Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Hani mobeseden bulmuşlardı yapanları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 73 kamera ayni anda bozulmus hemde. seri baglilarmis galiba, ilki bozulunca digerlerine guc gitmemistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 http://www.odatv.com/vid_video.php?id=8BDC2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 73 kameranın ayrı ayrı bozulmasına gerek ana merkez bozulsa yeter. Kameraların kendi kayıt özellikleri yok veriyi merkeze yolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Sınır bölgesinde, hele hele savaş yaşanan bir ülkenin sınır bölgesinde kameralar çalışmıyorsa, daha önceden olaylar olmuşsa, sınır kapısında bombalı araç patlamışsa, sınırdan izinsiz, sorgusuz sualsiz geçmeye çalışan ÖSO'lu teröristler daha 1-2 hafta önce ateş açıp askerini polisini öldürdüyse o MOBESE kameraları çalışacak. Yedeğin de yedeğini yapacaksın o zaman. Tesadüfün böylesi işte. Patlamadan birkaç gün önce bozuluyor ve çalışması, işe yaraması gereken gün bozuk tamir edilemiyor. Adam akıllı bir ülkede olsa bu kimse inanmaz bu masala. Gerçi ortada çalışan kameralar olmamasına rağmen daha üzerinden 12 saat geçmeden, bombanın tipi saptanmadan failleri yakaladığını söyleyen devlete inananlar var. Ne ara tespit ettin ne ara operasyon başlattın organize bir şekilde ve tutukladın ? Adamlar karakolun dibinde mi oturuyormuş, elinle koyduğun gibi buldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 mobese bozukken aynı gün içerisinde yapan herifleri nasıl bular onu anlamıyorum. yok önceden takip ediyorlarsa daha büyük fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Absolut said: 73 kameranın ayrı ayrı bozulmasına gerek ana merkez bozulsa yeter. Kameraların kendi kayıt özellikleri yok veriyi merkeze yolluyor. cok haklısın absolut, ama yinede 73 kameranında aynı merkeze bağlı olduğunu daha doğrusu aynı merkeze bağlı bile olsa aynı maklineye bağlı olduğunu sanmıyorum ben. sınır bölgesi bu sonucta en azındıan back up'ı olmalı veya birer atlıyarak iki makineye bağlı olmalılar biri bozulunca en azından diğer meainin kameralarıyla takip edilebilmeli vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Türkiyeden bahsediyoruz yalnız. Hani faillerin 4 saatte belirlenip 24 saat içinde bulunması falan kesinlikle kafama yatmıyor, ama çalışmayan mobese kameralarını kimsenin sallamayıp onarmaması, hiç bir önlem ve yedeğinin olmaması çok sıradan bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 BOP gogo diğilmi bu olay ? satılmış devlet satılmış medya konusulacak cokta birşey yok üstünde. Allah rahmet eylesin ölenlere türkiyenin fatihası osmanlı yıkıldıgında okundu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 http://www.odatv.com/n.php?n=reyhanli-kaymakami-teroristlerle-ayni-karede--1405131200 http://www.odatv.com/images/resimler/bar-1(1).jpg http://www.odatv.com/images/resimler/odatv.jpg said: Resmi rakamlara göre 50 kişinin hayatını kaybettiği Hatay'ın Reyhanlı ilçesinin Kaymakamı Yusuf Güler'in makamında El Kaide üyeleriyle çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğraflarda Kaymakam'ın makamında Güler ile birlikte görünen Libya asıllı El Kaide üyelerinin El Kaide'nin silahlı timlerinde görev yaptıkları ikinci resimde açıkça görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mobese kameraları her ilde farklı değilse anlatayım size. Bulunduğum ilde her mobese kamerası IP tabanlı olarak birbirinden bağımsız çalışıyor ve kayıt yapıyor. Ayrıca Emniyet içinde bulunan Mobese birimi tarafından kontrol ediliyor ve kayıt alınıyor. Bu kameraların arızalı olması durumu bence mümkün değil. Birileri bu kameraların ya kayıtlarını durdurdu, yada kayıt var bizden saklanıyor. Durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 1 numaralı eleman biraz askeri birliklerde harcanacak birine benziyor, çok dğru bir kariyer seçimi olmamış gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Bombanın patlatıldığı yerde yaşayanların etnik kökenini, mezhebini bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 sünni müslüman diye biliyorum,belediye başkanları mhp li adam bayadır uyarıyor reyhanlı da olay çıkabilir diye.ama sağolsun hükümet kendinden olmayan belediyelere neler yaptığı ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 AKP'li değil miydi Reyhanlı belediyesi? Ben öyle okudum sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 doğru diyosun pardon mhp li olan Şefik Çirkin millet vekili onunla karıştırdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 deadwoll said: AKP'li değil miydi Reyhanlı belediyesi? Ben öyle okudum sanki? genel seçimde %68 akp galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 hani sistemler ortalama zekaya sahip insanların mutluluğu için kurulur tamam okayde oynanan karagoz hacivat oyunu gerizekalıları bile ikna edicek duzeyde değil bu defa diyalektik gerği bu hukumet gidince yerlerine gelecek yeni zalimler yargılama sürecini bu olaydan başlatıcak kesin, cumhuriyet tarihini geçtim turkiye tarihinde koskoca bir leke bu bu olayı "olağan" karşılamak sanırım balık hafızası olan biri için bile zor olmalı, bu kadar organize ve konjoktur ile paralel giden çok az olay var bu dunyada pic related http://cdncms.todayszaman.com/todayszaman/2012/08/03/obama.jpg bu defa kafaya yicek o sopayı sanırım bizimki, cin olmadan şeytan çarmaya kalkarsan boel oluyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 stratejik derinliği anlayamayan Viktor gelmiş. Söyledim kankasına evinden aldıracak seni Viktor. http://cdncms.todayszaman.com/todayszaman/2011/08/08/hillary-clinton-davutoglu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 stratejik derinlik okayde bi mariana çukurunun derinliği var bide bizimkilerin tuz gölü derinliğindeki stratejileri adfsfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 marianada gizli askeri usler varmis, tuz golunde tuz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Bu konuşmayı milyonlar izlemeli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 o kadar guzel konusmus ki, daha diyecek bir sey birakmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 buna karşı cevap gelirmi AKP'den merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar