Tori Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Bugün bunu yedim. Ekmeği harika. Marulla o değişik peynir üstüste olunca çıkan tat muhteşem. Köftesi dandik. Boyutu da fazla küçük, özellikle 16,5 tl menü için.
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ekmeği evet diğer burgerlerdenn farklı olduu için güzel geliyor. ama sonuçta kötü gene. o paraya süper börgırlar yenilebilinir.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Gidin %90 dana kaburgadan tek çekim kıyma alın, sadece karabiber ve tuzla köfteyi yapın, döküm tavada kızartın, peynirini, marulunu, garnitürünü istediğiniz gibi seçin, en güzel hamburger. Ha bir de Uno yerine tanıdık fırından güzel hamburger ekmeği yaptırtın. 16,5 tl'den de ucuza gelir sanırım bilmiyorum fizibilitesini
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Bullet iyi demişsin de sonuçta hepimiz kapitalist düzen içinde bir oraya bir buraya koşturan varlıklarız.Dediklerin mantıklı olsa da çok uzun.
df Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 bu aralar favorim günaydın burger. feci göbek yaptım sayelerinde =)
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 AtlaraFisildayan said: ya bu günaydın, timboo, num num , b'eat tarzı hamburgerlerin tarifi filan yok mudur hiç bir yerde. kiyma tuz karabiber karistir yogur pisir ye 16.5 a 300 gram yagsizini rahat bulursunuz, iki hamburgerlik ve gercek et le merdifique yemeyin evde yapin adam gibi
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 McDonalds'da Bigmac dışı yemem valla. Ama butük hamburgerciler tabi ki ftw. Bu arada ben Günaydın Burger'i pek beğenmedim ki etlerine steaklerine bayılırım.
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 applev0dka said: balkan candır ya, öyle güzel bir yer yok, hesaplı ve lezzetli kavramını bir arada barındıran bir yer Biz bosa katik'a gittik desene :/ Kisfmet degilmis
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Theridone said: applev0dka said: balkan candır ya, öyle güzel bir yer yok, hesaplı ve lezzetli kavramını bir arada barındıran bir yer Biz bosa katik'a gittik desene :/ Kisfmet degilmis ahaha abi balkanda da yerdik de, senin bana dürüm sözün vardi :p
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Bi dahakine YEMEK sözü veriyorum o zaman, soyle adamakilli bi sey yeriz dfg
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ahah :D tabi sen istanbula gelince haber et :D
Öne çıkan mesajlar