Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 The Americans'ın hastası olduk harikaymış ama bitmesin diye yavaş izliyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 GERGE ve copry, Castle ve The Mentalist önermiş bunları ben de öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Absolut said: The Americans'ın hastası olduk harikaymış ama bitmesin diye yavaş izliyoruz :P Baya iyi dizi, Arcane onermisti, baya sevaba gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 vikings çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 castle ve mentalist ikisi de iyi ama ana konu üzerinden devam etsin demiş. ikisinin de %10 u anca ana konudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 aa öyle bişi varsa evet onlar uymuyor pek tanıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 yenge ile the borgias izlenir abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Borgias bakıyım bi neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Suits olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 yenge hanım harvey specter a bakıp hallenmesin sonra suits izlemesinler aile saadeti bozulmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 studio 60 on the sunset strip baya guzel bi dizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 revenge sonracigimaaaa suits demisler ama arkada kalmis. bende yineleyim. hem 16 sinda yeni sezon basliyo. chuck..siddetle oneririm. cerezlik baya guzel bi dizi. ama yvonne yuzunden yenge sakatlik cikarabilir uyarmadi demeyin sonra :) baska baska... coupling ve new girl izlenebileceklerden. simdilik bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 oz, sopranos, shield hangisine başlıyım wire ı izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Oz'da kerim saidi izledikçe namaz kılasım gelirdi dfssf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 cabiria said: oz, sopranos, shield hangisine başlıyım wire ı izledim konu olarak wire tarzında bişey arıyorsan shield yoksa oz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Aluriel said: cabiria said: oz, sopranos, shield hangisine başlıyım wire ı izledim konu olarak wire tarzında bişey arıyorsan shield yoksa oz oz a başlıyorum o zaman. 5 sezon wire ağır zaten. bir de ona benzeyene başlamıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Trailer park boys >> 7 sezonluk efsane kanada dizisi Oliver Stone's Untold History of the US >> Documentary tarzı Misfits Community Mad men Come fly with me >> bu da çok iyi, british humor (Little Britain tipleri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 pazartesi günleri dışında çıkan drama, kaliteli komedi dizileri olarak neler var? Her gün bir dizi izlemek istiyorum ancak izlediğim tüm dizileri pazartesi gününe koyuyorlar. Ha bir de çok iyi dediğiniz 3-4 sezondan fazla art arda izleyebileceğim diziler varsa da çok makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Star Trek izle, bir suru var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 The white queen Taht kavgalari, ingiliz krallığı falan ama akıcı bayağı. 5 bölümde 3-4 defa ciddi güç değişimi oldu. Her bölüm bir saat ama göz açıp kapayincaya kadar bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 sons of anarchy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 suits bombaymis, sagolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Sons of anarchy 20 bölüm izledim sarmadı. Star Trek'e de ne zamandır başlayacağım diyorum hevesim var. The white queen de sanırım the tudors gibi birşeye benziyor az önce başladım ve fena değil gibi yine The Tudors'ta oynayan James Frain, Lord Warwick olarak oynuyor. 1464 yılından itibaren başlıyormuş sanırım dizide 7. Henry de olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 komikli efsane dizi arıyorum, telefon aldım bol bol izleyebilirim yattığım yerden. seinfeld var elimde, iki üç alternatifim olsun da seçip sıraya koyayım. it crowd ve spaced, brba'den sonra en sevdiğim iki dizidir, ipucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 community arrested development parks and recreation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar