di Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Biraz sozluk tadinda oldu baslik, idare edin. Ingiltere gibi yerde cogunlukla arapca sloganlar atarak gezen grup arap kokenli birine daldi az once tasiklari bayraklarin sopalariyla. Sozde diktatorlugu, adaletsizligi protesto ettiler, ellerinde agzi burnu dagilmis kadin fotografi olan pankartlar tasidilar, sonra o pankartlarin bayraklarin sopalariyla baska arap kokenli birini ayni hale sokarak ironiyi tavan yaptirdilar. Masum olani, gereksiz iskence cekeni coktur eminim ama burdakiler hakettigin gibi yonetilmek kavramini bi kere daha hakli cikardilar resmen. Olay ne ara, neden cikti zerre bilmiyorum, belki gecerken bisey soyledi eleman, kacirdim orasini ama ne olursa olsun sonucu pek degistirmiyor gibi. Kaynak : ben. Aksama TV'de falan da cikar muhtemelen. O degil de hastayim diye ise gitmedigim gun TV kamerasina yakalanmasam iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Kuddusi diye geldim di çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Barış için adalet için mücadele ama önce tüm diğerlerini öldürelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 yekeyeke said: Kuddusi diye geldim di çıktı :D Abi gereksiz saldiriyorlar adama. Baktim bana satasan da yok, dedim agro'yu alayim azcik. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 YA SÖNDÖ HÖP BÖYLÖ BOŞLOKLOR OÇOYON OMO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 'God of War ' da ne diyordu Cage, her iki tarafta demokrasi özgürlük diye bağırır, silahı satarsın, birbirlerini öldürürler... Dünya böyle bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 di said: yekeyeke said: Kuddusi diye geldim di çıktı :D Abi gereksiz saldiriyorlar adama. Baktim bana satasan da yok, dedim agro'yu alayim azcik. =) Yok ya gereksiz değil.Hakkaten değil.Ben uğraşmıyorum o ayrı ama yazılanlar söylenenler yanlış değil.Gerek var mı, yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 bu başlığı çeto üstad açsaydı en tepede olurdu.haterları sağolsun.. birde suriyeli dedin ama çipet yok ortalar da respawn süresi bu sefer baya uzadı başına bişey gelmiş olmasın!! esed bizi çipetsiz mi bıraktı yoksam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 di said: O degil de hastayim diye ise gitmedigim gun TV kamerasina yakalanmasam iyiydi. sadfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 çeto sandım lan şoktayım adfmdsğmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 tawhid in yani çipetin selamı varmış..şöyle bi öm göndermiş bana.. "Her zaman buralardayım yiğen,sadece zamanlama meselesi" ahah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Onların aklı o kadar yetiyor işte. Adalet istemiyorlar ki. Şu an yönetimde olan adaletin kendilerine hizmet eden versiyonunu istiyorlar. Evrimi kabullenemedikleri için bin yıldır evrimleşmeyi de kendilerine yediremediler. Sonuç ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 bişey istedikleri yok arapların ya. deşarj oluyorlar o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 çeto başlığı değil, çipet yok , şipeyk yok cons yok.. kapıyorum başlığı dağılın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar