incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=rRd-jlV82BI youtube da gezinirken buldum muhtesem bir program olmus herkesin izleyip kendi tarafindan degerlendirmesi gerektigini dusunuyorum paylasiyim dedim iyi seyirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ingilizcem var ama o kadar uzun interviewı izleyecek kadar overload yapamıyorum. altyazı ekle izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Allahsiz olmasina allahsizim ama Dawkins de en azindan bu peygamberler kadar gereksiz bir adam. Gercek ateistlik bu degil dostlar, bu sunun ateist versiyonu: http://galeri3.uludagsozluk.com/133/islam-fuck-yeah_196523_m.jpg Hele tanrinin olmadigini kanitlamaya calisip duruyor ya, muhahahahaha. Burden of proof abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 sen o olayi cok yanlis anlamissin tanrinin olmadigini kanitlamaya calismiyorki kanitlara gore konusuyor eger herhangi bir kanit yok ise tanrinin varligi hakkinda yoktur diyor ve burda %100 hakliyim demiyor neyse videoyu izlersen anlamaya baslarsin demek istedigini dawkingsin umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 dawkins haklı olsa dünyada agnostik kalmaz zaten. yobaz ateist işte. videoya göre yorum yapmamış gerge dawkins hakkındaki genel fikri bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ben bu adamın bir kitabını okumuştum. bertrand russell özentisi gibi gelmişti bu adam üslup bakımından. düşüncelerini karşısındaki insanı sıkmayacak şekilde ve olabildiğince sade bir dille anlatmaya çalışıyor sürekli ama hep böyle bir eziklik, bir kendi kendinden emin olamama, okuyucusunu kendinden ürkütmemeye çalışma hissiyatı veriyor istemeden. bertrand amca gayet sevecen, laylaylom anlatır geçer. seversin de anlattıklarını hemfikir olmasan bile. bu herif öyle değil, böyle Gargamel gibi, Tom gibi biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 sanssizsansli said: dawkins haklı olsa dünyada agnostik kalmaz zaten. yobaz ateist işte. adam %100 hakliyim demiyor hicbir ateist bunu demez ateizm bir inan degildir eldeki verilere gore dogru ile yanlisi ayirir hatta her ateist derki umarim yanlisimdir dogru olarak soyledigimiz dogru degildir kim olumden sonra cennet/cehennem olmasini istemez ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 bana ateizmi öğretme ya pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 @medit kendinden emin olamama durumu degil aslinda %1 in gercek olabilme ihtimali bence tanrinin varligina dair hicbir veri olmamasina ragmen ya varsa sorusunun insan aklinda istek disi bulunmasidir @sanslisanssiz soyledigin cumleye baska bir sekilde soylemek gerekirse verdigin tepkiye gore cevap verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Vidyoyu izlemedim zaten, ama Dawkins dedigim tipte bir adam. The God Delusion'da da taaa Anselm'den kalma kanutlari filan curutmeye calisiyordu. Ateizmi resmen din seviyesine cikarmis. Yanlis isler bunlar. Ateizm dinsel bir sosyal bir hareket degildir abi, ateizm dini bir kimlik degildir; ateizm onlarin yoktugudur. Ateizm ogrenilecek ya da hakkinda kitap yazilacak bir sey degildir. Gokyuzu neden mavi diye kitap yazayim ben de, optik filan anlatayim yani o zaman. Varligini bir yana birakirsak gercek olmayan bir cismin gercek olmadigini kanitlamaya calismak kadar aptal bir sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 gerge su soylediklerini videoyu izlesen soylemezdin diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 deep web başlığında böyle mesajlar atmıyordun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=YUe0_4rdj0U isim olmasa bunuda izlemek isterdim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 The God Delusion'i okudum, bu adamla daha fazla iliskiyi gereksiz buluyorum. Bu yeni ama sanirim, belki akli biraz daha basina gelmistir ama ateist figurehead o kadar sacma bir terim ki... Ne anlatiyorsun diye sorarlar. Tanri yok, tamam; otesi de yok. Scholastic ateizm adamin yaptigi. Ozune ters. %100 hakliyim bu