Gallant Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Walla ben tasindim, tasininca eski glorious gaming grubumun yerinde yeller esmeye basladi. Neyse ufak bir grup buldum, artik zamanla gelistirmeye bakicaz. Bu aralar Food Chain Magnet i deneme firsati buldum. Guzel oyun ama oyunun basinda sictiysan toparlanmana pek imkan tanimiyor. Haliyle yeni oyunculari demoralize edebilme potansiyeli var. Yine de sevdik oynuyoruz arada.
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 sen yurtdisinda mi yasiyordun? bu arada gloomhaven icin cok basarili TTS modulu buldum.. isteyen olursa soylesin.. steam uzerinden paylasayim..
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 spyro siz ege lerle mi oynuyorsunuz? aynı grup mu yani onu merak ettim
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 ege dedigin ege tunca ise zaman zaman persembe aksami oyun eventlerinde karsilastigimiz olmustu.. bir de essen fuarinda ayni kafilede oluyoruz her sene :).. onun disinda ayrica oynamiyoruz ama bilmiyorum ayni ege'den mi bahsettik..
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 aynı ege işte :D wow invadoria da idi. devrim iyi bilir :D o da sürekli board game resimleri paylaşıyor da ondan sordum =)
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 hee tamam o zaman aynen :).. ekim sonu almanya'daydik iste ayni grupta.. ikimiz de kendi aldigimiz oyunlardan fotograflar paylasiyoruz.. bir tane oyunu, yapimcisindan ciddi pazarliga tutusarak almistik "bak bir guzellik yaparsan ikimiz de alacaz" diye.. daha o oyuna sira gelmedi :P..
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 iyimiş ya, adam hergün işe başka bir kutu getiriyordu birde ankara ofisinden birisinide baya baya bağımlı yapmış o arkadaşta sürekli başka kutular geitip milleti zorla oynatıyordu.
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Spyro said: sen yurtdisinda mi yasiyordun? bu arada gloomhaven icin cok basarili TTS modulu buldum.. isteyen olursa soylesin.. steam uzerinden paylasayim.. Yurtdisindayim ben(zaten hic donemedim:)). Gerci facebook taki istanbul boardgame enthusiasts grubunu takip ediyorum. Gecen seneden bu yana katilimci sayisinda epey artis var, oyun satis, takas olaylari da fena gitmiyor.
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Dice Tower Incorporated i review lamis: https://www.youtube.com/watch?v=npS4UvUO0UM&feature=youtu.be As bayraklari as :)
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Selamlar herkese, asagidaki iki oyunu satiyorum; *Descent: Journeys In The Dark (Second Edition) *A Game Of Thrones: The Board Game (Second Edition) Ilgilenenler icin Pazar Alani linki
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 GoT hype'ım geldi oynayacak adam yok. Ejderlerin Anası expansionu da gelmiş yeni.
Goering Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 dead of winter baya guzel, tavsiye ederim. 2-3-4 kisi oynadim.
Öne çıkan mesajlar