Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hatay da patlama


lovecraft0Z

Öne çıkan mesajlar

işte milliyetçilik yada din farketmiyor, egemenci, hesapçı, yayılmacı anlayışların sonu. osmanlı olucam diye ona buna komşularına sarmanın geldiği son nokta olmuş.

Reyhanlı'da 2 bombalı araç patladı

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde belediye binası yakınlarında patlama oldu. İçişleri Bakanı Muammer Güler, 4 kişinin öldüğünü 18 kişinin yaralandığını açıkladıFotoğraf: Arşiv
HATAY - Reyhanlı Belediyesi'nin de bulunduğu Atatürk Caddesi'nde art arda meydana gelen 4 patlamada çok sayıda kişi yaralanınca onlarca ambulans bölgeye sevk edildi. Belediye binası yakınındaki ahşap bir ev patlamanın etkisiyle çöktü. Patlamanın etkisiyle ilçede elektrikler de kesildi. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.


POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI


Patlamanın şiddetiyle çevrede büyük panik yaşanırken Atatürk Caddesi'nde toplanan Türk gençler yoldan geçen Suriyelilere saldırdı. Onlarca kişi, yaya ve araçlarla geçen Suriyelilere saldırması üzerine olay yerine gelen polisler havaya ateş açarak kalabalığı dağıtmaya çalıştı.

Radikal
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

savaş bizi çağırıyor. Ne güzel çekiyorlar Türkiye'yi savaşın içine. Bunların tohumları AKP Suriye'li teröristlere yardım ettiği zaman atıldı. Hepsi tıkır tıkır işliyor planın. Türkiye'yi savaşa çekecekler bir güzel. Anlaşmalar yapılmıştır Suriye'nin yeniden inşaası için zaten. İhaleler alacak Türkiye. Ekonomimiz güçleniyor, ortadoğuyu inşa ediyoruz diye reklam yapacak AKP. Bizim millette savaş bitecek, kan akmayacak artık, analar ağlamayacak , askeri harcamalar azalacak doğu anadolu zenginleşecek zannetsin lol.

Güneydoğu anadolu meatshield olur. Gene başlar büyük şehirlerde 1-2 bomba patlamaya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi dışişleri bakanının açıklamasını okudum. adam patlamaların arkasında suriyenin olduğunu ima ediyor.

2 senedir suriye ile savaşmak için ellerinden ne geliyorsa yaptılar,olmadı. açık açık suriyede alevileri kesen şeriatçı teröristlere her türlü desteği verdiler. yine suriye ile bir karşılıklı savaş olmadı.

ancak artık belli ki son dönemece girildi. bu pekakalı teröristleri ıraka yollatan güç belli ki artık türkiye ile suriyeyi de savaşa sokacak. an meselesi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hataylılar etraftaki suriyelilere saldırmışlar. halk hareketi gerekiyor ama milli mücadeledeki ruha sahip bir halk hareketi. suriyeden buraya gelip sığınanların çoğunun oraları karıştırdığını,huzursuzluk kaynağı yarattığını,restaurantlarda,mağazalarda,dükkanlarda ve her yerde olay çıkarttıklarını;vatandaşlarımızı tehdit ettiklerini,darp ettiklerini bilen biliyor.

en doğrusu defolup ülkelerine gitmeleri diye düşünüyorum. eğer bizim vatandaşlarımızı rahatsız etmeye, polisimizi şehit etmeye, askerimizi taşlamaya enerjileri,cesaretleri ve güçleri varsa neyin mücadelesini veriyorlarsa gitsin kendi ülkelerinde versinler. bu namussuzlara destek çıkan akepelilere de allah akıl fikir versin.

hayatlarını kaybeden bu insanlarımızın sorumlusu da bu hükümettir. komşu ülkenin iç işlrine 2 senedir ve hem de açık açık, doğrudan karışırsan senin ülken de böyle karışır,insanların canlarını kaybeder. kim verecek şimdi o canların hesabını? eset eset diye tvlardan bağıran başbakan mı? ona yandaşlık,yalakalık yapan gazeteciler mi?yoksa her fırsatta teröristleri özgürlük savaşçılarıymış gibi bize yedirmeye çalışan hükümet üyeleri mi? şimdi kolay tabi,"bu işin arkasında suriye vardır" demek. peki arkasında suriye varsa önünde kim vardır?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lovecraft0Z said:

yav ne topu, patlama görüntülerinden olayın bomba oldugu zaten belli oluyor. devletler artık bu ahlaksız oyunları bırakmalı hakkaten, insan canı bu, kaç kişi yokoldu gitti yukardakilerin hırsları yüzünden

yok bombalar patlatılmış,o kesin de bir de bazı iddialar var reyhanlı'ya suriye'den havan topu ile ateş açılıyor diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce ntvde bi adam diyordu orada zaten Türklerle göçenler arasında sıkıntı oluyormuş.

Tabi basına hiç bi zaman yansımıyor bu olaylar. Patlamalardan sonra halk toplanıp göçenlerin üzerine yürümüş olay falan çıkmış gene.

Geçen hafta da kurşun açıp bi polisi öldürmüşlerdi zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Durum öyle bir hal aldı ki, saldırırnın nerden geldiğini kestirmek imkansız gibi bir şey oldu. AKP nin beslediği adamlar kışkırtmak için mi yaptı, suriyeden mi geldi, savaş işine gelen ülkelerden mi çıktı, Halk desteği için mi birşeyler yapıyor devlet. Nerden çeksen uyuyor.

Bana kalırsa bunların hepsi bölgede kukla bir kürt devleti için yapılıyor. Suriyeyi az bölelim, ırağı zaten böldük, Türkiyeden biraz alalım diye gidiyor mevzu.

Böylesine yetersiz, beceriksiz bir partinin ülkeyi içine soktuğu durumu da yadırgamıyorum. Allah din diye ölecek adam çok nasılsa ülkede.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...