arada, tanri olma, hele hele tek tanri olma ihtimali 0. Umarin vardir filan ne abi, romantik roman mi yaziyoruz gerceklikle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 dawkins'den daha ateist arkadaşım var benim. dawkins bile "tanrının olmadığını kesin olarak söyleyebilmem mümkün değil. ama 'tanrı kesinlikle yoktur' demeye en yakın insanımdır. tanrının var olması çok çok zor bir ihtimal" diyor. benim arkadaşım konu falan açılınca "çok net yok ki tanrı, olduğunu düşünebilmek bile saçma" diye giriyor konuya. asdhufhudas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Mc_Lovin said: deep web başlığında böyle mesajlar atmıyordun ama Trolluk ile ciddi tartismayi karistirmayin lutfen. Dinibutun insanlarin dinine kufretmek, yuruttukleri akil almaz mantikla alay etmek ya da kafalarini karistirmaya calismak cok eglenceli bir aktiviteler; Dawkins'i elestirmenin olayi farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 dawkins iyidir ya türkiyede milyonlarca müslümanın arasında yaşayıp dawkinsi beğenmemek nedir ya.komple bok atmak yerine iyidir yea demek yeterli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 GERGE said: The God Delusion'i okudum, bu adamla daha fazla iliskiyi gereksiz buluyorum. Bu yeni ama sanirim, belki akli biraz daha basina gelmistir ama ateist figurehead o kadar sacma bir terim ki... Ne anlatiyorsun diye sorarlar. Tanri yok, tamam; otesi de yok. Scholastic ateizm adamin yaptigi. Ozune ters. %100 hakliyim bu arada, tanri olma, hele hele tek tanri olma ihtimali 0. Umarin vardir filan ne abi, romantik roman mi yaziyoruz gerceklikle? umarim vardir tam anlami ile hepimiz de olan dunyadan sonraki durumundan olusan got korkusudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 sabonis said: dawkins'den daha ateist arkadaşım var benim. dawkins bile "tanrının olmadığını kesin olarak söyleyebilmem mümkün değil. ama 'tanrı kesinlikle yoktur' demeye en yakın insanımdır. tanrının var olması çok çok zor bir ihtimal" diyor. benim arkadaşım konu falan açılınca "çok net yok ki tanrı, olduğunu düşünebilmek bile saçma" diye giriyor konuya. asdhufhudas. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 GERGE said: Vidyoyu izlemedim zaten, ama Dawkins dedigim tipte bir adam. The God Delusion'da da taaa Anselm'den kalma kanutlari filan curutmeye calisiyordu. Ateizmi resmen din seviyesine cikarmis. Yanlis isler bunlar. Ateizm dinsel bir sosyal bir hareket degildir abi, ateizm dini bir kimlik degildir; ateizm onlarin yoktugudur. Ateizm ogrenilecek ya da hakkinda kitap yazilacak bir sey degildir. Gokyuzu neden mavi diye kitap yazayim ben de, optik filan anlatayim yani o zaman. Varligini bir yana birakirsak gercek olmayan bir cismin gercek olmadigini kanitlamaya calismak kadar aptal bir sey yok. adamın temel çıkışı dinlere karşı olması. ayrıca ateizm dinsel değilde sosyal bir hareket haline getirmesi bence hiç de yanlış değil. Dinlere karşı olan bi insanın onların yokluğunu yaymaya çalışmasından daha normal bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 sabonis said: dawkins'den daha ateist arkadaşım var benim. dawkins bile "tanrının olmadığını kesin olarak söyleyebilmem mümkün değil. ama 'tanrı kesinlikle yoktur' demeye en yakın insanımdır. tanrının var olması çok çok zor bir ihtimal" diyor. benim arkadaşım konu falan açılınca "çok net yok ki tanrı, olduğunu düşünebilmek bile saçma" diye giriyor konuya. asdhufhudas. dawkins agnostik değilmi ztn.arkadaşın ben gibi insanlar ateist olduğumuz için var olma ihtimalini bile düşünemiyoruz.benim aklım almıyo olabilme ihtimalini mesela.tartışma baştan bitiyo bende.telefonla fln oynuyorum o sırada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 tanrı yok zaten ama belki tanrılar vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 yok öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Politeizm direk daha mantikli zaten ama o da yoktur. 0'in 1000 kat mantiklisi yine 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar