Gallant Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Walla ben tasindim, tasininca eski glorious gaming grubumun yerinde yeller esmeye basladi. Neyse ufak bir grup buldum, artik zamanla gelistirmeye bakicaz. Bu aralar Food Chain Magnet i deneme firsati buldum. Guzel oyun ama oyunun basinda sictiysan toparlanmana pek imkan tanimiyor. Haliyle yeni oyunculari demoralize edebilme potansiyeli var. Yine de sevdik oynuyoruz arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 sen yurtdisinda mi yasiyordun? bu arada gloomhaven icin cok basarili TTS modulu buldum.. isteyen olursa soylesin.. steam uzerinden paylasayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 spyro siz ege lerle mi oynuyorsunuz? aynı grup mu yani onu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 ege dedigin ege tunca ise zaman zaman persembe aksami oyun eventlerinde karsilastigimiz olmustu.. bir de essen fuarinda ayni kafilede oluyoruz her sene :).. onun disinda ayrica oynamiyoruz ama bilmiyorum ayni ege'den mi bahsettik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 aynı ege işte :D wow invadoria da idi. devrim iyi bilir :D o da sürekli board game resimleri paylaşıyor da ondan sordum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 hee tamam o zaman aynen :).. ekim sonu almanya'daydik iste ayni grupta.. ikimiz de kendi aldigimiz oyunlardan fotograflar paylasiyoruz.. bir tane oyunu, yapimcisindan ciddi pazarliga tutusarak almistik "bak bir guzellik yaparsan ikimiz de alacaz" diye.. daha o oyuna sira gelmedi :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 iyimiş ya, adam hergün işe başka bir kutu getiriyordu birde ankara ofisinden birisinide baya baya bağımlı yapmış o arkadaşta sürekli başka kutular geitip milleti zorla oynatıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Spyro said: sen yurtdisinda mi yasiyordun? bu arada gloomhaven icin cok basarili TTS modulu buldum.. isteyen olursa soylesin.. steam uzerinden paylasayim.. Yurtdisindayim ben(zaten hic donemedim:)). Gerci facebook taki istanbul boardgame enthusiasts grubunu takip ediyorum. Gecen seneden bu yana katilimci sayisinda epey artis var, oyun satis, takas olaylari da fena gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Dice Tower Incorporated i review lamis: https://www.youtube.com/watch?v=npS4UvUO0UM&feature=youtu.be As bayraklari as :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Selamlar herkese, asagidaki iki oyunu satiyorum; *Descent: Journeys In The Dark (Second Edition) *A Game Of Thrones: The Board Game (Second Edition) Ilgilenenler icin Pazar Alani linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 GoT hype'ım geldi oynayacak adam yok. Ejderlerin Anası expansionu da gelmiş yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2019 dead of winter baya guzel, tavsiye ederim. 2-3-4 kisi oynadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar