tiLi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 beklentilerim hayvan gibi oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 alayi uzayda mi geciyo bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Mc_Lovin said: izlenir ki bu ya ben bu işleri biliyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 herkes poh pohluyor beklentilerim matrix gibi birşey böle felsefelik ekşın sahneleri fln bekliyorum eğer gidip o sex on the beach dizisindeki kadın menopoz muhabbeti ile geçiyorsa basarım küfürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Abi gözlük üzerine 3d gözlük takmak zorundayım, nefret ediyorum. Bugün lens takmalıydım ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 KHaRoN said: Filmin yarisindan bildiriyorum. COK IYI Filmin diger yarisindan bildiriyorum. COK COK IYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 kızlar sever mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 sakaldan bildiriyorum. garson hala cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 tiLi said: sakaldan bildiriyorum. garson hala cok iyi Geliyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 gel ama corvusa geciyoruz be. o kotun oturusu... bi de dans falan bi hareketler yapti aman allahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 eve gecin garsonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 mesai bitsin cagiriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Ben konustum az once, bugun gec cikiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 abi "vuuh biralari ne kadar hizli ictiniz" dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 yok artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 gelmion mu amk corvustan bildiriyorum bi si* yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Film beklediğimden iyi çıktı, izlenir. Bir kac saçmalık vardı tabi; spo Iss 600km yüksekte degil. Soyuz atmosfere kafasına gore girerse yanar, giriş açısı önemli. Bir de kapsüller suda batmaz, onu tasarlayan mühendisler o kadar mal degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 kapsül çin malı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Filmden cikar cikmaz quora da nick frost ve diger physicist ler ne demis merak etmeye baslamistim. Orbital mechanics, tethering, capsule vs vs http://qr.ae/NaZ6I // sank capsule http://qr.ae/NaZjN // ortibal mechanics http://qr.ae/NacFE // space debris http://qr.ae/Nacoo // technical errors Bence bu film mekanikleri onu daha kotu yapmiyor, kendi icerisinde gayet tutarli ve insanlarin takildigi noktalari kendi icinde basarili sekilde aciklayabildigi icin problem yok. genel spo ornegin batan kapsulun aciklamasi gayet yapildi, stabil sekilde deorbit hareketine girerken bir kac ufak collision ile yastiklama sistemlerinin bulunmasi gereken yerden bir cok parca koptu. ISS 600km de degil, ama hubble 600 de (LEO - low earth orbit) , tum olayda burada gectigi icin bu tarz marklari yakin tutmuslar birbirlerine. Yorunge mekaniklerini incelerseniz bunlarin asla goreceli hizlari esit olarak belli bir mesafede durmadiklarini da gorursunuz. Ne ISS , ne shenzhou ne de opsek birbirini gormuyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 gerim gerim gerildik filmde ya. ter attık. sandra bacının vücut hala taş ama maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Film topakından Sakal'daki garsonun güzelliğini keşfettiğime göre akşam sakalda bu filmi izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 abi çok güzel diil de bi havası mı var anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Bi an film icin soyluyorsun zannedip ulti aticaktim, sonra gecti. Kizin abisi aradi az once bu arada, "aranizda konusun abi; siz neyse de herkesle basedemiyorum" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 KHaRoN said: KHaRoN said: Filmin yarisindan bildiriyorum. COK IYI Filmin diger yarisindan bildiriyorum. COK COK IYI kharon koş kafir var: Somon said: 6/10 Atmosfer iyi, oyunculuk leş, farklı bir ortam işte bayadır uzaya çıkmamıştık güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar