Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kutu oyunları, başlangıç

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Walla ben tasindim, tasininca eski glorious gaming grubumun yerinde yeller esmeye basladi. Neyse ufak bir grup buldum, artik zamanla gelistirmeye bakicaz.

Bu aralar Food Chain Magnet i deneme firsati buldum. Guzel oyun ama oyunun basinda sictiysan toparlanmana pek imkan tanimiyor. Haliyle yeni oyunculari demoralize edebilme potansiyeli var. Yine de sevdik oynuyoruz arada.
Mesaj tarihi:
ege dedigin ege tunca ise zaman zaman persembe aksami oyun eventlerinde karsilastigimiz olmustu.. bir de essen fuarinda ayni kafilede oluyoruz her sene :)..

onun disinda ayrica oynamiyoruz ama bilmiyorum ayni ege'den mi bahsettik..
Mesaj tarihi:
hee tamam o zaman aynen :)..

ekim sonu almanya'daydik iste ayni grupta.. ikimiz de kendi aldigimiz oyunlardan fotograflar paylasiyoruz..

bir tane oyunu, yapimcisindan ciddi pazarliga tutusarak almistik "bak bir guzellik yaparsan ikimiz de alacaz" diye.. daha o oyuna sira gelmedi :P..
Mesaj tarihi:
Spyro said:

sen yurtdisinda mi yasiyordun?

bu arada gloomhaven icin cok basarili TTS modulu buldum.. isteyen olursa soylesin.. steam uzerinden paylasayim..

Yurtdisindayim ben(zaten hic donemedim:)). Gerci facebook taki istanbul boardgame enthusiasts grubunu takip ediyorum. Gecen seneden bu yana katilimci sayisinda epey artis var, oyun satis, takas olaylari da fena gitmiyor.
  • 2 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...