamanın bu kadar kolay olması gerçekten mümkünmü?


birşey olmaz o çiğ etten. Denildiği gibi et bile yoktur adam gibi içinde zaten. Okadar koruyucu madde varken ne bakteri vardır ne başka birşey zaten. Sen o koruyucu maddelerin derdine düş pişmemiş fastfood etinin değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cig eti yediktenten sonra zehirlenmen lazim sonra bunu doktor raporu ile kesinlestirmen gerekiyor. daha sonra mc donaldsa hamburgerlerinin uzerine cig et cikabilir yazdirtabilirsen mahkeme karari ile sonra
bir dava acip bundan dolayi cig et cikabilir ibaresi olmadigindan zehirlendim bakmadan yedim ile yuklu miktar kazanabilirsin. tazminat davalari bu sekilde olabiliyor. yani baya zor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...